נו אז מה גם אני שמעתי בלייב
ט טיפקסית New member 31/1/06 #62 גמני! ונראה לי שחצי מהאנשים פה שמעו אותו בהופעה "קליפורניה קליפורניה את כל כך שווה,בכיף הייתי עושה לך טובה"
גמני! ונראה לי שחצי מהאנשים פה שמעו אותו בהופעה "קליפורניה קליפורניה את כל כך שווה,בכיף הייתי עושה לך טובה"
מ מ ו מ ו ה פ ר ה New member 31/1/06 #63 אאאאאאאוּוּוּוּוּוּוּוּוּאאאאאאאאאא שיר ענק!!!!! אפילו פעמיים בלייב ועוד עשרות פעמים באכות הכי דפוקה בעולם במחשב.... מדהים!!!!!!!
אאאאאאאוּוּוּוּוּוּוּוּוּאאאאאאאאאא שיר ענק!!!!! אפילו פעמיים בלייב ועוד עשרות פעמים באכות הכי דפוקה בעולם במחשב.... מדהים!!!!!!!
מ מ ו מ ו ה פ ר ה New member 31/1/06 #68 אתה לא יודע עד כמה אני מתלהבת מזה!! ואתה לא מתאר לעצמך עד כמה אני בהתלהבות עכשיו כשעוד יומיים זה בעייסק!!!
אתה לא יודע עד כמה אני מתלהבת מזה!! ואתה לא מתאר לעצמך עד כמה אני בהתלהבות עכשיו כשעוד יומיים זה בעייסק!!!
O OriWinokur New member 1/2/06 #83 התכוונתי שהאופי הכללי של הסאונד וההפקה הוא הרבה יותר לייב דווקא אף פעם לא שמעתי את השיר בהופעה
ע עומר קאופמן New member 1/2/06 #81 בואנה, איזה שם פיגוזי מחר גם אני אשמע את קליפורניה בלייב!!!!!!!!! מחר הדג בוושינגטון!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אלבום חדש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יא מאן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
בואנה, איזה שם פיגוזי מחר גם אני אשמע את קליפורניה בלייב!!!!!!!!! מחר הדג בוושינגטון!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אלבום חדש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יא מאן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!