מחר (שני) זה ברדיו!!!!!!!!!!!!!!!

Jimmiet

New member
זה הופך את השיר לכל כך הרבה יותר

טוב! ולדעתי אתה צודק. כי הרי השורה הזו בשמיעה שטחית נשמעת כל כך אידיוטית! "קליפורניה אהובתי - האם זה אמיתי?" כל כך שטחית וקיטצ'ית עד טירוף. אני מעדיפה בהחלט את הפירוש שלך.

Funky Giraffe

New member
טוב, זה אומנם לא הFאנק הקלאסי

של לזוז והמכונה, אבל זה בהחלט שיר גדול וחי נורא מבחינת הביצוע, בניגוד למה שהרגשתי כלפי 'חליפות' 'רק פה' וחבריהם...

Funky Giraffe

New member
אני חושב שיש שם מספיק פדאלים

ומולטי-אפקטים כדי להוציא סאונד גיטרה אותנטי כמו שיש בקליפורניה...

הי זה תמונות של משה!!!

לא ידעתי שזה מהקליפ!!! וואו!! יהיה קליפ כל כך מגניב!!!!!!! איך אתה יודע שזה מהקליפ? ומי זה שם על הקונטרבאס?

טיפקסית

New member
יאיא על הקונטרבס

סתם כדי לתת קצת פוזה של בס!! זה נראה שזה מהצילומים של הקליפ,הם לא היו נוסעים לארה"ב מלובשים ככה והיות וזו תמונה חדשה אז הגיוני שהיא מתוך הקליפ שלומי ומשה גם אמרו בזמנו שמתוכנן צילום של הקליפ,אז הנה זה בא הנה זה מגיע [כנראה שבקרוב בע"ה] אלללללה יום חמישי השחוווור יש לי עסק שחווווור

Funky Giraffe

New member
סאמק

לא להגיד יום חמישי השחור יש לי אודישן חשוב!!! ומבחן קצת יותר חשוב! זה היום שאני אצטרך בו הכי הרבה מזל בשנים האחרונות וזה יום שחור? חס וחלילה

Funky Giraffe

New member
יש לי פלאשבקים היסטריים...

הדג נחש אחרי שתיקה 2006(טוב הפעם זה היה *קצת* גלוי שהם משחררים) הדג נחש אחרי שתיקה 2004 (הפתעה מטורפת. שבוע לפני השחרור אמרו לי שהדג עשו בכתת אמן של פסטיבל בשקל שיר חדש שנקרא חליפות ונשפכתי מצחוק מהמתיחה כביכול... אבל שבוע אחר כך בדיוק הייתי באאאא-ל-ם-ב-ש-ו-ק-ה-מ-ו-מ-ה!) וסתם בשביל הכיף הדג נחש אחרי שתיקה 2002 (גם כן די מפתיע)

למעלה