מחר (שני) זה ברדיו!!!!!!!!!!!!!!!

אהוווו אהה ../images/Emo47.gif

כמו שכתבתי בשחורה,אהבתי! "שאנן,אל תהיה מטומטם"
מלכיםםםםםםםםם יאללה,רק נשאר שהשיר יתפוס.

chen2408

New member
האמת, בהתחלה התאכזבתי

אמרתי שיר שטחי... איפה הפוליטיקה? איפה ההצהרות? אבל בשמיעה חוזרת, פשוט שיר ענק!!! מאוהבת!

Funky Giraffe

New member
ההצהרות שמורות לשאר השירים

שגם בהם יש משהו יותר כייפי בטקסטים יהיו באלבום הבא שירים על אלימות הנוער במועדונים, על המצב של המוזיקה (מישהו אמר הכאפה המצלצלת?) ועוד

iliarapper

New member
מי שהתאכזב כי אין "מסר" בשיר - טעה!

המסר נמצא בשיר למי שרוצה לראות אותו. האמת? זה אפילו הופך את השיר להרבה יותר גאוני. על פני השטח זה נשמע כמו שיר גרובי וכיפי שנועד בתכלס לעשות קצת שמח על הלב ו"גוד טיים", אבל צריך לחפור עמוק יותר. השורה האחרונה של השיר עשתה לי את כל הסוויץ': "האם זה אמיתי?". ארה"ב היא המדינה הכי מזוייפת והכי שנואה בכל העולם וכל זה בגלל שהיא כזאת מזוייפת. הנה באים הדג נחש עם שיר בסטייל הכי אמריקאי שיכול להיות, שמייצג דור שלם בתרבות האמריקאית. בשיר הם מספרים על החוויות שלהם באמריקה. בתכלס הם מספרים את דרך החיים האמריקאית, חלק ממה שנקרא "החלום האמריקאי". בשיר הם מתארים כמה הכל כיף וכמה הכל נחמד ואיך אין דאגות והכל רק גוד טיימז, ובסוף השיר הם מביאים את הסטירה הזאת ואומרים "האם זה אמיתי?" . הנה הביקורת. על איך שהכל באמת בולשיט. ואיך שהכל ריק ומזוייף ולא אמיתי. שיר בן זונה.

1סליק

New member
../images/Emo45.gif גם אני חשבתי על זה ככה

לגבי המוסיקה עצמה, אני עדיין לא כל כך מתחבר, בהתחלה זה מאוד דומה לגבי ודבי וקצת יבש... התיפוף כמו שאמרו מקודם באמת מעולה.

TakTik

New member
וואי,זאת החפירה הכי גדולה שראיתי

על כלום....... כמו שהם אמרו,קצת דקלים,עלים,נשים וסייפריס היל וזאת האווירה....

Funky Giraffe

New member
דווקא יש משהו במה שהוא אומר,

למרות שסייפרס היל זו בהחלט האווירה...

iliarapper

New member
אין מצב שהדג נחש אשכרה חכמים אה?!?!

הם עשו שיר דו-משמעי שכל אחד יכול לראות אותו איך שהוא רוצה. יש כאלה שיראו רק את הצד הכיפי שבו ויש כאלה שגם יגידו "וואלה! יש פה משהו!". אני לא מבין למה זה רע. להפך, זה דווקא מצויין וזאת הדרך. וחוץ מזה!! אומנות היא אומנות. ברגע שהשיר בחוץ זה לא משנה אם הדג נחש התכוונו לזה ככה או לא התכוונו לזה ככה. אם זה נמצא בטקסט אז זה נמצא בטקסט וזה נתון לפרשנות. אף אחד לא יכול להגיד לי שזה לא נכון אפילו לא הדג נחש עצמם! [:

TakTik

New member
ממש לא אמרתי ככה

פשוט לפי איך שזה נראה לי,נכנסת לעובי הקורה,כשמדובר בשיר שהוא נייר
צודק,דעתך זאת דעתך,אבל מי אמר שזה לא יכול להיות שיר פאן? לא נראה לי מעבר

RunNGun

New member
חחחחחחח איליה אני מת עליך והכל

אבל לא נראה לי שהדג ב-א-מת חשבו על זה, אלא זה סתם בתור שיר חוויות על הפקת התקליט (שהופק בלוס אנג'לס באולפן של יוסי פיין)..... בכל מקרה זה שיר מצוין.

למעלה