מחר שאיבה

מצב
הנושא נעול.

רויתאל

New member
מחר שאיבה

מחר שאיבה
הי! חלפו להן 13 זריקות, ומחר ב-17:00 יש לי שאיבה . זאת הפעם הראשונה שבה אני אהיה בהרדמה כללית. די מפחדת . זקוקה לעידוד. מתלבטת אם לעבוד מחר או לא, ומה בקשר ליום רביעי.

ענבל 2

New member
בהצלחה ../images/Emo45.gif

מחר שאיבה
הי! חלפו להן 13 זריקות, ומחר ב-17:00 יש לי שאיבה . זאת הפעם הראשונה שבה אני אהיה בהרדמה כללית. די מפחדת . זקוקה לעידוד. מתלבטת אם לעבוד מחר או לא, ומה בקשר ליום רביעי.
בהצלחה

למרות שזה נשמע מפחיד, ההרדמה היא החלק היותר טוב בכל עניין השאיבה. מחזיקה אצבעות לתוצאות טובות. לגבי העבודה, אני כן הייתי הולכת, ככה זה מעביר את היום בלי לחשוב יותר מידי.

דא2

New member
ב ה צ ל ח ה../images/Emo1.gif

בהצלחה

למרות שזה נשמע מפחיד, ההרדמה היא החלק היותר טוב בכל עניין השאיבה. מחזיקה אצבעות לתוצאות טובות. לגבי העבודה, אני כן הייתי הולכת, ככה זה מעביר את היום בלי לחשוב יותר מידי.
ב ה צ ל ח ה

אם יש סיבה (אלק) שאני רוצה עוד ועוד שאיבות זו ההרדמה. סתם הגזמתי. יום השאיבה שלי היה שבת ולכן לא היתה התלבטות אבל כבר ביום ראשון הייתי בעבודה. הייתי חייבת לספר לחבר'ה. מאחלת לך שאיבה פוריה ומלוא הסל ביציות.. והכי חשוב, המרדים שלי אמר שהחלום הטוב ביותר זוכה ב...תינוק! החלום שלי היה באמת מקורי אבל התחרות היתה קשה ביותר ובסוף לא זכיתי. אולי בפעם הבאה..

הי רויתאל

מחר שאיבה
הי רויתאל
לפני הכל בהצלחה מחר. חייבת לומר לך שזה ממש אבל ממש לא נורא וההרדמה זה החלק הכי כייפי בתהליך, אבל אני זוכרת את הרעידות שהיו לי בפעם הראשונה. הכניסה וההכנות בחדר ניתוח מלחיצים למדי אבל איך שהמרדים גומר עם הכנסת העירוי ומזריק את החומר הלבן הזה הכל מתערפל ואת נרדמת תוך שניה, תתעוררי כבר אחרי והשאלה הראשונה שתצא לך מהפה היא "כמה?" לי השאיבות היו בדרך כלל בבוקר ואז הצום והמחשבות בלילה בסופו של דבר העייפות מנצחת ונרדמים, השאיבה האחרונה שלי היתה בשעה 16:00 והלכתי לעבודה והיה לי מאוד קשה, בעיקר בגלל הצום אבל גם בגלל המחשבות שלא עזבו אותי ובקושי הצלחתי לעבוד הלכתי אחרי 4 שעות הביתה לנוח. למחרת יש לי בדרך כלל קצת כאבים, אבל לכל אחת זה שונה. אם יש לך ימי מחלה מיותרים בעבודה תנצלי אותם אם אין לך תשמרי אותם לאחרי ההחזרה. ושוב רק בהצלחה, שתהייה זו השאיבה הראשונה והאחרונה.

anguly

New member
בהצלחה!

מחר שאיבה
בהצלחה!
ההרדמה זה דבר מאד אישי ומשתנה. בהתחלה היו לי כמה ממש גרועות. כל שלושת האחרונות היו בסדר גמור. מאחלת שהכל יעבור בשלום שישאבו הרבה בייציות. ואל תדאגי יהיה בסדר! לגבי עבודה - ממש לא יודעת מה לענות - מעולם לא עשיתי שאיבה אחר הצהריים - לא יודעת אם הייתי מצליחה להשאר נורמלית בעבודה. מצד שני אולי בכל זאת הזמן יעבור יותר מהר ככה. למחרת - תלוי, לא ממש חייבים - אבל באחרונה התחשק לי להתפנק עוד קצת ונשארתי עוד יום בבית.... ושוב שיהיה לך בהצלחה

העין ה 3

New member
אכן, השאיבה זה החלק הכייפי

מחר שאיבה
אכן, השאיבה זה החלק הכייפי
אבל אני ממש לא שאלתי "כמה". בהרדמות הראשונות, אפילו לא ידעתי שאני אחרי, ופעם אחת אני זוכרת שאמרתי לרופא (מיד כשהתעוררתי) רגע, עוד אל תתחיל, אני עדיין לא לגמרי רדומה... כשהשאיבה אחה"צ אני נוהגת ללכת לעבודה, וזה מעביר את הצום הרבה יותר בקלות. למחרת אני כבר לא מרגישה שום דבר. פעם אחת, במקום עבודה חדש, כשהשאיבה היתה בבוקר, אפילו הלכתי לעבודה אחרי השאיבה
.

בהצלחה!

מחר שאיבה
בהצלחה!
ההרדמה היא החלק הנעים של העניין. אחרי זה תבוא ההחזרה (קלי קלות) ואחרי זה מחכים לך שבועיים קשים מאוד של המתנה לתשובה. מקווה שההפריה השאת תזכר כראשונה ואחרונה עם הצלחה מסחררת!

ריקי בש

New member
בהצלחה!! יהיה בסדר. אין מה לפחד.

מחר שאיבה
בהצלחה!! יהיה בסדר. אין מה לפחד.
בקשר לעבודה- לדעתי אחרי שאיבה צריך לנוח יומיים לפחות ובהרבה מקרים יש כאבים אחרי שאיבה וצריך לשתות המון המון מים- לא לשכוח! אני לא חושבת שכדאי או חכם ללכת לעבודה אחרי שאיבה- איך אפשר? להתעורר מהרדמה כללית וללכת לעבודה? לא נראה לי בכלל הגיוני. שיהיה לך בהצלחה!!! ויהיה בסדר- אל תדאגי! תרגישי טוב ותנוחי.

רויתאל

New member
תודה על העידודים

תודה על העידודים
בעוד 4 שעות אני כבר צריכה להיות בבית החולים לשאיבה. לא יודעת למה אבל אני בסך הכל שעתיים בצום ונורא צמאה. בכלל כל היום אני מסתובבת בעייפות ומתקשה שלא לחשוב על מה יהיה היום בערב. מתה כבר להיות אחרי.

שיהיה בהצלחה ../images/Emo24.gif

תודה על העידודים
בעוד 4 שעות אני כבר צריכה להיות בבית החולים לשאיבה. לא יודעת למה אבל אני בסך הכל שעתיים בצום ונורא צמאה. בכלל כל היום אני מסתובבת בעייפות ומתקשה שלא לחשוב על מה יהיה היום בערב. מתה כבר להיות אחרי.
שיהיה בהצלחה

מחזיקה אצבעות

../images/Emo50.gifתישני טוב../images/Emo29.gifבהרדמה../images/Emo8.gif

מחר שאיבה
תישני טוב
בהרדמה

רויתאל

New member
אני אחרי שאיבה

תישני טוב
בהרדמה
אני אחרי שאיבה
חזרתי לפני כשעה משאיבה באסותא. פחדתי מאד לפני כן אבל אז המרדים הזריק לי את ההרדמה .הוא עוד הספיק להתלוצץ איתי ואז נרדמתי, וכשקמתי הייתי כבר בחדר התאוששות עם אינפוזיה. נשאבו 10 ביציות על ידי פרופ' לב רן.וכנראה שביום חמישי תהי החזרה (אני מקווה מאד) . לילה טוב (לי זה בטוח!)

ריקי בש

New member
להפריות יפות ומקסימליות!בהצלחה!!

אני אחרי שאיבה
חזרתי לפני כשעה משאיבה באסותא. פחדתי מאד לפני כן אבל אז המרדים הזריק לי את ההרדמה .הוא עוד הספיק להתלוצץ איתי ואז נרדמתי, וכשקמתי הייתי כבר בחדר התאוששות עם אינפוזיה. נשאבו 10 ביציות על ידי פרופ' לב רן.וכנראה שביום חמישי תהי החזרה (אני מקווה מאד) . לילה טוב (לי זה בטוח!)
להפריות יפות ומקסימליות!בהצלחה!!

רויתאל

New member
דימום בניגוב זה נורמלי

לדעתי כן. את יכולה לשאול את הרופא
או את האחיות במחלקה. למה להיות בלחץ?
דימום בניגוב זה נורמלי
זה מה שהודיעו לי עבשיו מאסותא. חוץ מזה הופרו 6 ביציות מתוך 10 במיקרו. ההחזרה ביום שישי.

ריקי בש

New member
שמחה לשמוע וגם מזל טוב על האחוזון

דימום בניגוב זה נורמלי
זה מה שהודיעו לי עבשיו מאסותא. חוץ מזה הופרו 6 ביציות מתוך 10 במיקרו. ההחזרה ביום שישי.
שמחה לשמוע וגם מזל טוב על האחוזון
הישג יפה ושיהיה בשעה טובה!!! 60% הפריות זה בהחלט יפה. מחכה למסר הבא שיבשר על הבטא החיובית בהמשך!!

מצב
הנושא נעול.
למעלה