מחר שאיבה

מצב
הנושא נעול.

DEBILE

New member
שאלה לבנות שעברו שאיבה

שאלה לבנות שעברו שאיבה
האם זה נורמלי שיש לי מעט דימומים ? (עברתי שאיבה אתמול בערב)
שאלה לבנות שעברו שאיבה
זה מאוד נורמלי לדימומים...זה גם מה שמסברים לאחר השאיבה ואף לפני... כמובן שמדובר בדימום קל ביותר, לי היה יום אחד דימום וזה הכל... בהצלחה בהחזרה-:))

ב ה צ ל ח ה !!!!!!!!!!

מחר שאיבה
הי! חלפו להן 13 זריקות, ומחר ב-17:00 יש לי שאיבה . זאת הפעם הראשונה שבה אני אהיה בהרדמה כללית. די מפחדת . זקוקה לעידוד. מתלבטת אם לעבוד מחר או לא, ומה בקשר ליום רביעי.
ב ה צ ל ח ה !!!!!!!!!!

רויתאל

New member
תודה ושאלה.

אכן יבול מוצלח..
מאחלת שיגדלו ויוסיפו תאים ויהפכו להיות עוברים מקסימים בבטן עגולה לתשעה חודשים משעממים פחד..
תודה ושאלה.
אני ובעלי מתלבטים האם להחזיר עובר אחד או שניים. חברה המליצה לי על שלוש. מה דעתכן?

דא2

New member
כל המרבה הרי זה..

תודה ושאלה.
אני ובעלי מתלבטים האם להחזיר עובר אחד או שניים. חברה המליצה לי על שלוש. מה דעתכן?
כל המרבה הרי זה..
כדאי לשאול את הרופא. הרופא שלי סרב להחזיר יותר משתיים בהחזרה הקודמת והפעם אמר שיש על מה לדבר (שלושה). לפני ההחזרה הקודמת גם בעלי שאל אם אפשר להחזיר רק אחד. הוא חשש קצת מתאומים. הפעם אנחנו נלך על כל הקופה. עבורנו, כל המרבה הרי זה משובח. ואצלכן?

DEBILE

New member
אני חדשה בזה אבל

תודה ושאלה.
אני חדשה בזה אבל
שתיים זה תמיד טוב יותר...ואף שלוש במקרה הכי "גרוע" עושים דילול.. בהחזרה שהיתה לי בשבוע שעבר החזירו לי רק אחד מאחר והשלושה ימים לאחר השאיבה היו מלווים אצלי בכאבי בטן ולא רצו לקחת יותר מידי סיכונים, בכל זאת אני אופטימית לא יותר מידי אבל משאירה מקום---בהצלחה...

DEBILE

New member
מחר שאיבה

מחר שאיבה
הי! חלפו להן 13 זריקות, ומחר ב-17:00 יש לי שאיבה . זאת הפעם הראשונה שבה אני אהיה בהרדמה כללית. די מפחדת . זקוקה לעידוד. מתלבטת אם לעבוד מחר או לא, ומה בקשר ליום רביעי.
מחר שאיבה
אני מאחלת לך המון הצלחה... אני עברתי את זה לפני כשבוע וחצי וזו היתה גם הפעם הראושנה שלי ומאוד התרגשתי ואף בכיתי...אבל הצוות הרפואי שלי פשוט מדהים. אני מבינה שכבר עברת את זה, בכל מקרה גם אני לקחתי יום חופש...ולקחתי 3 ימים אח"כ מאחר ולי היו עוד כאבים..אבל זה די אינדבדואלי. בכל מקרה שאבו לי 17 ביציות-:)) אני מחזיקה ך אצבעות

רויתאל

New member
תודה ובהצלחה גם לכן.

מחר שאיבה
אני מאחלת לך המון הצלחה... אני עברתי את זה לפני כשבוע וחצי וזו היתה גם הפעם הראושנה שלי ומאוד התרגשתי ואף בכיתי...אבל הצוות הרפואי שלי פשוט מדהים. אני מבינה שכבר עברת את זה, בכל מקרה גם אני לקחתי יום חופש...ולקחתי 3 ימים אח"כ מאחר ולי היו עוד כאבים..אבל זה די אינדבדואלי. בכל מקרה שאבו לי 17 ביציות-:)) אני מחזיקה ך אצבעות
תודה ובהצלחה גם לכן.

מצב
הנושא נעול.
למעלה