מחר פורים!פורים שמח

ד י י ז י

New member
אני הייתי אלוהים.

עם הגאד של אוז, כי התחפושת ערפד לא יצאה. היה דווקא נחמד.. היו כאלה שהבינו והתלהבו, והיו ששאלו "good? מה התחפשת לילדה טובה?"
וגם לי יש תמונות
(אני חושבת שהמנהג הזה הוא אצל כולם לא?)

ככה זה כשאין צבע בסופר פארם

ועל סמך שנים קודמות לא סומכים על ספריים למיניהם, אז מכשפה לא הייתי.. אבל כתבתי על עצמי Bored now, מה שהיה תקף לגבי כל היום הדבילי הזה. ואל.

איזה באסה...

דווקא אצלנו היו תחפושות ממש שוות, למרות שלכולם בטח יש את השרמוטות שבאות עם חצאיות מיני שלא מכסות להם כלום! לא נורא... כשיתפתחו לי התמונות אני אביא:)

spikeslave

New member
יש לך בעיות אם אנשים שלבשו

חצאית מיני? טוב, לפחות לא באתי אם מחשוף מזעזע כמו שאר הארנבות\ארנבים (גם אצלכם היתה מכת ארנבים או שזה רק אצלנו?)

Lady of Buffdom

New member
מגניב ../images/Emo98.gif

זיהו אותך? אולי הכרת מעריצי באפי חדשים?
כי אני לא. זיהו אותי רק איזה 5 אנשים בלי שאני אגיד להם שהתחפשתי לבאפי... ועוד חשבתי שאולי אני אראה תחפושות מבאפי בביצפר

Schnickelfritz

New member
רשמים מפורים השנה:

בסך הכל היה נחמד
הייתי ישו, כמו שכבר אמרתי, והייתי עם שרשרת צלב וגם צלב נחמד שעשיתי. בסך הכל, לא היו תגובות רעות. רק בסוף היום, ממש לפני שהלכנו, בא איזה ילד אחד מטומטם שאני בכלל לא מכירה והיה ממש קרוב ללשבור לי אותו, אבל ילד אחר שמאוד תמך ברעיון שלי בא והרחיק אותו... לקחו אותנו לגעש, והמוזיקה הייתה ממש גרועה (טארנסים ומזרחים), חוץ מבהתחלה שהייתה להקה שמורכבת מילדים בביה"ס, שגם היא sucks אבל היא עדיפה. חברות שלי התחפשו ללהקה של גרופיות של הלהקה הזאת, כדי לצחוק עליהם, אז עמדנו וצווחנו כשהם הופיעו והיה מצחיק
זהו. בסך הכל, היה כיף, הצטלמתי המון, אבל השארתי עוד מקום כדי להצטלם במפגש (בתקווה גדולה שאני אצליח להגיע).

ANGEL N

New member
גם אני רוצה!!

אוףףףףף איזה כיף לכם, איך הייתי רוצה לחזור לתיכון/חטיבה. איזה כיף זה היה להתחפש לצאת לחופששששששששששששששששששששששששששששששששש! אפילו בצבא היינו מגיעים על אזרחי ומתחפשים קצת, עכשיו בעבודה סתם רגיל, אני אפילו לא מרגיש שפורים עכשיו!! :(

מקורי!

אני הייתי מכשפה כמו כל יום רגיל רק עם כובע מחודד וגלימה
אחי היה ספייק

אני הייתי God וגם די הרבה ילדים

התלהבו... אבל השלושה חברים של שכן רואים באפי, בכלל לא קישרו לאוז! והם קוראים לעצמם מעריצים... היו גם כל מיני אנשים מעצבנית וכופרים שניסו לגנוב לי את המדבקה! כופרים...

SlayeRoteM

New member
אני התחפשתי לדפני

מסקובי דו...וגם חברים שלי היו הדמויות האחרות... היה יפה

למעלה