מחר פורים!פורים שמח

אז יש להם טעות חמורה מאוד

וויקה היא דת פגאנית, זה לא אותו הדבר מי שעוסק בכישוף נקרא מכשף...

little girl

New member
פורים שמח ומבדח!!!../images/Emo151.gif../images/Emo152.gif../images/Emo154.gif

אני מתחפשת לבאנשי! בגלל שהחלטתי את זה ביום חמישי, אני אהיה נורא שחורה בשביל באנשי
חג פורים שמח ומבדח לכוווווווווווווווולם!!!

glory the god

New member
כן, זאת ממכושפות.

נראה לי שהרבה פה מתחפשים למכשפות. נכון פעם סיפרתי לכם על זה בכיתה שלי שמאמין בכל ליבו שאני מכשפה?(הוא ממש חושב שאני עושה כישופים וכו'...פעם בשיעור הוא עיצבן אותי אז הסתכלתי עליו במבט מרושע ומלמלתי מילים מוזרות והוא ממש פחד) אז זה יהיה כל כך מצחיק לראות את התגובה שלו.

little girl

New member
כן, אבל אני לא מתחפשת לכזאת...

חיפשתי, ובאנשי מתחלק לכמה "ענפים" אז תפסתי לי אחד .)

Skunk On Wheels

New member
אני כנראה

למשהו כמו זומבי..... נאלתר עם מה שיש...... כל רעיון שלי לתחפושת נדפק בצורה כלשהיא! הרעיון הכי יפה שהיה לי זה לאביר, רק שאין איפה לקנות דברים לזה פה בעיר ואין לי כוח ליסוע מחוץ לעיר. חור מסריח. שנה הבאה נראה לי יתחפש לישו, עד אז יהיה לי שיער ארוך ויפה שיתאים אולי קצת, או לא יודע למה. וזה קצת קשור לפורים (כי זה יקרה במהלך פורים) אבל אני פשוט סתם דוחף את זה להודעה בשביל שאני יראה פה שרשור על זה ביום רביעי: ביום רביעי הזה אני יהיה בן 16!!! מזל טוב לי .]

matanbu

New member
אני הזורו הכי כוסוןןןןןןןןןן ../images/Emo152.gif

באמת, אני נראית מדהים בחליפה הזו. God, I'm so fuckable. i could fuck myself... טיהי. (אם הייתי יודעת שזו ההשפעה של הבגד הזה עליי, מזמן כבר הייתי מגבשת לעצמי זהות שניה).

WillowFreak

New member
לי יש את התחפושת הכי מקורית..../images/Emo148.gif

שדון..
(אין פה שום ספויילר זה פשוט נראה סימן מתאים.. נו אתם יודעים.. שדון.. אבוגבו!!) מקורי אה?!? בכל מקרה התחפושת שלי תהיה ממש עלובה אם אני לא ילך לקנות היום את העדשות שרציתי (צהובות כמו של ערפדים בבאפי!!!
) אתם חושבים שאני זקנה מדי בשביל להתחפש?!? אמא שלי כל הזמן אומרת לי את זה... והיום בבוקר היא התחילה לצעוק עלי למה אני לא קמה כדי שהיא תצלם אותי עם התחפושת... (מסורת. כל פורים לפני ביצפר אמא מצלמת אותי ואת החיות שלי מחופשות... טפשי אני יודעת אבל well אמא
) בקיצור החיות הלכו היום לביצפר מחופשות ואני מקווה ללכת מחר למסיבה מחופשת ל... שדון
פורים שמח

prophecy girl

New member
מלכה\נסיכה (עוד לא ידוע...)

זה מה שהייתי צריכה לעשות כדי לסחוט מאחותי שמלה יפה... (שיטה טובה נכון?), הייתי אמורה בהתחלה להתחפש למה שבאפי התחפשה בעונה שניה (אישה מימי הביניים...) אבל עד שכבר החלטתי לא היה זמן...

אני לבסוף,

אחרי הרבה שגעון, התחפשתי לפיה ורודה, כשאני יפתח את התמונות (כן גם לאמא ואבא שלייש את המנהג הזה:/) אני ישם אחת:] דווקא יצא חמודי, רק שאמרו שאני פיה זנותית
פורים שמח לכולם! ומתן אפשר לגעת בך?;]

לי יש את התחפושת הכי קלה!

כיוון שכל שנה אני בתחפושת מעצבנת ומסורבלת, השנה החטתי להתחפש למשהו פשוט, אבל עם עומק:) בכל מקרה, אז לקחתי חולצת טי שירט ארוכה שלי וכתבתי עליה בלורד מקדימה: I'M GOD ומאחורה:ASK ME HOW היה ממש נחמד... אנשים די התלהבו, והיו כאלה שסתם לא הבינו...כאילו, תכלס בהתחלה רציתי סתם לקחת מדבקה כמו אוז ולרשום עליה GOD אבל זה נראה לי טיפשי שרק מעט אנשים ידעו למה התחפשתי, אז שכללתי את זה טיפה:) סתם, לידיעתכם:) פורים שמח!

קלואי1

New member
פורים שמייח!!

המחנך שלי התחפש לערפד!!! איזה שווה היה אם הייתי מתחפשת בסוף לבאפי... הייתי קוטלת אותו. אני רוצה לעשות את זה כבר שנה וחצי.
אני התחפשתי לאלאניס מוריסט... וזה היה מזה שווה! בגלל שכל מי שאמרתי לו שאני מתחפשת אליה אמר לי פשוט לשים את השיער על הציצים וללכת בלי חולצה החלטתי לשים את החלק העליון של הבגד ים וללכת ככה אבל הגעתי לבית ספר וגיליתי שיש לי בית ספר קתולי ולא הרשו לי להכנס ככה כי זה יותר מידי חושפני אז שמתי עלי חולצה שאנטית כזאת שלקחתי בתיק ליתר ביטחון.. אהה... וגם הייתה לי מדבקה של GOD כי ממש רציתי להתחפש למשהו מבאפי וזה הסתדר לי בגלל דוגמה... תמונות בקרוב. אני לא רוצה לגמור את הפילם במצלמה כדי שאני אוכל לצלם תמונות במסיבה של הפורום, מה שמביא אותי לנושא הבא- מתי?? איפה?? מי מאזור חולון- בת ים- ראשון מגיע?!? שני- הבנתי שאת לא באה... למה? אני יכולה לבוא אם יהיה לי טרמפ... (יופי, לנסוע באוטובוס אמא לא מרשה לי אבל לתפוס טרמפ עם בנאדם זר לחלוטין היא מרשה...).

למעלה