מחר מפגש- תזכורת..........

omer landau

New member
מחר מפגש- תזכורת..........

מחר בשעה 12:00 (1000Z) מחר בשעה 12 נפגשים בעזריאלי ליד ארומה קומה שלישית של הקניון יהיה ממש נחמד תבואו מי שרואה הודעה זאת ורוצה לבוא מחר שיכתוב שהוא בא כי לא שווה שניהיה רק אני ועוד 2-3 לא משנה תבואו........ אני יהיה זה עם המצלמה חחחחחח

omer landau

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif

נא לשרשר לפה כל מה שבא לכם.............

פגית

New member
טוב אז כהה, אני באה {כמובן}.......

מה ניש? , משעמם לי.................

Dark Storm

New member
יובלי! בדיוק חזרתי הביתה...

קיצרו לי את המשמרת באופן מפתיע - וזאת הייתה המשמרת הכי כייפית שהייתה לי איי פעם
אני כמובן אגיע מחר... אני אהיה זה שהמאבטחים מנסים להעיף מהקניון

omer landau

New member
הכל בסייידרררררררררררר

ואיי מה קרה לי היום משהו מפחיד האוטו של המורה שלי דפוק חחחחחחח באמצע כיכר רציתי להוריד את הרגל מדוושת הדלק ולא הצלחתי איזה פחדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד הרגל נתקעה אוטו דפוקקקקקק

פגית

New member
מגניב שאנחנו כבר 5 במפגש.........

אני היחידה מהפורום מהדרום נכון?

omer landau

New member
שאלה שאלתית למעריצי גאג../images/Emo70.gif

בתור מעריצי גאג השרופים יותר נכון השרופות יש לכן חולצות פוסטרים מזכרות אביזרים או לא יודע מה של גאג???? סתם חשבתי על זה כי ראיתי בחנות פוסטרים של כל מיני סדרות טלוויזיה

harmless

New member
לא אין לי אבל אם אתה מתנדב

לקנות לי פוסטר של ג'אג או של דייויד במתנה אין לי שום התנגדות לעניין

omer landau

New member
אם את באה למפגש מחר אני אקנה לך

בעזריאלי חחח או ליד אם יהיה חחחחח לי בכל מקרה אין פוסטרים כובעים חולצות או ווט אבר פשוט אני מצפה מכן שרופות דיוויד חחח שיהיה לכן חחחח למרות שזה קצת טיפשי כל החולצות והמזכרות האלה

harmless

New member
מממ עומר נשמע מאוד מפתה

אני יגיד לך מה.... תביא את דייוויד ואין מצב שאני לא באה!!!! ושוב אני מדגישה את דייוויד ולא את דוד שמש!:) האמת שבעידן האינטרנט אין כל כך צורך בכל המזכרות האלה. אתה רוצה לראות תמונה או משהו אתה פשוט מחפש באינטרנט. למרות שלא הייתי מתנגדת לכנפי טיסה או משהו כזה. או נגיד תסריטים של הסידרה- כמו האלה שמוכרים באי ביי. הכי כיף זה לראות את השינויים שבין מה שנכתב מההתחלה ומה שמופיע בסוף.

omer landau

New member
נסדר לך פגישה עם דוויד....

בטוח יש שם עובד מסעדה שקוראים לא דיוויד או דוד שמש או דוד הכיטוב חחח ואיי זה מגניב נראה לי אני לי אני אקנה לעצמי כנפי טיסה כמה זה עולה??? 20 שקל בערך לא?? ואיי תרי את גדולה נתת לי רעיון ענקקקק חי חי חי חבל שאין תג של רכבת חח

JAG adiction

New member
מה נשמע כולם?

היי, רציתי לשאול משו כבר מלא זמן (בערך מאז שלא הצלחתי להכנס לצ'אט)... מי חושב שלפרקים של ג'אג כבר לא תהיה משמעות אחרי שהארם (חוץ מהעובדה שעדיין נוכל לראות את דויד) ומאק יהיו ביחד?

Nushi G

New member
אף אחד לא חושב ככה!!!!זה יהיה הדבר

הכי טוב בעולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

harmless

New member
לא אני!

לסידרה יש הרבה מה להציע חוץ מהארם והיחסים שלו עם מאק. הסידרה כתובה כמו שצריך והדרמה המשפטית והאקשן מאוד מעניינים לכשעצמם. עכשיו אם הם לא יהיו בסידרה לגמרי- זאת שאלה אחרת לגמרי.... חוץ מזה אפשר לעשות הרבה עם הארם ומאק גם אם הם יהיו ביחד. זה ממש לא אומר שאם הם יהיו ביחד הסידרה תאבד משמעות. להפך זה יכול רק להוסיף!

למעלה