מחר מפגש- תזכורת..........

omer landau

New member
אני שוקל את זה ברגעים אלו ממש חחחח

נראה כמה זה עולה חחחחחחחח

JAG adiction

New member
איזה כיף לכם ...

כולכם נפגשים מחר ואתם יודעים מה אני יעשה?.. יחזיר ציוד בבקום כי קילתי פרופיל רפואי 24!!!! איזה באסה.

חוק מרפי- מכירים?../images/Emo5.gif../images/Emo122.gif

ידעתי שהכל הלך לי טוב מידי בזמן האחרון.... דפקו אותי בטירוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוקי, אז כמו שציינתי בהודעת המזלט לסוזי לא הייתי כאן כל היום(כאן ז"א בבית) עכשיו אני מתקתקת לי מול המחשב ומקשיבה להודעות בתא הקולי... ופתואם- הודעה מאיזה פקאצה אחת מהכיתה שלי-ת "יש מחר השלמות בתנך. צריך להיות ב10:30 בביצפר" ואת יכולה גם להתאבד בדרך כי זה יהיה כיף יותר. טוב את זה היא לא אמרה אבל זה מה שאני מרגישה כרגע.. כוסאמק כאילו שהיא לא יכלה להשיג את מספר הפלאפון שלי.... קיצר.. מטרת הסיפור הזה היא להסביר שלצערי הרב אני לא אוכל להגיע מחר בסוף... שזה קצת לא נעים כי אני זאת שהציעה את השעה הקונקרטית וכו... אבל מה לעשות... אני ממש מצטערת.. וממש מקווה שתיראו את זה בבוקר .. לא שזה צריך לשנות לכם את התכניות או משהו, אבל שתדעו... סורי כולם...:((( תהנו גם בשבילי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוהבת אתכם!!!! מקווה שנעשה עוד מפגש מתישהו...:((((((( בעעעעעע.. ועכשיו אני הולכת לישון כי יש לי פאקינג ביציפר מחר!!!!!!!!!!!!!!! לעזעזל.... לילה....

פגית

New member
אוווי.... לא נורא יהיה עוד מפגש...

ולמי שכן בא אז הינה הפלא שלי סתם כי אולי תצטרכו: 054-391133

כן. גם אני רוצה לדעת... חיכיתי

מ12 עד 1 ליד ארומה בקומה 3... לא ראיית אף אחד שדומה למישהו ממכם
התאכזבתי
... חיכיתי וחיכיתי, ועוד איזו אישה עשתה שלום למישהו מאחורי, פעמיים. תהיתי אם זה לי, אבל כנראה שלא, אפילו שאני היחיד שהסתכלתי לכיוונה... אז התאכזבתי (רציתי להכנס לפורום דרך הפלאפון של אמא שלי, אבל הרשת לא הגיבה, והבטריה די מתה לי) והלכתי לאכול בסאב וואי. אחכ התסובבתי בחנויות, טאוור רקורדס, סטיממצקי צומת ספרים, באג, בסוף קניתי ספר הוכלתי הביתה... איפה הייתם

omer landau

New member
היינו שם מ 12

00 ישבנו איזה חצי שעה במקום בספות האלה שם....... ואחר כך הזמנו שתייה וישבנו באותה קומה לא רחוק והיית יכול לראות אותנו בלי בעיה וישבנו שם הרבה מאוד זמן ורק אחר כך הלכנו להסתובב קצת חבל שלא ניגשת וזה לא שלא רצית אותנו בצאט את רובנו בקיצור היינו שם חחחח לא נורא יש פעם הבאה

למעלה