מחר לומדים?

את עצובה כי צריך לחזור או שהתאריך החזרה מאוחר

לך והיית רוצה לחזור קודם? נותרו עוד חודשים ללימודים האלה וזהו.

MsUnderstood

New member
התרגלתי לחופש...

וגמרת השנה לא הלימודים...חחחח ונשארו לי מעט ימים לעשות את כל העבודות שדחיתי לסוף החופש...חחחח

לי נגמרים הלימודים סוף סוף

ונתחיל בשנה הבאה בע"ה את תואר השני.

לא. טעות. אני סיימתי מזמן את תואר הראשון

אני מסיימת השנה את תעודת הוראה ואקבל רשיון גם בסוף השנה הזו.

MsUnderstood

New member
רשיון של?

ומה את הולכת ללמד? ותגידי.. תעודה הוראה של מורה שלמד באוני יותר טוב מתעודת הוראה של מי שלמד נגיד באורנים או בסמינר הקיבוצים?

רשיון הוראה

כמו שלרופא יש רשיון כך גם למורה. בלי רשיון זה אסור להעסיק מורה כי זה מראה על הסמכה של מורה למקצוע שלו. (בנינו, סתם בזבוז זמן וכסף. עדיף כבר ללכת ללמד ישר) ואין הבדל רק שהלימודים אצלנו באוניברסיטה הם מאוד קשים ונוקשים. מוציאים מאיתנו את המיץ אבל את גם לומדת המון מהלימודים ועל עצמך. הלימודים הם ברמה מאוד גבוהה וטובה. אני אישית מרוצה מהמרצים ומהלימודים רק שהם גוזלים לי כל רגע פנוי בשביל זה.

MsUnderstood

New member
אבל נגיד כמו שמסתכלים שונה על בוגר אוני

בעריכת דין מול מכללה...מסתכלים שונה גם בהוראה? כי משום מה כל המורים שאני מכירה למדו באורנים..אז סתם תהייתי על זה... למורה יש רשיון?מגניב..לא ידעתי...

לא.

אבל חשוב שיהיו לו ציונים טובים כי למי שיש ציונים טובים יכול להציג אותם בראיון. זה לא הכרחי אבל זה לא רע.
לא נראה שיעשה אפליות רק מכיוון שלמדת במכללה ולא באוניברסיטה.

DaliaLama

New member
עניין של התנסות מעשית

במכללות לחינוך ניתן דגש משמעותי ומרכזי על התנסות מעשית ועל כן לא בכדי מנהלים/ות מעדיפים בוגרי/ות תואר ותעודת הוראה של מכללה לחינוך - שזה מה שהיא מתמחה בו. כמובן שלציונים ומוטיבציה יש השפעה.

למעלה