חחחחחחח גם אני קראתי ככה משום מה...
A AeroSlash New member 3/8/05 #21 אני יודעת.. אבל אפשר גם 1,3,5 ועוד פול מספרים.. ואגב, שאלה - כל האלה יוצאים מתחנת חוף הכרמל? [לחיפאים שבינכם]
אני יודעת.. אבל אפשר גם 1,3,5 ועוד פול מספרים.. ואגב, שאלה - כל האלה יוצאים מתחנת חוף הכרמל? [לחיפאים שבינכם]
S SpyKid New member 3/8/05 #30 114,115 - לא, הם יוצאים מלב המפרץ... השאר נדמה לי שכן. מקסימום תשאלי כל נהג במרכזית אם הוא מגיע לערייה
114,115 - לא, הם יוצאים מלב המפרץ... השאר נדמה לי שכן. מקסימום תשאלי כל נהג במרכזית אם הוא מגיע לערייה
S Sweet Russian Girl New member 3/8/05 #35 נטשה....לא נכון 114,115 יוצא גם ממרכזית חוף הכרמל עוברים את הדר וממשכים למרכזית המפרץ ואז מהמפרץ נוסעים אוטו דבר למרכזית חוף הכרמל...
נטשה....לא נכון 114,115 יוצא גם ממרכזית חוף הכרמל עוברים את הדר וממשכים למרכזית המפרץ ואז מהמפרץ נוסעים אוטו דבר למרכזית חוף הכרמל...
S SpyKid New member 3/8/05 #41 חחחחחח בדיוק, זה מה שהפתיע אותי, כי אני יודעת שאפשר להגיע למרכזית המפרץ וגם ממנה באוטובוסים האלה, וסוניה אומרת שכנ"ל לגבי חוף הכרמל...
חחחחחח בדיוק, זה מה שהפתיע אותי, כי אני יודעת שאפשר להגיע למרכזית המפרץ וגם ממנה באוטובוסים האלה, וסוניה אומרת שכנ"ל לגבי חוף הכרמל...
S Sweet Russian Girl New member 4/8/05 #42 אני נוסעת הרבה באוטובוסים האלו אז אני יודעת...ואם תבואי למרזית חוף הכרמל תראי שמשם גם נוסעים 115,114,103...שגם נוסעים למרכזית המפרץ!
אני נוסעת הרבה באוטובוסים האלו אז אני יודעת...ואם תבואי למרזית חוף הכרמל תראי שמשם גם נוסעים 115,114,103...שגם נוסעים למרכזית המפרץ!
M Mr MAG New member 3/8/05 #28 קיריל ! מה אעשה עכשיו ?! מי ינעץ הודעות שאני שוכח ? סתם. אעשה את המיטב בהעדרך. שיהיה לך גיוס קל, המון בהצלחה, ותחזור הרבה הביתה !
קיריל ! מה אעשה עכשיו ?! מי ינעץ הודעות שאני שוכח ? סתם. אעשה את המיטב בהעדרך. שיהיה לך גיוס קל, המון בהצלחה, ותחזור הרבה הביתה !