ותאחלו גם לאח שלי ולרעות בהצלחה
° °•°תות שובב°•° New member 6/3/04 #2 סורי../images/Emo4.gif זה היה אמור להיות משורשר לשרשור מעב"ר, אבל מנהלות אתן יכולות להשאיר את זה כהודעה חדשה, ומחר את כל הסיקורים והתמונות אני אשרשר לכאן אבל איך שבא לכן..
סורי../images/Emo4.gif זה היה אמור להיות משורשר לשרשור מעב"ר, אבל מנהלות אתן יכולות להשאיר את זה כהודעה חדשה, ומחר את כל הסיקורים והתמונות אני אשרשר לכאן אבל איך שבא לכן..
° °•°תות שובב°•° New member 6/3/04 #5 מה צומי? כולה ביקשתי שתאחלו לי, לרעות ולאיתמר (אח שלי) כרי אני חושבת שאלו היחידים שמתחרים מהפורום בהצלחה! זה הכל.. ואם את מתכוונת להודעה החדשה, זה היה בטעות, התכוונתי לשרשר את זה לשרשור מעב"ר.
מה צומי? כולה ביקשתי שתאחלו לי, לרעות ולאיתמר (אח שלי) כרי אני חושבת שאלו היחידים שמתחרים מהפורום בהצלחה! זה הכל.. ואם את מתכוונת להודעה החדשה, זה היה בטעות, התכוונתי לשרשר את זה לשרשור מעב"ר.
א אודליה3 New member 9/3/04 #26 שי!יא מעצבנת!../images/Emo6.gif קרעת אותי עם הסמיילי תקוע לך לבראש! תעיפי אותו~!
א אודליה3 New member 9/3/04 #31 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif יא גנובה... תעיפי אותו.
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif יא גנובה... תעיפי אותו.