מחר השאיבה שלי

הב הב ../images/Emo107.gif הב הב ../images/Emo107.gif הב הב ../images/Emo107.gif

תודה יקירתי
גם את במחשבותיי....
אעדכן בהקדם...

רומי^^

New member
בטא חיובית ../images/Emo140.gif - מה שלומך???

מקווה שתישני טוב בלילה!! מאחלת לך שאיבה קלה והחזרה בטוחה וילדים יפים יפים כמוך...
ספרי לי איך היה - גם אני לפני הראשונה שלי...מבועתת עד מוות
נשיקות - רומי

מצטרפת לאיחולי ההצלחה ../images/Emo45.gif

השינה היא דיי מתוקה. בקשי אופטלגין נוזלי (אם את לא אלרגית ולקחת בעבר) כשאת מתעוררת ע"מ לשכח את הכאבים הקלים שאולי יהיו. בהצלחה, סיגל

ligo

New member
רונה יקרה

טיפים אין לי אבל אני מחזיקה אצבעות! שיהיה בהצלחה

מרב.

New member
הפעם הראשונה....

טוב, לא על ספסל בגן, אבל גם במיטה בבית חולים, זו פעם בלתי נשכחת. כ"כ אין ממה לחשוש, שלא תביני אח"כ ממה שקשקת. תנסי להרגע, לנשום עמוק בכל פעם שהלחץ תופס אותך, ותהני מהנוף בדרך
והכי הכי מהיקיצה המתוקה מהשינה העמוקה. מאחלת יבול כיאות לט"ו בשבט- משגשג ופורה, ושימצא דרכו לשגשג ולפרות על אדמת הרחם הפוריה... הרבה הצלחה, מרב

..נעמה

New member
כפרה ../images/Emo47.gif

מקווה שאת עדיין בקו השפיות. העיקר הסוטול של ההרדמה, כמו שאומרים. ועם הלול שלך שדגרת עליו כל כך הרבה, יהיו לכם הרבה אפרוחים. מבטיחה לפינוקים אחרי. אוהבת נעמה

שיהיה ../images/Emo50.gif ויעבור בקלות

מאחלת לך שזו תהיה אכן הפעם הראשונה והאחרונה ! טיפים נראה לי שמאוחר מידי לתת כי את בטח כבר בבית החולים, אז רק אאחל לך יבול פורה ומוצלח

נוג

New member
לרונה ולאיש ../images/Emo50.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

הי, שיהיה
אני מחזיקה אצבעות שיעבור בקלות
ושתהיה נבחרת יפה. רונה מקווה שזה החודש שלך ונקבל במהרה הודעה משמחת. ושאר הנבחרת יהיו מוקפאים לילד מס´ 2 עוד מס´ שנים
. אז שאיבה מוצלחת והתחלקות מהירה ותקינה לידוד´ס שבפוטנציה.
נוג

אושרתת

New member
../images/Emo50.gif את בטח עכשיו כבר בדרך

או שכבר שם,, שיעבור קל ומוצלח ביותר

למעלה