מחר השאיבה שלי

rona33

New member
מחר השאיבה שלי ../images/Emo6.gif

טוב, אחרי שתיקה ארוכה וקריאת הודעות בלבד החלטתי שדי כבר. מחר כאמור אני נשאבת.זוהי הפעם הראשונה וכולי תקווה שגם האחרונה. השאיבה תיערך בב"ח אסותא. יש טיפים? דברים שאני צריכה לדעת? כמה זמן אני נשארת במחלקה לאחר השאיבה? מישהי יודעת האם במקרה של מטופלת פרטית,ישנו תשלום אקסטרא לרופא או שהכל מגולם במה שגובה הקופה (אני לא מטריחה את הרופא שלי במיוחד,הוא ממילא עובד באסותא) ןחוץ מזה אני משקשקת, בקושי מצליחה לסגור דברים בעבודה. שיעבור כבר.......

הרמוניה

New member
שיהיה בהצלחה../images/Emo140.gif

אין לי אינפורמציות אבל יש לי המון איחולים עבורך.... אז שיעבור בקלות והעיקר-שיצליח הרמוניה

אולה *

New member
מחר השאיבה האחרונה של רוניתי!!! ../images/Emo140.gif

טיפים? אין לי משהו ספציפי להגיד לך. נזכרתי: תביאי גרביים, כי ממש קר בחדרי ניתוח. לא נראה לי שיש צורך לשלם משהו מעבר למה שכבר שילמת. בהצלחה רבה רבה רבה!!! תעדכני! אולה.

עמית@

New member
רונה המון בהצלחה מחר

משאירים לנוח לבערך שעתיים על מנת לוודא שאת מתעוררת בשלום ואין תופעות לוואי. העיקר שיישאבו הרבה הרבה גורים פוטנציאלים בהצלחה

היי בובה,

נו, אז הם החליטו לגדול סוף-סוף? לא לשכוח לבוא בצום מלא (בלי לצחוק, אני כמעט ושכחתי בפעם הראשונה מרוב לחץ) ללבוש בגדים נוחים (אני בטוחה שבחדר ניתוח לא ישאלו אותך היכן קנית את הנעליים
) לוודא שבן הזוג בפוקוס ולא שוכח למלא את חלקו בעסקה
לקחת נשימה ארוכה ולישון בכיף. אני נשארתי במחלקה עד שהתרוקנה האינפוזיה ווידאו שאני מסוגלת לרדת לעשות פיפי בלי להתעלף. מתוקה, מתחילה להחזיק אצבעות
שאת באמת לוקחת את הכביש המהיר לפורום הריון
מרב

עידית ד

New member
../images/Emo79.gif הופ טרל´ה ל´ה מחר שאיבה ../images/Emo79.gif

גם לי אין טיפים אבל הרבה איחולי הצלחה ותעשי לי טובה תשלמי אקסטרא לרופא אחרי הבטא החיובית ואת יודעת מה... תביאי לו גם איזה בונבוניירה, טוב? בהצלחה חמודה ותעדכני איך היה עידית

נועם@בת

New member
המון המון בהצלחה ../images/Emo57.gif

אם יש לך בבית רסקיו רמדי (לא, לא משלמים לי אחוזים על פרסומת
), תתחילי לקחת כבר מעכשיו. זה יגרום לך להגיע לשאיבהעם חיוך של נצחון, במקום עם עיניים מבוהלות. בדרך כלל נשארים שעתים שלוש אחרי השאיבה במחלקה. מתפללת בשבילך לביציות יפיפיות, והפריות כיד המלך. ולהריון אחד ארוך ובריא. הגיע הזמן להיות אמא רונה
נועם

ראשית בהצלחה

כמו שכולן אמרו - גרביים ולא צריך תכשיטים וכאלו כי צריך להסיר אותם מאחר ומדובר בניתוח אז ההשארות היא עד לאחר שמוודאים שאין דימום פנימי וכולי וכי התעוררת בצורה מלאה מההרדמה להביא חומר קריאה להעביר את הזמן להביא משהו קטן לנשנש ברגע שיתירו אוכל כי האוכל שנותנים לרוב זה לא הצופר של אחרי ניתוח אבל הכי חשוב בהצלחה ענקית לכם ליאור

טיפה טיפה טיפ..../images/Emo127.gif ../images/Emo77.gif ../images/Emo39.gif../images/Emo25.gif

מספר זכרונותיי... לא לזלול ולא לאכול דברים כבדים והרבה ... אחרי השאיבה. אני התעוררתי רעבה וטרפתי 2 שיפודים ... לא פחות ולא יותר... הקאתי אח"כ את נשמתי. אז מהיום קודם קצת תה, פרוסת לחם עם דבש\ ריבה\ גבינה. ורק יותר מאוחר עוד משהו. אבל... זה גם לא תופס אצל כל אחת - העיקר שיתפוס מה שבאמת חשוב ! אלף הצלחות ...
|הדגש

תמיד הייתי כאן ... ../images/Emo24.gif

לפעמים יותר ... לפעמים פחות.... מגששים במסדרונות "השרות למען הילד"... בקרוב... החזרת 5 אסקימוסים קרים ומתוקים... כייף לי שזכרת
מקווה לבשרות טובות בקרוב... אמן !

וואלה חרוז ../images/Emo70.gif תודה מאנטרטיקה

חסר לי פינגיוון קבל
במקום... להבדיל.. עם הרבה חום. תודה, ואיך אצלכם ???

דלילוש ../images/Emo107.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo107.gif ../images/Emo23.gif

האם זאת את ??? נשיקות ממני חזרה אלייך

נטאשה

New member
אכן כן, זאת אני ../images/Emo108.gif ../images/Emo118.gif ../images/Emo15.gif

מה שלומך? איזו התרגשות לשמוע ממך ובמיוחד שאת לפני החזרה מאלת לך את כל ההצלחה שבעולם מחזיקה לך אצבעות ובכלל חושבת עלייך דיי הרבה גם ככה נשיקות דלית

למעלה