צופיפניקית1
New member
מחר הפסטישקמה!!!!
יוהו!!! איך אני כבר מחכה לזה!!! וואלה, כמה חזרות עשינו, יומיים אחרונים ביכלל לא הייתי בבית!!! רחמנות על החניכים
למרות אלף ואחת בעיות ובאלגנים - אנחנו הולכים להעמיד מחר שיר בן-זונה ולזכות
!!! (כן, בטח!) היום הקלטנו דיסק לפסטי! איזה רעיון גאוני זה! וווואו! הלכנו לאיזה אולפן הקלטות, איזה שוס זה! הלוואי בימקום המיקלט המסריח שלנו שאנשים נחנקים בו היה לנו כזה אולפן...
אז קודם ניכנסנו הלהקה לעשות ת'פלייבק, עם המזל שלי לא עבד לי האורגן ושנה ניסינו לסדר את זה, בסוף המציאו לי איזה אורגן שלא יודע לנגן... בסוף הקלטנו ת'שירים - והכל יצא ממש מדהים!!! אין! אי אפשר להבדיל בין הביצוע שלנו למקורי
! חוץ מבשיר של הגדוד שלנו, אחכה לך בשדות, שיצא פשוט - איייכס! ואז באו החניכים ושרו על הפלייביקים, לא פראיירים החניכים! שרים ממש יפה
! עכשיו חזרתי שוב מחזרות אז בדיוק שמענו ת'דיסק, אנחנו שומעים כל שיר ומיתלהבים, גדוד ד' - יפה! גדוד ה' - מ-ה-מ-ם! ממש זמרים החניכים שלהם! שרים כ"כ יפה וברור! גדוד ו' - איייכס, תעבירו שיר! ז' - חזק! וככה כל השירים יפים, והשמיניסטים בשיר שלהם, התחלה חדשה, ביכלל שיחקו אותה בגדול! איי! כימעט שחכתי, יש לנו קבוצת הורים בשבט - והם גם מישתתפים בפסטי... איזה מצחיקים!!! אתם קולטים אותם בחזרות - ממש חניכים! "רן, רן (המדריך), תגביר אותי! למה אותו שומעים יותר חזק
?" "יו! אני לא יודעת מתי להיכנס, תיספור לנו קודם, טוב?" רן:"דיייי! תיהיו רגע בשקט ותקשיבו לי טוב!", אין, אין יותר מצחיק מיזה! אבל באמת כל הכבוד להם! ככה לפנות זמן לפוווול חזרות, ולהרים שיר באמת על רמה
תותחים...! טוב, אז מחר הפסטי... צוות תפאורה צריך להיות שם כבר ב8... ואני עוד רוצה קצת לנגן... אני כ"כ מפחדת שפיתאום בפסטי יהיו לי מלא טעויות... אין! ניראה לי אני לא הולכת לישון היום
! זהו! תאחלו לנו בהצלחה!!!! - גדוד ארבל, בישבילנו כבר ניצחתם!!! -
יוהו!!! איך אני כבר מחכה לזה!!! וואלה, כמה חזרות עשינו, יומיים אחרונים ביכלל לא הייתי בבית!!! רחמנות על החניכים