מחר הפסטישקמה!!!!

מחר הפסטישקמה!!!!

יוהו!!! איך אני כבר מחכה לזה!!! וואלה, כמה חזרות עשינו, יומיים אחרונים ביכלל לא הייתי בבית!!! רחמנות על החניכים
למרות אלף ואחת בעיות ובאלגנים - אנחנו הולכים להעמיד מחר שיר בן-זונה ולזכות
!!! (כן, בטח!) היום הקלטנו דיסק לפסטי! איזה רעיון גאוני זה! וווואו! הלכנו לאיזה אולפן הקלטות, איזה שוס זה! הלוואי בימקום המיקלט המסריח שלנו שאנשים נחנקים בו היה לנו כזה אולפן...
אז קודם ניכנסנו הלהקה לעשות ת'פלייבק, עם המזל שלי לא עבד לי האורגן ושנה ניסינו לסדר את זה, בסוף המציאו לי איזה אורגן שלא יודע לנגן... בסוף הקלטנו ת'שירים - והכל יצא ממש מדהים!!! אין! אי אפשר להבדיל בין הביצוע שלנו למקורי
! חוץ מבשיר של הגדוד שלנו, אחכה לך בשדות, שיצא פשוט - איייכס! ואז באו החניכים ושרו על הפלייביקים, לא פראיירים החניכים! שרים ממש יפה
! עכשיו חזרתי שוב מחזרות אז בדיוק שמענו ת'דיסק, אנחנו שומעים כל שיר ומיתלהבים, גדוד ד' - יפה! גדוד ה' - מ-ה-מ-ם! ממש זמרים החניכים שלהם! שרים כ"כ יפה וברור! גדוד ו' - איייכס, תעבירו שיר! ז' - חזק! וככה כל השירים יפים, והשמיניסטים בשיר שלהם, התחלה חדשה, ביכלל שיחקו אותה בגדול! איי! כימעט שחכתי, יש לנו קבוצת הורים בשבט - והם גם מישתתפים בפסטי... איזה מצחיקים!!! אתם קולטים אותם בחזרות - ממש חניכים! "רן, רן (המדריך), תגביר אותי! למה אותו שומעים יותר חזק
?" "יו! אני לא יודעת מתי להיכנס, תיספור לנו קודם, טוב?" רן:"דיייי! תיהיו רגע בשקט ותקשיבו לי טוב!", אין, אין יותר מצחיק מיזה! אבל באמת כל הכבוד להם! ככה לפנות זמן לפוווול חזרות, ולהרים שיר באמת על רמה
תותחים...! טוב, אז מחר הפסטי... צוות תפאורה צריך להיות שם כבר ב8... ואני עוד רוצה קצת לנגן... אני כ"כ מפחדת שפיתאום בפסטי יהיו לי מלא טעויות... אין! ניראה לי אני לא הולכת לישון היום
! זהו! תאחלו לנו בהצלחה!!!! - גדוד ארבל, בישבילנו כבר ניצחתם!!! -

בהצלחה!!!!

אני בטוחה שממש ממש תהני מהפסטי הזה, כי כל פסטי זה הכי כיף שיש :)) זה סיבה למסיבה!! שנה שעברה כשהדרכתי ד' זו הייתה השנה הראשונה שממש עשו פסטישבט גדול, והחליטו שקוראים לו "אופקאן" (אל תשאלו אותי למה, זה המארגנים שהיו אחראים על זה החליטו...) וזה היה גם פסטיבל לציון 10 שנים להקמת השבט ובאו מלאןןןןן בוגרים (כי גם שלחו לכולם הזמנות לפסטי שיבואו..) והייתה מסכת מעולה והכל היה ממש ממש מדהים וממש מרגש.. את המילים לשיר של הגדוד שלי אני כתבתי, אחרי שאף אחד מהצוות שלנו לא רצה לנסות בכלל, ובסוף יצא-----------> שזכינו מקום 3! וכולנו היינו בטוחים שאין לנו סיכוי.. אבל אני הבטחתי להם ששנה הבאה הם יזכו.. ואמנם, השנה, גדוד ה' "ירדן" , זכה מקום 1 בפסטישבט!!!! ואני הכי שמחתי בעולם!
חוצמזה שזה אמר גם שהגדוד ה' המתחרה, שמראשגדת אותו מישהי שהייתה איתי בצוות שנה שעברה ואני *מאוד* אוהבת אותה, הפסיד ובגדול
טוף עכשיו אני באמת זזה.. אה, ונועה, אני לא רוצה בסוף חולצת פורום. מצאתי איזו סקיצה של החולצה ו.....

../images/Emo50.gif../images/Emo70.gif

נשמע ממש כיף הפסטישקמה שלכם - אנחנו לא מקליטים (מממ... כן... ואני טחונה
)

איזה כיף היה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אאאה! אתם לא יודעים כמה שנהנתי!!!!!! הכי הכי הכי בעולם הפחיד אותי הקטע של הנגינה, כי בואו נגיד, אני לא מנגנת כזה טוב - ומה זה פחדתי לטעות או לשכוח ת'אקורדים.... אבל אין! ניראה לי בפעם הראשונה בחיים לא טעיתי בכלום
(טוב, ניגנתי כולה 4 שירים), הכי פדיחה היה השיר להקה בסוף, שהלהקה מנגנת ומציגים אותה, ואני ביכלל לא ידעתי לנגן אותו, אז עושים "על הקלידים - נועה גרושקקקקה" "שלא נימצאת פה...." - וכולם ככה דוחפים אותי לעלות ואני היתפדחתי
אבל שטויות! הגדוד שלנו - ו' - הרים בסוף הופעה בת-זונה, באמת! היינו צריכים לקחת מקום! השיר צופים והשכב"ג גם היו מהממים! השיר שכב"ג היה על המנגינה של "תן לשים ת'ראש על דיונה", ויצא סוף!!! שוב - הכי מצחיקים היו ההורים
בהתחלה הם הביאו איזה קטע של ילדה קטנה שמספרת על הקבוצת הורים - וזה היה מצחיק
! אח"כ היה השיר שלהם - "כל הכבוד", שהם אף פעם לא ידעו מתי להיכנס
אבל היה יפה! והכי הכי הכי מרגש ויפה היה השיר שמיניסטים, התחלה חדשה - הם עשו אותו כ"כ טוב! והשמיניסטים שלנו לא בדיוק האנשים שמתאים להם לשיר ולרקוד...
זה היה פשוט מושלם!!!! והנושא אם עוד לא אמרתי, היה סירטי בוקרס, ככה שהקיטעי קישור היו קטעים מסרטים, ועשו אותם ממש מצחיקים!!! היה את הקטע מספיחס, של "פול, קום" ושל הבננה ואת מאמא יוקרו השולט! היה את ה"הימורים" מצ'ארלי וחצי, ולא זוכרת מה עוד - אבל היה פשוט מצחיק! אנשים נשפכו מצחוק! זהו! ניגמר הפסטי!!!! כבר לא צריך לנגן את "אחכה לך בשדות" בכל שנייה פנוייה
חוזרים לעשות פעולות ולא חזרות - ועכשיו הפנים קדימה - למחנ"ק!!! העיקר בניתי על מחר יום חופש צופים, וכבר הביאו לי 4 דברים בצופים למחר
! 3 - לחלק איזה מיכתבים בישביל המועצה נגד האיחוד 4 - ישב"צ שער 5 - יום עבודה חלוץ 9 - ישב"צ ו' - לסיים ת'מערך קיץ אבל שיהיה בכיף! בטוח לא יהיה לי משעמם
! וד"א, לא אמרתי מי ניצח... אז שלישי היו גדוד ז' שעשו את מכופף הבננות של שב"ק ס', והם כזה גדוד טוב, אין שנה שהם לא לוקחים מקום! שני היו ד' - שחייבים לזכות! כל שנה ד' זוכים במשהו.... אבל הם באמת היו קטנים וחמודים כאלו, ורקדו יפה
וראשון היו גדוד ט' - שאשכרה הרימו מופע שלהם! הם עשו מחרוזת של איזה 5 שירי צביקה פיק וזה היה ארווווך! אבל מושקע בטירוף!!! הם עשו להקה משלהם, ישבו שנים על תילבושות, ודפקו הופעה בת זונה! כל הכבוד להם!!!! סתכלו משהו, החוק הוא שכל שנה ט' זוכים ראשון (כי הם משקיעם ת'נשמה) וד' זוכים משהו (כי הם הרבה, קטנים וחמודים)... ככה זה 1000 שנה, רק אנחנו בט' זכינו שני, ובד' ביכלל היינו אחרונים או משהו כזה
איזה גדוד לא מוכשר אנחנו
! אה, הדיסק! שירה, אתם הקלטתם איזו מחרוזת למחנה, אז אל תנסו להיראות לא טחונים
! חוץ מיזה הדיסק יצא כ"כ יפה!!! ניגנו אותו בהתחלה, ופשוט לא זיהיתי שזה הדיסק שלנו ולא השיר המקורי! פשוט אלופים אנחנו
! זהו, לילה טוב! נועה.

למעלה