מחר הפגישה הגדולה

sh53

New member
אתייחס לשורה האחרונה של מה שכתבת

תעזרו לי מה אתם אומרים???? אני חושבת שאת זקוקה לעזרה. אם את לא מצליחה להתמודד עם הדברים לבד, אולי כדאי לפנות לסיוע ועזרה? אולי זה גדול עלייך? פעם את כותבת על אנורקסיה, פעם את כותבת על בולמיה, את כותבת על המון בכי, אולי את לא מסוגלת להתמודד לבד עם הדברים ואת זקוקה לטיפול? טיפול זה לא דבר שלילי, טיפול יוביל אותך לדרך המלך, טיפול יעזור לך, טיפול יוציא אותך מהמצב בו את נמצאת.

halar

New member
בקשר לבחור שהיכרתי יום שישי.....

אז דבר ראשון נכון שהוא דומה לנאור והכל אבל הוא גם ניראה לי מגעיל וזבל בדיוק כמו נאור. כי הוא אמר לי שהוא דלוק על מישהי כבר הרבה זמן והכל. אז למה לעזאזל הוא רצה כל כך להיפגש איתי? רק שנהיהיה ידידים וחוץ מזה אני לא מתקשרת אליו בכלל גם כשהוא מבקש אם הוא רוצה שהוא התקשר אני רק יתקשר לחבר שיהיה לי לידידים אני לא מתקשרת בכלל ולחברות רק הטובות. אין לי מה להגיד לכם יותר חוץ שאתמול מזה היה סבבה בסרט. אני לא יודעת אם אני ימצא בכלל שוב אהבה אבל אהבה אמיתית ולא משחק. חודש עבר מאז שאני ונאור נפרדנו ולי זה לא מזיז בכלל ביום הולדת שלו לפני יומיים לא אמרתי לו אפילו מזל טוב התעלמתי כאילו זה יום רגיל בשבילי וזה באמת היה יום רגיל בשבילי.

sh53

New member
אולי זה הבחור שאת דווקא צריכה עכשיו

את עדיין לא נפרדת בלב מנאור (אלא רק פיסית). את עדיין חושבת על נאור. אז אולי דווקא ידיד ולא חבר יכול לעזור לך בתקופה זו של חייך, ולאו דווקא חבר? אולי את לא בנויה עדיין שחבר חדש יכנס לחייך?

למעלה