מחר הפגישה הגדולה

halar

New member
מחר הפגישה הגדולה

מחר אני ניפגשת עם הידיד מאיי סי קיו אני יעדכן אותכם מחר

sh53

New member
שיהיה לך המון ../images/Emo50.gif עם החדש דנדש

פתחי לו את ה-
והנשמה, ואני בטוחה שהוא יחזיר לך גם ואז נראה אותך יותר
בפורום.

halar

New member
../images/Emo41.gifהפגישה הגדולה../images/Emo41.gif

פגשתי היום את ידיד שלי מהאיי סי קיו זו הייתה הפגישה הראשונה שלנו. אני וחברה שלי חיכינו לו למטה הוא התבלבל בדרך היסברנו לו והוא הגיע הוא ירד מהמכונית שלו ובאה אלינו אני רק ראיתי אותו הייתי המומה רוצים לדעת למה??? כי הוא דומה שתי טיפות מים לנאור (חבר שלי לשעבר עד היום אני אוהבת אותו) אני הייתי בשוק לא ידעתי מה להגיד לו. הוא אמר שלום הביאי לי נשיקה בלחי וחיבוק ועלינו אלי הביתה ישבנו כזה בסלון ודיברנו אני הייתי מובכת אחר כך ישבנו בחדר שלי ושמעו מוזיקה ואז הראתי לו את התמונות של נאור ואמרתי לו אתה כל כך דומה לו הוא שתק. ולי עברו סרטים בראש כל כך רציתי שזה יהיה נאור כל כך רציתי שהוא יחבק אותי ושזה יהיה נאור אני עדיין לא מאמינה שאלוהים שלח לי גבר שדווקא דומה לנאור הוא דומה לו אבל לא מנאייק כמו נאור אני חושבת. עברה שעה וחצי בכייף הוא לקח את חברה שלי טרמפ לידיד שלה ירדתי איתם למכונית הוא באה אלי היתקרב חיבק אותי ואמר לי שהיה לו נעים להכיר אותי ונתן לי נשיקה בלחי והלך. אני הולכת הביתה ובדרך חושבת לעצמי מחשבות על נאור ופתאום אני רואה מכונית עם שני נערים מזה חמודים הם הסתכלו עלי, אני חייכתי אליהם והלכתי כמו איזה כוסית שלא אכפת לה משום דבר. עליתי הביתה אבא שלי חיבק אותי שאלתי את אמא שלי מה דעתה עליו? היא אמרה לי שהוא חמוד ושהוא דומה לנאור אני חייכתי ואמרתי לה כן הוא דומה לו רק חבל שזה לא נאור. אני לא יודעת מה נעשה בהמשך הקשר אני רק יודעת ששנינו נהנו ושבטוח ניהיה ידידים תקופה ומה יהיה בהמשך אני לא יודעת. אני רק מקווה לטוב. אבל הורס אותי הקטע שהוא דומה לנאור מה אני יעשה? כל פעם שאני הסתכלתי עליו כאילו ראיתי את נאור מולי וכל כך רציתי נשיקה צרפתית אבל לא ממנו אלה מנאור. אתמול היה לנאור יום הולדת ואני לא התקשרתי ואפילו לא שלחתי לו מזל טוב הוא בטח יחשוב ששחכתי אותו הוא לא יודע כמה קשה לי לשכוח אותו אבל לחזור אליו אני לא אחזור ולסלוח לו אני לא אסלח אבל אם הוא התקשר באחד הימים אני ידבר איתו ואולי ממש אולי אני יסכים שניהיה ידידים אני עוד לא יודעת זה בנתיים רק במחשבות שלי. אתמול ידיד שלי שאוהב אותי התקשר ודיבר איתי שעה וחצי הוא רצה לבוא אלי ואני המצאתי לו אלף ואחד תירוצים.

H i L o N e T

New member
../images/Emo54.gifמתוקה.

אל תהיי עצובה. תראי לאן זה יתפתח עם ההוא שהכרת
אולי הכל יהיה כלכך טוב איתו שתשכחי את נאור...
אולי זה שהוא דומה לנאור, זה לא כזה נורא...
זה לא עד כדי כך משפיע, אני בטוחה שתתגברי, את רק צריכה להאמין בעצמך. מאוד
בהצלחה

נאור שייך לעבר

תנסי עם הידיד מהאיי סי קיו ותראי לאן יובילו הדברים ימים יגידו אז בהצלחה

sh53

New member
תני לקשר הזדמנות ../images/Emo91.gif

הייתם במשך שעה וחצי שלמות יחד ואפילו היה לכם כיף יחד. הכרת בחור פשוט נפלא: בא עד אלייך, נותן לך יחס חם, מקפיץ את חברה שלך לידיד שלה (הוא לא חייב לעשות את זה, הרי הוא בא אלייך ולא לידידה שלך).

אני חושבת שאת צריכה...

לראות מה קורה עם הנאור המזוייף..(מזוייף..חחח...)...ואז עם משהו לא ייצא לך תמיד יש את הפרידה...גם כך את עכשיו בלי נאור המקורי אז ממש אין לך מה להפסיד!

hilavolman

New member
ראי בזה הזדמנות שנייה

היי!לפעמים הגורל מזמן לנו הזדמנות שנייה לתקן..אז הסתכלי על הידיד הזה בתור ההזדמנות השנייה שלך לתקן את מה שהיה עם נאור ולהפוך אותך למאושרת.אל תשכחי שכל אדם עומד בפני עצמו גם אם הוא קופי במראה של מישהו אחר.ואולי זו פשוט דרכו של האל/הגורל(תבחרי לפי אמונתך....)לגרום לך לא לשנוא את נאור ולהסתכל על הפרידה שלך בדרך שונה ואחרת??

ToryMaster

New member
תגידי

לא סיכמנו כבר שנאור הוא חתיכת חרא שלא שווה שתשימי עליו? אם מה שקראתי על הפעם הראשונה שלכם זו האמת, הייתי עוברת הלאה כמה שיורת מהר, אם הוא דומה לנאור, אז מה? יש ל ואופי שונה לגמרי

לירונר

New member
יקירתי...

נאור שייך להיסטוריה. ואת יודעת כמה שונאים ללמוד היסטוריה
בכל אופן, אני חושב שכדאי שתמשיכי לנסות לפתח קשר עם הבחורון החדש. ואני יודע שכל פעם שתראי אותו תחשבי על נאור, אבל כולנו יודעים שלא החיצוניות קובעת אלא הפנימיות. אני מאחל לך המון
בהתגברות על נאור (ומגיע לך לשכוח אותו, הוא לא שווה את הזיכרון שלך
).

sh53

New member
וגם ההודעה הזאת קיבלה יחס ../images/Emo9.gif

התקפת פרסומות לפורום?

sh53

New member
halar

אנו כאן כדי לשמוע ולהתענייך איך עברה עלייך השבת. מה את מרגישה כלפי הבחור? עדיין מתלבטת? (אם כן, זה בסדר והרגישי בנוח עם זה, לא קל לשכוח אהבה אחת ולהכנס אל תוך אהבה שניה). אנו כאן כדי להקשיב לך ונשמח לעדכונים

halar

New member
../images/Emo41.gifכמו דוגמנית../images/Emo41.gif

אני הולכת לבית חולים לבשתי מיכנס ג'יניס צמוד וחולצת קשירה נעלי עקב שחורות איפור קליל משקפי שמש ותיק אופנתי הלכתי בעיר לכיון הבית חולים בבטחון צעדתי כמו דוגמנית וכולם הסתכלו עלי כאילו אני דוגמנית היה כייף שכולם מסתכלים עלי הירגשתי מושכת וממש כמו דוגמנית שכולם מבטים בה. אחרי הביתה חוים הלכתי עם חברה לסרט ראינו את "להרוג את ביל חלק ראשון" סרט יפה אחרי הסרט ישבנו דיברנו ואכלנו כן גם אני אכלתי מה זה אומר? שהדיאטה שלי יצאה משליטה אני שמנה שאני רואה אוכל ולא יכולה לא לגעת בזה. בדרך הביתה איזה צלם אופנה עוצר אותי ואת חברה שלי ואומר לה כך: "אני מחפש תמניות ושחומות לכמה צילומים ואתם ניראות לי מתאימות" חברה שלי מדברת איתו ואני אומרת לה "נו בואי עזבי אותך מזה" דיברנו איתו עוד קצת הוא הסתכל עלי ואמר לי שאני שווצרית זה ממש לא נכון לדעתי אני פשוט הראתי לו שיש לי ביטחון. בסוף הם נתנו לה את הכרטיס ביקור שלהם ושנהתקשר ונגיד להם מצה חלטנו הוא גם אמר לנו שהכסף טוב ושיחתימו אותנו על חוזה. אנ י הייתי חייבת לעשות איזה קטע אז שלחתי לנאור הודעה הייתי חייבת לראות לו שאני מתקדמת ולא חושבת עליו אני בטוחה שהוא צחק ולא האמין שהציעו לי להיצטלם לעיתונים. אני לא יודעת מה אני יעשה עם זה תמיד רציתי להיות דוגמנית תמיד רציתי להיות מפורסמת אבל אף פעם לא ניסיתי אני רק חושבת על זה שאולי יתלו תמונות שלי בכל מקום ואני יהיה מפורסמת זה כייף אבל אני יודעת שזה רק יחמיר את הפרעת האכילה שלי אוףףףףף אני לא יודעת מה להחליט זו הזדמנות שבאה בפעם בחיים אאבל אני יודעת שאני בטוח ידרדר לאנורקסיה אני גם בכהה בגבול הדק עכשיו ומה יקרה אם הצלמים והמפיקים יגידו לי לרדת במשקל בשביל הבגדים אז אני יצטרך לרדת במשקל כי אני יהיה כבר חתומה על חוזה או משהו כזה ואז אני בטוח יהיה שוב אנורקסית. תעזרו לי מה אתם אומרים???? לנסות את ההזדמנות הזו ואולי אני יהיה מפורסמת או לא לנסות כי זה רק יחמיר את הפרעת האכילה שלי?

למעלה