מחר הכנס!

akane

New member
אני שונאת את הפיאה שלי @_@;;;

ברצינות, זאת הפיאה הכי לא יפה שיש לי >> יש לה אחלה סיבים והכל... וגם הסתפורת סבבה, אבל הצבע- ממש ממש לא כמו בתמונה >_< זה כהה מידי לפי דעתי, ויש בה סיבים ראנדומאליים בצבע, אתם מוכנים לזה?, סגול!! פאקינג סגול @_@;;;11; ועוד היה רשום על הפיאה גוון טיבעי חלק! מעבר לזה מתקדמת עם השריונות והחיצים למיניהם.... מצאתי חגורה מושלמת בתחנה המרכזית, הנעליים שקניתי נצבעו באכזריות באקריליק אחרי שהצבע לעור שקניתי (צבע לצביעה, לא צבע לתיקון) היה שווה לתחת. מקווה להספיק הכל עד הערב.... ועכשיו אני יוצאת לחפש כפתורים, או משהו שיזכיר כפתורים, בעיר כי אין ברירה @_@ לכל מי שמחפש אותי, הפלאפון מת שוב ;( נא להתקשר לבית שלי

innocence

New member
הכנת גם את הוסט חגורה הזה שלה?

אני הלכתי על הסטיילינג שיש לה בלי החגורה. ממש לא אהבתי איך שזה נראה בארטבוק, הלכתי לפי התמונה שהיא ליד הכנסיה. לי כנראה לא יהיו ניטים וכנראה גם לא כפתורים, פשוט כי אין לי איפה לקנות כאלו עכשיו:\ אבל זה טוב לשמוע שאת מתקדמת יחסית מהר:)

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif מחר כנס.

נראה לי שהכל דיי מאוזן. ^_^ אני בדיוק מקטינה את השמלה כי היא קצת גדולה עלי.

CibiHeart92

New member
עושים חתך ותופרים מסביב בזיגזג

ואז מתפללים שזה לא יפרם XD

XannieChan

New member
../images/Emo31.gif

אם את עובדת על מכונה אמורות להיות לך אופציות מיוחדת לזה (זיגזג קדימה/תך צפוף 5ממ/זיגזג אחורה). קודם מסמנים, תופרים ורק אז גוזרים את החור עדיף עם להב חדה מאוד או מספריים קטנות יחסית וככה רוב הסיכויים שיהיו לך לולאות נאות ולא בעיתיות.

Apushu

New member
קצת יותר רגועה ;;

אמא סיימה את החולצה שלי 3>>>>>>>>אני מזמן הייתי נשברת מכל המלמלה הזאת בקצוות ;A; עכשיו נשאר לסיים את החולצה של רין, ובגלל של כל קאסט ווקלויד (אמג) הולך להיות אצלי היום. יהיה כיף! XDDD נשאר לי גם להכין כמה רצועות גומי בצבע טורקיז למשל לגרביים, ולנעליים, לתפור את האקוולייזרים שהכנתי לשרוולונים שזה שטויות, לתפור את הכפתורים (שהיו אלתור מטורף! , כפתורים ישנים וספריי כסף 3>> ) ואמא תעזור לי עם העניבות D:

saarshemer

New member
../images/Emo207.gif שעות הגעה

חשבתי שזה יהייה נחמד אם אנשים יוכלו לקבוע מתי להגיע כדי להפגש אני מגיע בסביבות 10:30-11:00 (למי שזה מעניין אותו)

Lightning9

New member
אני כבר אהיה שם ב10 נראה לי.

אני מעדיפה לסיים את השיפוט לתחרות כמה שיותר מוקדם, אז ברגע שאגיע אלך לשם.

innocence

New member
גם אני מקווה פחות או יותר בשעותה אלו.

מגיעה יחד עם עידן ויואב (שאתם לא מכירים P:)

למעלה