מחר הכנס!

chibi ritsuka

New member
מחר הכנס!

נו אז איך מתקדמים הקוספליים? יש חרב ונשאר רק קצת לחתוך ולצבוע אותה. That's about it. אין יותר מדי לחץ ם:

innocence

New member
תפסיקו להלחיץ אותי:((

אין ניטים. וגם לא יהיו. לא חשבתי על זה מספיק לעומת ואני בספק איפה יוכלו לעשות לי אות כשהשמלה כבר מוכנה לחלוטין:(( והחצים האלו, אני שונאת אותם!!!! אין מצב שאני אסיים בזמן ואני לא מצליחה שיהיו יפים.... אני כזו פייל:((

akane

New member
הו, החיצים האלו באמת >.<

תתנחמי בזה ששלי בטח יצאו גרועים יותר XD התבנית הזאת שיצרתי לא יצאה חלקה ולכן הם יצאו די גסים ומצ'וקמקים. מצד שני, לפחות הם יצאו מהתבנית, לא כמו החיץ הראשון שנתקע XO

innocence

New member
גם שלי לא חלקים.

אבל זה כי התבנית הראשונה שהכנתי קרסה לתוך עצמה, אז אבא גילף לי תבנית בתוך תפו"א. (אני לא צוחקת). סער הציע לי לשייף אותם, אבל באמת שלא היה לי זמן.. אני פוחדת שזה בכלל לא יתייבש בסוף, כי יש לי ממש בעיה עצומה עם החוטי חשמל המחורבנים האלו.

saarshemer

New member
רק בשביל הפרוטוקול....

גם שלי לא חלקים משהו.... טוב אם אני כבר מגיב בשרשור לחץ.....אז.... סיימתי את הקוספליי לפניי יומיים ואני עוזר לידידה שלי להכין מטה....יותר נכון מכין בשבילה...... אז אני קצת לא קשור

Era nyo

New member
חחח

גם שלי לא חלקים D: יש כל מני סימנים של בועות אוויר שהתפוצצות וצבע שנימרח :p

saarshemer

New member
בקשר לניטים.....

יש לך את היום לחרוש על כל הסידקיות שאת מכירהולחפש כפתורי מתכת קטנים או בכלל לקנות מעין "ערכה" של הרכבה עצמית של ניטים...(ראיתי כזו מתישהו איפהשהו) best of luck to all

innocence

New member
אין לי את היום, כי אין לי אוטו...

ואני חייבת לסיים את החצים המחורבנים האלו!! וזו בעיה, כי הערכות האלו אפילו גרועות יותר. הבעיה שלי היא שקרוב לוודאי שיעשו לי את הניטים במכונה מיוחדת, רק שהבגד שלי כבר מוכן, אז לא תהיה אפשרות להכניס את הבגדז למכונה כמו שצריך... תודה בכל מקרה... אולי אני באמת אחפש כפתורי מתכת.

innocence

New member
נה.. קטן מדי.

ויתרתי על זה. וגם ויתרתי על בערך חצי מהחיצים. בעיקר כי למרות שהיה להם יום שלם הם לא באמת התייבשו. אה! וגם כי אני מפגרת ולא יודעת חשבון אז הכנתי פחות מדי.

CibiHeart92

New member
עוד מעט הולכת לחפש חומר לשים

בחלק העליון של הגלימה, ואז נשאר לי לחתוך אותו ולחבר את הגלימה לעצמי (איך לעזעזל?!) ואז לנסוע לתל אביב ולהספיק לקנות כפפות בברוריה.... שיט.

CibiHeart92

New member
אבא ../images/Emo23.gif

הביא לי חומר סודי ביותר או משהו מהמפעל שלו XD ישב איתי כל הבוקר לנסוך לחתוך את זה כמו שצריך וזה עומד, וזה יפה וזה נננגכגדעכדעכגדעקראטק *-* אבא

HeineW

New member
אין לי מושג מה קורה T________T

אבא שלי עשה ניסויים עליי היום בלילה בזמן שישנתי >< 3 בלילה, אבא עובד בחדר שלו, אנה ישנה. 3 ו15 דקות בלילה, אבא מדליק את האור בחדר של אנה, מרים אותה ושם לה משהו על הראש שמכאיב לה אחושרמוטה, אנה גונחת ונופלת. אבא מוריד מכשיר עינויים מהראש של אנה, אומר משהו שלא היה ברור למוח הישן של אנה והולך, אנה חורפת. 8 בבוקר אנה מתעוררת עם כאב ראש, כאבי גב, רצון עז לחנוק את אבא שלה ואין לה מושג איפה הוא מסתיר את הכנפיים והציוד ראש שלה T^T

HeineW

New member
כנראה שכן

התקשרתי אליו והוא סיפר לי שהוא התעלל בי בלילה כדי לקבל את המידות שלי ושעכשיו הוא עושה לי את הכנפיים~ הוא גם עובד על זה בעבודה >>; ככה זה כשאתה מנהל רשת עם כלום לעשות :ם כשאני אגדל אני רוצה להיות כמו אבא~

innocence

New member
הלוואי עליי:(

כאילו, אבא שלי עזר לי המון המון בקוספליי בעבודה עם החומרים השונים ובאמת שבלעדיו קרוב לוודאי שלא הייתי מסיימת אף פעם - אבל אני זו שבאמת עשתה את תהכל ודאגה שהכל יהיה מוכן בפועל...

Lightning9

New member
יש התקדמות, אבל לא סיימתי

נשארו לי הרצועות של התיק, לסיים את הנעליים [עניין של חצי שעה], לסיים את הכיסים בג'קט, את הצווארון שלו, את הפנים שלו והגלימה שעליו. נשארו לי גם כל האבזמים שעל הג'קט, עוד דבר שלא יקח הרבה זמן אני מקווה. עכשיו מה עוד.. מה עוד.. אה! כפפות, לסיים את המגן כתף לגמרי [גם עניין של שעה בערך] ועוד שתי רצועות שכאלה על הכתף. אני מאוד מקווה שעד הערב הכל יהיה מוכן ולא יהיה לי לחץ למחר בבוקר. כי אם כן אני הולכת למות X__X

WayToDawn

New member
לולאות לולאות לולאות ם:

זה בערך מה שנשאר לי לעשות. +קטנות של להזיז כמה כפתורים ולהצר וכאלו. הוו כן, ולסיים את הזהב על הג'קט של חברה שלי~ אי לא לחוצה ם:

למעלה