מחר גדנ"ע

דקללללללללללללללללללללללל

איזה בסיס?

תלוי בגישה, זה יכול להיות מאוד כיף או מאוד מעצבן. יכול להיות שיטרטרו אתכם הרבה בלי מטרה ויעבדו המון על משמעת וסדר ויכול להיות שיהיו יותר תכנים צבאיים (כמו הסוואה, מורשת קרב וכו). בעיקרון מחלקים אותכם באקראי לצוותים ואתם לומדים הרבה על איך הצבא מתנהל, על בשרכם... אם תישנו בחוץ לילה אחד (אני בספק אם זה יהיה יותר מזה) אז יכולה להיות מכת בוץ, אז המלצה- להביא מגפיים עמידות ולא נעלי ספורט ליום הזה. אל תיקחי יותר מדי דברים איתך, זה כבד וצריך לסחוב את זה. יפחידו אותכם קצת בהתחלה עם צעקות ופקודות וילמדו אותכם לעמוד בהקשב וכאלה. לי הייתה מפקדת סבבה דווקא אבל יש כאלה שגם יורידו אנשים לשכיבות סמיכה או משהו במקום אם לא יודעים לעשות. זה חוויה נורא מגבשת עם הבנות בצוות שלך בסך הכל, גם אם כל השבוע זה רק טירטורים (כמו שהיה אצלנו, כמעט). מצער שאצלנו המון בנות חזרו הביתה (אומרים שאי אפשר אבל מן הסתם מי שממש התעקש וביקש חזר), לא להישבר ברגעים הקשים והמעצבנים. וכמובן, גולת הכותרת, המטווח. מלמדים אתכם מספר שיעורים על נשק (בטיחות, מאוד חשוב) ואיך לירות בו, ואז כולם יוצאים למטווח ביון האחרון עם M16 וכדורים חיים. מאחלת לך לפגוע כמה שיותר כדורים במטרה:) אם יש לך עוד שאלות אני יכולה לפרט:) יצא לי, אה, לעשות גדנ"ע פעמיים. בסיסים שונים, מפקדים שונים, והבדל גדול במידת ההנאה אבל הצלחתי להנות גם בפעם הראשונה.

../images/Emo189.gif

זה כזה הכנה לצבא נמצאים בתנאים של צבא ומאמנים אותכם וואיי יורים וכאלה!! איך הייתי מתה שיהיה בבצפר שלנו גדנ"ע.. אבל אין כי יש 99% גיוס אז באסהה.. בכל מקרה תהניי!!

Cant Cry

New member
בתור חניך מצטיין../images/Emo11.gif

זה מזה כיף :) את תהני שם.

velvet keti

New member
מיאו

תהני כפרע, אממ לא עברתי גדנ"ע אבל אממ לפי ידיעתי זה צבא כזה חחחח טוב אין לי מושג, אבל תתכונני לקרוע תתחת

spooky shadow

New member
גדנ"ע ../images/Emo99.gif

אני זוכרת שהייתי בגדנ"ע שנה שעברה ומלבד התקף זעם וגעגועים לאמא הכל היה ממש כיף. להחזיק נשק, חדר אוכל מגעיל, ופעילויות רבוייות שיעמום. אבל היה ממש כיף. לדבר שם עם אנשים, להיקשר עוד יותר למי שהיה החבר הכי טוב שלי, וטוב, להישאר ערה חצי לילה כי הבחורה היחידה שנדלקתי עליה בשכבה ישנה במיטה לידי.
חוויה. כדי בהחלט. מורגן. (ליגל, מתה עלייך.
)

the l girl

New member
הייתי פעמיים בגדנ"ע....

בראשונה זה היה עם אמריקאים אז נתנו להם את כל המצטיינים ואז בשניה קיבלתי חניכה למופת של המחלקה.... פחחח נתתי לסמלת שלי בסוף פתק שהיא נראת טוב... כל הסגל ידע על זה תוך דקה! צחוקים.... אני עדיין בקשר עם המפקדת שלי והמ"מ מהגדנע הראשונה... חמודות.

etieti1

New member
יאאא חזרתי מהגדנ"ע

חזרתי מהגדנ"ע והמפקדת שלי ומ"מ כאלו חמודות!D: ואין לי בכלל פלא שלהן ואני רוצה שוב ללכת לשם): מה עושים?:/

the l girl

New member
באיזה בסיס היית?

שדה בוקר, ג'וערה או השלישי (שאני לא זוכרת ת'שם שלו)?

למעלה