איזה בסיס?
תלוי בגישה, זה יכול להיות מאוד כיף או מאוד מעצבן. יכול להיות שיטרטרו אתכם הרבה בלי מטרה ויעבדו המון על משמעת וסדר ויכול להיות שיהיו יותר תכנים צבאיים (כמו הסוואה, מורשת קרב וכו). בעיקרון מחלקים אותכם באקראי לצוותים ואתם לומדים הרבה על איך הצבא מתנהל, על בשרכם... אם תישנו בחוץ לילה אחד (אני בספק אם זה יהיה יותר מזה) אז יכולה להיות מכת בוץ, אז המלצה- להביא מגפיים עמידות ולא נעלי ספורט ליום הזה. אל תיקחי יותר מדי דברים איתך, זה כבד וצריך לסחוב את זה. יפחידו אותכם קצת בהתחלה עם צעקות ופקודות וילמדו אותכם לעמוד בהקשב וכאלה. לי הייתה מפקדת סבבה דווקא אבל יש כאלה שגם יורידו אנשים לשכיבות סמיכה או משהו במקום אם לא יודעים לעשות. זה חוויה נורא מגבשת עם הבנות בצוות שלך בסך הכל, גם אם כל השבוע זה רק טירטורים (כמו שהיה אצלנו, כמעט). מצער שאצלנו המון בנות חזרו הביתה (אומרים שאי אפשר אבל מן הסתם מי שממש התעקש וביקש חזר), לא להישבר ברגעים הקשים והמעצבנים. וכמובן, גולת הכותרת, המטווח. מלמדים אתכם מספר שיעורים על נשק (בטיחות, מאוד חשוב) ואיך לירות בו, ואז כולם יוצאים למטווח ביון האחרון עם M16 וכדורים חיים. מאחלת לך לפגוע כמה שיותר כדורים במטרה

אם יש לך עוד שאלות אני יכולה לפרט

יצא לי, אה, לעשות גדנ"ע פעמיים. בסיסים שונים, מפקדים שונים, והבדל גדול במידת ההנאה אבל הצלחתי להנות גם בפעם הראשונה.