מחר גדנ"ע אממ... מישהו יכול להגיד לי מה יש שם מה עושים פרטים..?
פ פיתiש New member 7/1/07 #2 אני יכולה... מאמנים אותכם לקראת הצבא!! כמו שאחי היה אומר הולכים לקרוע לכם את התחת!! חחח אבל הוא אמר שזה כיף וזאת חוויה!! אני מקווה שתהני שם [=== D:
אני יכולה... מאמנים אותכם לקראת הצבא!! כמו שאחי היה אומר הולכים לקרוע לכם את התחת!! חחח אבל הוא אמר שזה כיף וזאת חוויה!! אני מקווה שתהני שם [=== D:
ל ל י ג ל ו ש י New member 7/1/07 #3 הייתי שם! וגם הייתי חניך מצטיין!! מדברים על ערבית, על המזרח התיכון, על מלחמות, מבצעים וכו'! ו... קצת כושר והרבה משמעת צבאית חוויה ממש מדהימה! מכירים אנשים ממש ממש ממש נחמדים. אני נהנתי! aviv172 (משדר מליגל..)
הייתי שם! וגם הייתי חניך מצטיין!! מדברים על ערבית, על המזרח התיכון, על מלחמות, מבצעים וכו'! ו... קצת כושר והרבה משמעת צבאית חוויה ממש מדהימה! מכירים אנשים ממש ממש ממש נחמדים. אני נהנתי! aviv172 (משדר מליגל..)
L Looking4CoolName New member 8/1/07 #8 האא. ../images/Emo46.gif הולך אליה, אבל לא בא אליי. סבבה. אוקי. מעולה. לא נעלבתי. ממש לא. לגמרי לגמרי לא נעלבתי. לא, זה בסדר! לך לליגל! אני אשרוד.
האא. ../images/Emo46.gif הולך אליה, אבל לא בא אליי. סבבה. אוקי. מעולה. לא נעלבתי. ממש לא. לגמרי לגמרי לא נעלבתי. לא, זה בסדר! לך לליגל! אני אשרוד.
ל ל י ג ל ו ש י New member 8/1/07 #9 אבי!!!!! ../images/Emo122.gif אתה מעדיף לכעוס על *** ולא לבוא אלי.... אז מה אתה רוצה?!
L Looking4CoolName New member 8/1/07 #11 טוב, תירגע עם הכוכביות. ../images/Emo123.gif זה לא אומר שאני הולך לנטוש אתכם. ואני אוהב אותך. ^^
L Looking4CoolName New member 9/1/07 #15 אותך יותר מכולם. ../images/Emo99.gif^^ רק כי התקשרת אליי הביתה לפני כמה ימים. ^^
ל ל י ג ל ו ש י New member 9/1/07 #16 כדי לבדוק למה אתה לא בא! ואם לא הייתי מתקשרת, לא היית אוהב אותי הכי מכולם!?
L Looking4CoolName New member 9/1/07 #17 הייתי במצברוח חרא. ^^ התקפים, נו. :| התקלת אותי. *חוזר לג'ק באוור*
ל ל י ג ל ו ש י New member 9/1/07 #20 כפרעלייך, אבל.... ../images/Emo23.gif ביקור חולים, זה ביקור חולים.. לא נהייתי בריאה, אני עדיין חולה! ז"א שאתה עדיין יכול לבוא וזה עדיין יחשב לך כמצווה.
כפרעלייך, אבל.... ../images/Emo23.gif ביקור חולים, זה ביקור חולים.. לא נהייתי בריאה, אני עדיין חולה! ז"א שאתה עדיין יכול לבוא וזה עדיין יחשב לך כמצווה.
T toxicatedheart New member 9/1/07 #23 מסרים, מסנג'ר... אייסי, YAHOO, אממ לתת רשימה של עוד תוכנות שכדאי לכם להשתמש בהם?
L Looking4CoolName New member 9/1/07 #24 תמציא לעצמך בדיחות חדשות, ../images/Emo3.gif אל תעתיק הכל מדקל. ^^