מחר בת 35

האניבי1

New member
מחר בת 35

מחר אני בת 35 (לא ייאמן !) וכמו בכל שנה אני מקבלת את האירוע ברגשות מעורבים. מצד אחד נחמד לי לקבל מתנות וברכות ממי שזוכר, מצד שני אני נהיית סופר "ריגשי", וכל מי שלא זוכר לאחל או מאחל בצורה מוזרה לטעמי (חברתי הכי טובה איחלה לי עכשיו יומולדת שמח ב SMS אתן לא חושבות שזה מוזר ? מעליב ?) - אני לוקחת ללב ונהיית אמוציונאלית ונעלבת שחבל על הזמן. אמא של בעלי עושה לי יומולדת אצלה בבית ביום שבת, כבר סיפרתי על זה בעבר, גם את זה אני מקבלת ברגשות מעורבים כי מצד אחד יפה מצידה, מצד שני רציתי שמשפחת המקור שלי היא זו שתיזום את יומההולדת, וזה לא קרה. בכלל, תמיד ימי הולדת מדגישים לי את ה"אין", את זה שאף פעם יומהולדת לא קיבל מקום של כבוד אצלינו בבית ובעיקר מי שעשה ימי הולדת היתה אמא שלי, ומאז שהיא כבר לא צלולה אבא שלי , וכל משפחתי מסוגלים אפילו לשכוח אותו, וזה כואב. זה מראה מאוד כואבת. במיוחד מול משפחתו של בעלי ששם יומהולדת זה ממש ביג-דיל עם כל החגיגה מסביב, מתנות וכל ה"צומי" שבעולם. אני מרגישה כאילו כל שנה שאני צריכה "להילחם" שזיכרו אותי. בעלי תמיד זוכר, ובקטע הזה אף פעם לא מעד, וגם זה לא מובן מאליו אני מניחה. אבל פתאום עכשיו שטפתי כלים וכשקלטתי שמחר יומההולדת, נפלה עלי תוגה אמיתית. ממש שום מצב רוח של שמחה. אני זוכרת בדיוק לפני חמש שנים כשאמא שלי היתה רק בתחילת המחלה שלה, ואני הייתי בת 30, ונכנסתי למטבח והיא חייכה אלי, והתנהגה כאילו יום רגיל, ואני אמרתי לה, "אמא היום אני בת 30" והיא אמרה בפליאה - "מה באמת? מזל טוב !" ואח"כ אני ישבתי במדרגות של המטבח ובכיתי את נשמתי כל היומהולדת, כי איזה טעם יכול להיות ליוםהולדת כשאמא שלך, שילדה אותך באותו היום, לא זוכרת ? אני רואה בהחלט את מה שיש לי בחיים, ויש לי הרבה. ואני מודה על כך. באמת. אבל תמיד ביומהולדת אני מרגישה יותר את ה"אין".עצוב.

אשבל1

New member
אני כל כך מבינה אותך

ומזדהה עם הרבה תחושות, מה אומר לך, אני עכשיו בטיפול בגלל שהמאס לי מה"ריגשי" הזה, אספר לך בהמשך על התוצאות.. מאחלת לך שתצליחי לשמוח למרות הכל...... ובאמת יום הולדת שמח..

מזל טוב../images/Emo215.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif

אם זה מעודד יש לי רק אח אחד הוא לא מאמין בימי הולדת(זה נוראי) אבא שלי ייקי אבל שנה שעברה סחב אותי לסידורים שלו כשהיינו אמורים לאכול צהריים ליום הולדתי ויחד עם אשתו הלכנו לקחת רכב שהם קנו ושוב אני נסחבת. אח"כ בערב חשבתי איזה מתנות יביא לי בן זוגי והוא לקח אותי לארוחת ערב וזו היתה המתנה... וכל זה אחרי שאני משקיעה בימי הולדת המון בכתיבה ומתנות מקוריות, מלון באילת למשל, או ספא או מסיבת הפתעה וכאלה... שלא לדבר על כמה אמא שלי היתה משקיעה בימי הולדת, זה היה יפיפה וענוג, היא היתה מעירה אותי בבוקר עם חיבוק חם, חיוך ומתנה עם ברכה ארוכה, זה היה כ"כ כיף ולפני 3 שנים היה לי יום הולדת ראשון בלעדיה, זה היה יום עצוב ובודד ביותר... בקיצור למדתי לא לצפות לדבר ביום הולדתי ולהינות ממה שיש..
פרחים מלבלבים בחוץ, שמיים יפים, חיוכים של אנשים, ואוכל טעים...

ניסיתי..

ניסיתי לרשום את יום הולדתי בלוח האירועים כמה פעמים וכשבדקתי זה לא הופיע/ התקבל.. דווקא נראה די פשוט, מה אני לא עושה בסדר?

ואוו...זה אוטוטו...

זו ההזדמנות לתקן את חוויות ימי ההולדת שלך? איך היית רוצה לחגוג את יום ההולדת שלך? אולי כדאי לך לשתף את בן זוגך בציפיות שלך, אני יודעת שזה הורס כי את בטח רוצה שזה יבוא ממנו ושהוא יבין לבד...אבל בחורים לא תמיד יודעים מה עובר לנו בראש...מה דעתך? ולשאלתך יום ההולדת שלי הוא ב 25.7

fox28

New member
מזל טוב

הרבה בריאות ואושר שכל משאלות ליבך יתגשמו מיכל

יקרה....

אני יכולה מאוד להבין אותך... ואני חושבת שזה נהדר שאת מודעת לדברים הללו... גם אני מאוד ריגשי במומולדת שלי ומאוד חשוב לי שיזכרו.. אחרי יום ההולדת האחרון שיתפתי את חברה שלי בזה שחברים שלי מהצבא אף פעם לא זכרו את יום ההולדת שלי והחלטתי שאני לא משקיעה בהם יותר... אני תמיד כל כך השקעתי בהם והם אפילו SMS לא שלחו.. ואין לי כוח יותר להשקיע אנרגיות בקשרים הללו.. אז היא אמרה לי שלא לכל אחד יום הולדת זה חשוב ולא תמיד זוכרים... אז אמרתי לה שאם הם היו מכירים אותי טוב והייתי מספיק חשובה להם הם היו יודעים שלי זה כן חשוב... גם אם זה נשמע הכי טיפשי או ילדותי בעולם.. בקיצור, זיכרי שזה היום שלך.... ותעשי בו רק מה שעושה לך טוב!!!! למרות החסר הזה שתמיד ברקע.... אולי אפשר לנסות לשים אותו בצד לפחות לכמה שעות היום ולעשות משהו שאת ממש אוהבת? יודעת כמה זה קשה... אבל זה גם מאוד חשוב... בשבילך... ועכשיו לברכות
מ
ז
ל
ט
ו
ב
המון אושר בריאות ואהבה תמיד... מגיע לך...
שתלכי תמיד אחר ליבך ותגשימי את חלומותיך...
מאחלת את כל מה שאת מאחלת לעצמך ויותר... רק טוב
ולא להפסיק להאמין

מזדהה עם כל מילה../images/Emo82.gif

יום ההולדת שלי הפף ליום אבל ואני לא רוצה לחגוג אותו בכלל.נראה איך יעבור השנה.... מאחלת לך רק שמחה! אני

פרח75

New member
מבינה אותך כל כך

אני תמיד מתרגשת לקראת ימי ההולדת ובסוף ביום ההולדת עצמו אני בוכה. זה יום כזה של חשבון נפש ושל הרהורים ושל עצבות. ובכל זאת אני רוצה לאחל לך המון מזל טוב ושיהיה לך עוד המון ימי הולדת

האניבי1

New member
בנות !

תודה לכל הבנות המקסימות והמעודדות שהגיבו, כתבתי הודעה מפורטת יותר בשירשור ליומהולדת שלי. זה מוזר שאח שלי לא זוכר את היומהולדת שלי, אבל בנות זרות כן. שוב תודה, מחמם את הלב האניבי

דקלה13

New member
המון המון מזל טוב

היי לך אני מצטערת שהאיחולים הגיעו קצת באיחור פשוט לא נכנסתי כבר כמה ימים לפורום אז באמת שתהיה לך אחלה של שנה שתדיעי לנצל את כל הדברים הטובים שאת רוצה שוב המון מזל טוב יום נעים דקלה.

ymz

New member
קצת באיחור אבל המון מזל טוב

מאוד אהבתי לקרוא שאמא של בעלך מארגנת לך חגיגה אצלה בבית. בעיניי זה מאוד יפה ומרגש.

למעלה