מחר בערוץ 2

מחר בערוץ 2

עבודת נמליםםםםםםםםםםםםםםםםםם לא יודעת באיזה שעה זה ג'ניפר מדובבת שם את אצטקה *נמלה חמודה כזאת* יש לה שם בדיוק 2 שורות חחחחחח oh well... זה סרט מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם *ראיתי את זה בקולנוע... ויש לי את זה בוידיאו חחחחחחח* הסרט המצוייר הכי יפה שישששששששששששש *יחד עם מולאן, toy story ועוד 2001 סרטים מצויירים אחרים... עזבו אני מכורה... חחחחח*

QueIronia

New member
נ"ש../images/Emo26.gifש"ב באנגלית../images/Emo26.gif

קיבלתי שיעורי בית באנגלית לכתוב ביוגרפיה. עשיתי אותה על ג'ן (אלא מה...). אני מוסיף אותה כאן כדי שתגידו לי מה צריך כדאי להוסיף. שימו
שהמקסימום הוא 500 מילים ואני כבר כמעט ב- 700, אבל בעצם - המורה אמרה שמי שחייב, אז יכול לעשות עד 2 עמודים, מקסימום אני אקטין את הכותרת ואת גודל הכתב...

QueIronia

New member
תיקון לקובץ../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

|JLo| = אייקון חיוני

All I Have

New member
ואוווווווו

שנה שעברה היה לנו כזה לעשות באנגלית על זמר או מישו מפורסם ועשיתי על ג'ן... ואז השמענו שיר שלה במערכת...חחח זה היה מזה כיףףףףף ואוווווו

QueIronia

New member
אני שנה שעברה תרגמתי לעברית

את Walking On Sunshine, אבל הרדיו דיסק היחיד שהיה בבי"ס היה תפוס ולכן אי אפשר היה להשמיע אותו. המורה התחייבה שנשמיע אותו השנה... והיא אמרה שהיא מכירה את השיר ושהוא מדהים (או, במילים שלה: i know wlking on sunshine. it's a beautiful song). והקראתי (יותר נכון דקלמתי בע"פ) את המילים שלו בכיתה וסיפרתי מה היא לבשה בהופעה בפורטו ריקו כשהיא הופיעה, ושאם זה היה יוצא כסינגל, זה היה משתלט על המועדונים וכו... ד"א, כמה אנשים שלא בדיוק מחבבים את ג'ני (איך הם יכולים לעשות את זה
) אמרו לי ש- WOS זה השיר הכי יפה שלה...

והלוואי עלי שיתנו לי לעשות ביוגרפיה

*אני ייקח ממך..... ואם תהיה נחמד אני גם יישאל אותך..... סתם.........

למעלה