מחר בגרות

SC0RPi0NS GiRL

New member
מחר בגרות

יש טיפים לבגרות ממנוסים? אני ניגשת ל3 יח"ל הראשונות עם ציון הגשה לא משהו- 75. על הציון מתכונת המורה כתבה לי "ציפיתי ליותר" -כדי יותר לבאס אותי..

לקבל יותר מ-75 ../images/Emo3.gif

סתם. לרפרף על הסעיפים לפני שאת בוחרת שאלה, לא להבהל מגרפים, ו, המ, לא יודעת. לסגור חורים איפה שלא הבנת עד הסוף. וכמובן לבוא רגועה

abastor

New member
בעקרון

את כל כך מפוצצת שם בבחירה ובזמן, שפשוט קחי את הזמן ותבחרי בקפידה את כל השאלות שהכי קלות לך. קחי דברים שאת יודעת שאת מסתדרת איתם, ובלי סעיפים שאין לך מושג איך לענות עליהם. זה צריך להיות בסדר גמור. אני אישית הלכתי בעיקר על סעיפים טכניים (חמצון חיזור, סטויכיומטריה), כי לדעתי יש פחות מקום לטעות בזה. אבל אם יותר טוב לך דברים אחרים אז בכיף שלך. הממממ לא יודע מה עוד. בהצלחה! ואגב, תצפי שהחומר של יב' שונה לגמרי מזה של יא'.

Sashka7

New member
מחר היום הגדול!!!

בהצלחה לכולם!!!!! הטיפ שלי זה לתרגל כמה שיותר הרבה לפני הבחינה. זאת השיטה הכי טובה ללמידה.

shayred

New member
תגידו מה הבחירה?

אני מדבר על ה3 יחידות הראשונות.... בפתוחות בוחרים 4 שאלות מ2-8 או מ2-9?? כי ראיתי שמאז שהוסיפו את המאמר ב2004 אז יש בחירה של 4 מתוך 8 ולא 4 מתוך 7....

SC0RPi0NS GiRL

New member
בבחינת הבגרות יש

סה"כ 9 שאלות כאשר פרק השאלות האמריקאיות מייצג שאלה ראשונה. ולכן הבחירה בשאלות הפתוחות היא 4 שאלות 2-8 .

shayred

New member
סתרת את עצמך

אמרת שיש 9 שאלות אבל בעצם כתבת שהפתוחות זה שאלות 2-8.....אז מה בסוף?

H e l p3

New member
יש 8 שאלות. הראשונה היא שאלת

חובה, שמכילה 8 סעיפים אמריקאים. מהשאלות הנותרות, 2-8, אתה צריך לבחור 4 (כלומר, מתוך ה-7 נשארות שלוש שאלות שלא ענית עליהן). אחת מהשאלות תהיה שאלה בצירוף מאמר.

למעלה