* מחר אני מתאשפזת *

• פותח הנושא t@gel
  • פורסם בתאריך

t@gel

New member
* מחר אני מתאשפזת *

מחר אני נכנסת לאשפוז יום למשך שלושה חודשים, במרפאה להפרעות אכילה...לתקן את עצמי... מחר היום הגדול שלי...סוף הדרך מובילה להתחלה חדשה נכנסת אל תוך מסגרת מתישה, אך מבטיחה לא עוד פחד משדים, לא עוד להיקרע לגזרים ``תאכלי משהו``...לא את בימי הצום...אל אלוהים, תת משקל...רזון ודווקא אכלתי ממש יפה לאחרונה...הוניתי ושיקרתי, אני הכל מקיאה ברכו אותי - הפעם אין משחקים, הולכת להבריא נשמתי מפצעים ואתם, כולכם שהייתם כאן, מילים חמות עוטפות בלילות קרים מגרשים חשכה ושאול מלבי...משקיטים עוד בכי חרישי עוצמת אהבתכם, אור בעיניים, דמעותיי ירדו עליכם כטל משמים ולא אמרתם נואש, גם כשאכזבתי...את ידי לרגע לא עזבתם... אהבתכם לי למשענת, הייתם לי למשפחה מגוננת פניתי אליכם בקריאות מצוקה, תמיד הייתם בסביבה אוהבת אתכם, מוקירה כל אחד ואחת מכם אתם ורק אתם הראיתם לי את הדרך...להתמודד וללכת להירפא אל אלוקים, לכם אני מודה...אייכה אביע תודתי, מלותיי יחרישו העולם הווירטואלי שלי...חייתי אתכם יותר מאשר את חיי שלי עוד אחזור בריאה ונשפי לא מצולקת, ארקוד ואשיר וכולי צוחקת מחר הולכת לטיפול קשה ממחר, לא עוד לשקר ולהקיא לפרום את שתיקות העבר, להוציא כאב מודחק הביטו בי, אני ילדתכם, זו הקטנה שאימצתם נוצרת בלבי כל מילה שלי אמרתם תודה לכל חדר נשואים נשואות אשר אימץ אותי אל לבו באהבה תודה להנהלת ``תפוז`` על ההזדמנות הנפלאה תודה לכל חבריי על הרשת, שלא חסכו אהבתם ממני מעתה יהיו לי פחות שעות ברשת...אבל אני אתכם תמיד נשארת. t@gel, מנהלת פורום הפרעות אכילה

mosheyancoo

New member
בהצלחה

אני לא הייתי פה כשהיו לך בעיות אבל בכל מה שקשור באוכל ולגרום לאנשים לאכול יותר אין יותר טוב ממני אז לכל מקרה תשמרי את המספר 052-912333

~ליאורי~

New member
עיגולים של שימחה.

עיגולים השמחה/מתוך המחברת של דסי רבינוביץ` ============================================= לכל אדם יש עיגול בלב,עיגול השמחה. לפעמים העיגול קטן ,אך הוא יכול לגדול ולגדול ולגדול... כאשר עיגול השמחה גדול הוא שולח עיגולים קטנים למקומות נסתרים בגוף, מקומות שלפעמים כואבים. וככל שיש יותר עיגולים קטנים ,פחות מקומות כואבים. יש אנשים שעיגול השמחה שלהם קטן, ולנו יש תפקיד- לעזור לו לגדול. וודאי שואלים אתם- איך? כל אחד מאיתנו חושב על דרך אפשר להביא לו סוכריה, לתת לו פרח,לשיר לו שיר,לצייר לו ציור. או אפילו פשוט לומר לו: בוקר טוב,מה שלומך היום? והכי חשוב לעשות את זה בכיף, בשמחה,מכל הלב! בעקבות שורות אלו שנכתבו ע``י דסי רבינוביץ שנפטרה ממחלת הסרטן, הלחין מיכה שיטרית את השיר ``עיגולים של שימחה``.השיר מדבר על תקוות גדולות להבריא.אני מחזיק לך אצבעות. רפואה שלמה. ליאור ורק בשבילך - ליאורי.

בבר

New member
בהצלחה מתוקתי

ותחזיקי מעמד פשושה שלי ואני אהיה איתך בקשר לקראת יום חמישי עד אז נשיקות וחיבוקים. אוהבת, עינב.

מורני !

New member
תגל

נשמה טהורה שלי. אאחל לך את כל הימים השמחים שיש, הלילות השקטים שאפשר, החלומות הכי שלווים, השעות הכי מאושרות. אאחל לך שהשמש תזרח עלייך וקרנייה יחממו את ליבך. אבל את לא עוזבת אותי... אני איתך - את יודעת? את מפחיתה שעות.. אז מה? לטפל קצת בעצמך זה הדבר הכי טוב והכי נכון שאת צריכה לעשות עכשיו. בהצלחה חומד. אוהבת אותך.

למעלה