מחר אני טס

semuelf

New member
מחר אני טס

מחר ב-11 בערב אני טס. אני אמשיך לקרוא משם את הפורום. אנסה לפרסם תמונות. (עדיין אין לי מצלמה דיגיטלית. אני מתלבט אם לקנות בדיוטי פריי, או בדרך לשדה תעופה, או ביפן. אין לי מושג!) בכל מקרה, בהצלחה לי.

Magma99

New member
have a safe trip

hontou ni urayamashii yo תהנה ביפן, תצלם המון המון תמונות וכמובן תחזור עם סיפורים וחוויות.

GnomeBubble

New member
../images/Emo50.gif

הייתי מאחל לך להנות מהטיול, אבל בעצם אני די בטוח שתהנה

Ryo

New member
אני מקווה שזה לא מאוחר מידי

אבל ..*אל* תקנה בדיוטי פרי בארץ. תקנה בחנות נורמאלית בארץ, ביפן או איפה שלא יהיה, אבל בפירוש לא בדיוטי פרי בארץ. תהנה ביפן!

GnomeBubble

New member
יש איזה משהו ספציפי נגד הדיוטי פרי?

וממה שאני ראיתי, ביפן מצלמות (לפחות יפניות, כמו קאנון) יותר זולות באופן משמעותי מבארץ, אז אם לא מפריע העניין של האחריות (ואני כבר למדתי על בשרי כמה מעט היא שווה באמת...), לדעתי עדיף בהחלט לקנות ביפן.

Ryo

New member
שירות בגדול ואם אני לא טועה גם המחי

המחיר זה לא מציאה גדולה לעומת מה שניתן למצוא בחנויות בארץ. אני נכוותי מספר פעמים עם הדיוטי פרי, מצלמה, לא הייתי קונה שם, מברשת שיניים חשמלית כן
כן, יש הבדל מחירים משמעותי, ביחוד שיודעים איפה לקנות את המצלמה ביפן (ערןגושין, אתה קורא את זה? :) ), אחריות זה באמת יכול להיות בעייתי וזה בהחלט שיקול. אישית, לפני שעברתי ליפן, הסתובבתי בעולם לא מעט מטעם העבודה, קניתי לא מעט דברים מחו"ל (לפטופ, מצלמה מיפן וכו וכו) בינתיים, הכל עובד. זה עניין של מזל אני משער
הכי חשוב, שיהנה בטיול, יצלם הרבה ויחזור לדווח

tals56

New member
דרך אגב מברשות שיניים חשמליות

זה דבר על הפנים! במיוחד אלו של קולגייט שהם גם לא משהו מברשת שיניים רגילה הרבה יותר טובה! ותאמת גם הרבה יותר נוחה ויותר קל ופחות מעייף (כאילו שמברשת שיניים זה מעייף לול) מאשר חשמלית! הא וגם חשמלית ממש לא מתאימה למי שיש גשר בשיניים ואני מדבר מנסיון!

GnomeBubble

New member
המחירים באמת לא שונים בהרבה

בדרך כלל. בקשר לשירות לא היתה לי אף פעם בעיה עם הדיוטי-פרי, אבל לא קניתי שם יותר מדי. ובנוגע לאחריות, אני כבר יודע שאת המצלמה הבאה אני לא קונה בארץ - אחרי שקניתי כאן מצלמה (טובה) של קאנון, והמסך שלה פשוט נשבר באופן פנימי יום אחד (אני לא נגעתי
). היבואן לא הסכים בשום פנים ואופן להחליף ("האחריות היא לא על המסך"), ומסך חדש עלה כמו מצלמה חדשה
מסתבר שאת רוב הדברים המשמעותיים האחריות הזאת לא מכסה, ולכן אני בעד קנייה ביפן (ואני סומך עליך שתיתן לשמואל טיפים בנוגע למקומות הנכונים
).

tals56

New member
ביפן אין אחריות?

או שאני לא מבין טוב,אז על מה דיברת שזה שיקול בעייתי?

GnomeBubble

New member
כמובן שיש

אבל נניח שקנית מצלמה, טיילת, נהנית וחזרת ארצה. אחרי כמה חודשים שאתה בארץ, פתאום מתקלקלת לך המצלמה. אתה תיסע ליפן רק כדי לתקן אותה?

tals56

New member
בטח שכן!

למה אתה לא?
כמו שאמרת הציניות שולטת
פעם ראשונה שאני משתמש בכל כך הרבה סמיילים בהודעה אחת...

Tenguy

New member
תמיד יש ביפן אופציה לאנגלית !!!

מה שלא תמיד יש - זה ה-manual (חוברת הוראות) בשפה אנגלית של המצלמה. לכן תמיד צריך לבדוק בקופסא לא רק את הציוד, אלא גם את החוברת שיש בפנים, ולרוב היא ביפנית צחה ואז צריך לבקש להחליף אותה לחוברת באנגלית (אלא אם אתה רוצה ללמוד יפנית דווקא מחוברת של מצלמה דיגיטאלית
).

tals56

New member
נו באמת

מי קורא את הMANUAL של המצלמות? וגם דגמים שמיועדים רק ליפן אבל אך ורק ליפן מגיעים גם עם אנגלית אבל בסכ"ה הכפתורים של כל המצלמות הם בערך אותו דבר אותם סימנים... כאילו שהוא לא ידע לצלם או לעשות זום (מקסימום שואלים את בעל החנות)

tals56

New member
וואטאבר

הקאנון SD450 שלי לא שונה מהPRO1 של אבא שלי... אולי רק בגודל ובאיכות ^_^

Ryo

New member
צודק!

חובה לקרוא את המנואל אם רוצים להבין כל פיפס במצלמה!

Kawaii Baka

New member
English או Engrish?

אולי בשביל יפנים זה אותו הדבר, אבל לפשוטי העם שכמונו זה משנה. E:

למעלה