מחר אני טס

Ryo

New member
לא לקחת סיכון! לבדוק!

נתקלתי בלא מעט דגמים שאין להם תפריט באנגלית. אישית, נתקלתי בדגמים של אולימפוס ולהפתעתי הרבה סוני! אז לא לקחת סיכון ותמיד לבדוק את הנושא. לגבי חוברות הפעלה - אם קונים קאנון באחת מהחנויות הגדולות, הן בד"כ יכולות להחליף לכם את העותק בגרסא אנגלית אם מבקשים. מה שעוד ניתן לעשות זה לקפוץ לאולמות התצוגה של סוני, ניקון, קאנון, פנסוניק וכו ולהחליף את העותק היפני באנגלי (לא תמיד אפשרי אבל לא עולה כסף לנסות
).

Tenguy

New member
באמת? ב-naniwa כולן תמכו באנגלית

ואני מדבר על המצלמות הרציניות (את שלי אגב, SONY DSC-P72 קניתי שם). אבל אתה צודק - תמיד צריך לבדוק !!!

Ryo

New member
זה תקף לפחות לדגמים האחרונים של סונ

סוני. יש דגמים שנמכרים עם תמיכה באנגלית אבל הם נמכרים במחלקה הפטורה ממס, מה שאומר שהמחיר שלהם הוא יותר גבוה מהמוצר היפני המקביל. בכל מקרה, לא לקחת סיכון, קשה מאוד להחליף מוצר ביפן לאחר שפותחים את האריזה. לרוב המצלמות ה"רציניות" ה DSLR יש תמיכה באנגלית אבל גם כדאי לוודא, זה בטח לא עולה כסף :)

tals56

New member
טיסה מוצלחת ומהנה!

מקווה שתהנה - אם אתה לא מביא תמונות אנחנו שוחטים אותך ומוסרים אותך לצפון קוריאה. מצלמה לדעתי תקנה ביפן - יש שם את הכי חדשות (עדיין CANON זאתי חברה יפנית למרות שגם את הדגמים הכי חדשים הם גם מפיצים בארה"ב עם יפן) וגם רוב הפעמים זה יהיה זול מאשר בארץ (ועם כל הכבוד הדיוטי פריי זה עדיין בארץ אז יהיה רוב הפעמים יותר יקר מיפן)

dannyshadow

New member
11 זה לא ערב:p

וכמובן בהצלחה.. למה זמן אתה נוסע? אל תחזור בלי תמונות ורשמים!

למעלה