מחררררררררררררר

n e t a18

New member
מחררררררררררררר

הופעה של בריייי בבארבי אני אחזור לספר חויות כי אני כולי בהתרגשות כי ימבה זמן לא הייתי בהופעה. :)

ben4ever

New member
תבואי גם את להגיד לי שלום../images/Emo8.gif

ואל תשכחי את הדיסק!

Elfangor

New member
אתה... אני ביום חמישי :(

גם קץ הבגרויות (אוו, עוד שיר? ^_^) וגם הופעה של ברי, תכניסו לזה מפגשון לארפי בת"א בצהריים וזה בהחלט אחד הימים היותר כייפים :) במיוחד שהבגרות היא במחשבת, שוואלה זה אחד המקצועות היותר נחמדים שאני לומד :)

n e t a18

New member
טוב אז ככה...

היה לי ממש ממש פנאן בהופעה בבארבי חוץ מזה שקצת הייתי עייפה היה לי טופ וגם תפסתי לי מקום מגניב על המרפסת וצרחתי ו....קפצתי והשתוללתי כי מלאאאאאאאא זמן לא הייתי בהופעה . הערה : לא הבנתייייי מה הקטע של ההופעה הזאת כאילו ברי באמת....אם אין מספיק שירים להופעה אין צורך למשוך את אלו שאתה כבר שר עוד 5 דקות...מה שעצבן אותי זה שהוא עשה אחלה ביצועים אבל תמיד הסוף הרס כי הוא משך אותם ואז...זה פשוט מאבד מהערך. חוץ מזה היה לי מגניב והיו אחלה ביצועים ואחלה שירים ואחד גם של הביטלס והיה פיצוץ וחברי הפורום חחחחחח הצחיקו אותי כל פעם מחדש כשהם רצו הדרן והתחילו לשיר לו כל מיני דברים. יאלה לילה טוב.

salinder

New member
לא. אבל...

היה במקום זה קאוור מגניב לאללה לCome Together של הביטלס

מוצקלה25

New member
גם אני הייתי

היה ממש גדול. באמת חסרו כל מיני שירים, אבל בכל זאת השירים שבוצעו היו מצויינים עם אחלה ביצוע, והזיות שבסוף שלו ברי התחיל לשחק עם האפקטים של המגבר ועשה מין כאלה ציפצופים לפי דעתץי היה השיא של ההופעה. גם הביצוע הבילתי נשכח של "חסרים לי ת'מילים" (למישהו יש הקלטה?!?) לי אין תלונות, הייתה הופעה טובה

ולדמן

New member
אמ-

היתה באמת אחלה הופעה. היה קצת מעצבן שהוא משך קטעים קצת יותר מדי,אבל בסה"כ היה ממש כיף. גם היתה לי ההזדמנות לשמוע כמעט את כל סימנים של חולשה בלייב,חוץ מלילי ואני רוצה מידבר,שחבל שלא היו שם:(

מוצקלה25

New member
ותגידו רק אם אני שמתי לב

רק אני שמתי לב שההופעה התחילה ב11 ו11 דקות? וזה הדיסק 11א'.. בטוח יש כאן קונספירציאה..

chen2390

New member
וואיייייייייייי...../images/Emo13.gif

אין לי מילים איך לתאר תהופעה הזאת שהייתה בכלל
היא הייתה כל כך טובה, ברי בא באנרגיות כאלה טובות שזה כבר עשה את ההופעה. ופשוט הופעה מדהימהההההההה
יום טוב!

take out

New member
היה כל כך מעולה! =)

אפילו יצא לי לפגוש בן אדם שידע לחזות שברי ישיר שיר של הביטלס! =) לפי דעתי לא הייתה הופעה מספיק מקפיצה אבל יאמר להגנות שזה היה מקום קטן ומה שלא היה ב"הקפצה" היה ברגש ואנרגיות כיפיות =)... גם התפאורה הייתה מגניבה לגמרי =) אני ועוד בחור התחלנו לשיר הדמעות של לילי אבל זה דעך אחרי המילה השניה בערך P= לא נורא, ממש נהנתי, אהוד ב- 20 לחודש, 5 דקות מהבית שלי ואני נכנס חינם D=

למעלה