מחרוזת..

טאKילה

New member
מחרוזת..../images/Emo79.gif../images/Emo20.gif

ביד מהוססת מחזיקה חוט שקוף ואוספת חרוזים בגוונים בניגון עדין מעגלת מלטשת כפנינה בוהקת תו אחר תו מצטרף לקודמיו מלחינה מנגינה מרסיסי דמעה כמיהה וגעגוע משחילה למחרוזת כורכת על צוואר שרשרת כסופיי אליו..

כמה נכוןןןןן

הייטבת לתאר. להביע. כל כך נכון...... התשוקה. הכיסופים . הרצון. הגעגוע. כל אלו נמצאים והוא ............

or1

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

לחוט השקוף שני קצוות שיזרו תו לתו עד לנקודת המפגש אחדו הקצוות לשרשרת אחת טאקילה
יפה כתבת OR1

חן (*_*)

New member
ריקמת תחרה

תחרה תך אל תך, תפר אחר תפר, לאט לאט, בסבלנות יתר, יום אחר יום, ימים ושנים את כל חיינו, אנו "רוקמים". ריקמה עדינה, עבודת מחשבת מתקבצים התפרים לדוגמת רשת כן- אנחנו במו ידינו יוצרים תקוות, אהבות, אכזבות וקשיים תך אל תך, תפר אחר תפר, לאט לאט, בסבלנות יתר, עבודת פרך שבצידה תמורה רוקמים אנו את זו המפה שתי וערב, דוגמאות ואימרה תקוות,רגשות, ניסיון וחוויה כי החיים, ממש כמו המפה סבוכים ורגישים כריקמת התחרה.........

טאKילה

New member
עדי פנינים..../images/Emo79.gif

השמים כחלחלים הירח זוהר מלא כוכבים זהרורים במבט חיוך וערגה קשט במלים ואהבה לטף תיגע בי בתשוקה השקני שיקויי תאווה תרקום רקמת חלומות מלבך תחרוז ללבי עדי פנינים צחורות שזורים בחוט זהב עטופים ברוך בד קטיפה צבעונית

kfireli

New member
פנינים ו א ה ב ה

לכולם שיהיה שבת שלום והרבה א ה ב ה לכל האוהבים

רקמת תחרה../images/Emo140.gif כולם רוקמים,

ארקום גם אני
ריקמת תחרה מאת עדינה .ו עוד יש בי יומרות ליצור בלי חשש לגמוא המרחק ולהוולד מחדש. סערה גדולה בי מתחוללת אש בתוכי ואני נאכלת. מטליאה טלאי על טלאי חושבת, מקווה שאולי... יבוא יום יתגשם החלום לרקום רקמת תחרה בשלום. אני חצויה מבפנים מביטה אחורה וגם לפנים, הנך תומך בידע ותשובה מרגיע ומושיט לי יד טובה, ממשיך להזרים בי התקווה ליום חדש המבשר שלווה, נוגעת לא נוגעת בצילך רוצה ללחוש...אני שלך. מטליאה טלאי על טלאי חושבת מקווה שאולי יבוא יום,יתגשם החלום ליצור לי רקמת תחרה בשלום. שבת שלום לכולםםםםם

ניקו 45

New member
טאקי ......./images/Emo140.gif

הדמיון שלך בשזירת המילים .......מתוק, יפה ומקסים

למעלה