מחק אנושי

מחק אנושי ../images/Emo11.gif

לו היה לכם מחק מיוחד, שהוא מאוד אנושי ולכן ממושמע (הוא לא ישראלי כנראה
)- איזו תקופה הייתם רוצים למחוק מהחיים
אילו אנשים מחייכם/שהיו בעבר הייתם רוצים למחוק
ׂ

זכוכיות

New member
מפחיד אותי לענות על זה,

כי כמה שהיו לי תקופות מחפירות, אני אוהבת את התוצאה הסופית. אני אוהבת את מה שגדלתי להיות. יפחיד אותי לגעת אפילו במקומות ההם שמהם התפתחו הצלקות הנפשיות הגדולות ביותר, כי מה אז? מה אני אהיה?

מרי הסה

New member
ברור לחלוטין את הגירושין

אף אחד שעובר חוויה כזו, לא רוצה לחזור אליה. למרות שאם מתחתמנים נכון, יש מצב של מתגרשים נכון, אבל לצערי לא כולם ערים ויודעים את זה. אם זו הזדמנות לתת עיצה, אז אני רוצה להמליץ על חתונה נכונה.

לקשמי

New member
לא הייתי מוחקת אף תקופה

ואף אדם. גם לא את אלה שפגעו בי. יש פתגם שאומר: "גיבור אמיתי, שמח בסבלותיו". וכשאני מסתכלת על תקופות קשות שהיו לי בעבר, במבט לאחור אני מבינה שגם הן תרמו לצמיחה האישית שלי.

khamala

New member
הפוך על הפוך

טוב שאין לי מחק שכזה... אחרת הייתי חוזרת על אותם טעויות שוב ושוב... ופוגשת באותם אנשים שמחקתי שוב ושוב... הייתי מעדיפה איזה עט מרקר..במקום מחק שבו אסמן את כל אותם קטעים בחיים שלא הייתי רוצה לחזור עליהם, ושאותו מרקר יזכיר לי אותם תמיד: לכל זמן ועט לכל חפץ עט לכתוב ועט לחתום עט למחר ועט להיום עט לאבד ועט לשמור את להתחיל ועט לגמור עט נובע ועט פרקר עט צובע ועט מרקר אז אם לכל יש עט ועט מדוע את האפשרי מבניהם לא לתת?

אהבתי-כמה נכון!

זה היופי בחיים. מתוך החסר מכירים את היש.מתוך כאב יודעים שמחה מהי, ומטעויות לומדים.

d o n o

New member
פעם הייתי כותבת ספר כתשובה

לשאלה הזו. היום, עם כל הרע וכל הטוב הגעתי למסקנה שאני אוהבת את עצמי וטוב לי איתי ומה שלא טוב אני מנסה לשנות - אבל לא הייתי מגיעה לזה - אם לא היו לי את כל החוויות הרעות המפדחות המביכות בדיוק כמו הטובות - מכיוון שמכל דבר לומדים משו חדש שיהיה לכם יום טוב

רוני91

New member
חיי אז והיום

הייתי מוחקת את השנים בהן חשבתי שהכל בחיים מותר . את התקופה שבה הייתי מוותרת על רגעים נעימים, כדי להעניש את עצמי בגלל מריבות על ההורים, וניתוק קשר עם חברה טובה.

סוזי10

New member
הרי אם הייתי מוחקת משהו

לא היתי מי שאני היום. ואני אוהבת היום את מי שאני. פעם לא אהבתי. אולי היתי מתחילה מהתחלה אם היה אפשר. אבל אי אפשר כמו שאי אפשר למחוק. אז אוהב את עצמי ואפרגן לעצמי ואסלח לעצמי על טעויות העבר. אבל לא אשכח אותם. החוכמה היא לעשות טעויות חדשות כל החיים אבל לא לחזור על הישנות.רק דרך הכאב אנו גדלים.אם לא נהיה עצובים לא נדע מהי שמחה. סוף שבוע מקסים לכולנו.

בלאגנית

New member
הממממ האינסטינקט הראשון אמר לי

למחוק את כיתות ז'-ח'. שהייתי בודדה. אבל מצד שני, התקופה הזו גרמה לי להעריך בהמשך החיים מה זה חברים.

את התקופה שהייתה לפני שנתיים וחצי

תקופה של תמימות. הייתי עדיין ילדה ומרוב טיפשותי נתתי לעצמי לפתח רגשות לאנשים הלא נכונים. ואת מי הייתי רוצה למחוק? את הבחור שהייתי מאוהבת בו. ואם להודות אני עדיין..אפילו שהיו לי קשרים מאז ואפילו שאני לא זוכרת מתי ראיתי אותו בפעם האחרונה. אומרים שהזמן מרפא? כנראה לגבי זה לא כל כך עבד..

למעלה