מחקר גיקיות, שוב

אתה מוזמן לנסות ולאתר את לירון

אני בטוח שהוא ישמח לחשוף את עצמו למציצנותך, שכן מדובר באדם אמיתי - בעל אגרסיות, נטייה לאקסיהיביזיוניזם ובעל חוש דרמה מפותח. אלא מה, שקצת קשה למצוא אותו - מתישהו בסביבות שנת 1999 אביו הסתבך באיזו עיסקה מפוקפקת שכללה את השוק האפור ויבואני תה טיבטי, וכל המשפחה נמלטה מהארץ, הרחק-הרחק אל ארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות, ארה"ב. בפעם האחרונה ששמענו מלירון, הייתה כשמכר-של-מכר שעשה טיול מחוף-אל-חוף נפגש בו בארצות הברית. לירון התגורר בלוס-אנג'לס, התפרנס מתיקלוט במסיבות מפוקפקות, ואף שלח ידו בכמה הפקות קולנוע חובבניות, מהסוג שמכונה "בידור למבוגרים" גם אם השם "נשים עירומות הנראות כמסוממות" יאה לו יותר. הסיפורים על מעלליהם של לירון הקטן, איציק הסוטה, גיז'רוני, איתן בעל החוטם, אלון הרומני, מאיה מספינת הפירטים ויוגב חובב השטן (שמות האנשים וכינוייהם שונו מעט כדי למנוע את זיהויים) הם סיפורים אמיתיים ומשונים ביותר על כל מיני ילדים עם עבר או עתיד פלילי שהפכו את בתי הספר המפוקפקים בהם למדתי למקומות מעניינים יותר. קוראי הפורום מכירים לא מעט אנקדוטות הקשורות בחבר'ה האלו, המוכיחים כי לעיתים המציאות מוזרה יותר מהעיתון. בפרק הבא: כיצד ברבר השמן אירגן תלייה בהשראת סרטי המערבונים, כשהוא בתפקיד התלוי. בעוד שני פרקים: עלילותיו של שאול המקיא.

לבלש

בלש יקר: 1) אף שאינך מצטיין בהכנסת אורחים אדיבה אני חייב להודות שלא משעמם לרגע כשאתה בסביבה 2)אני סקרן להבין למה אתה מספר על כל הלירון,יוגב, שאול ושאר החבר'ה הססגוניים האלה. איך זה קשור לכל המדובר כאן?

0Pandemonium0

New member
אני חושב שבמקרה הזה הוא מנסה לערוך

השוואה ולהראות לך את פרצופך האמיתי, שכן גם אתה סוג של "לירון הקטן", שמקים רעש וצעקות ועושה פרובוקציות על-מנת למשוך אליו תשומת-לב. חבל שלא הבנת את מוסר ההשכל: תשומת-הלב שאתה מושך אליך היא רעה.

DDN

New member
נא לא לנסות לנתח פסיכולוגית חברי

פורום שלא הסכימו להשתתף במחקר שלך. אנשים פה מוצאים את זה מטריד.

JuffoWup

New member
ומרגיז.

חוצמזה, לבלש יש היסטוריה עשירה בפורום- וכל עוד הוא שומר על התבטאותיו במתחם הסבירות (ואנשים מעירים לו על כך במידת הצורך) דבריו מתקבלים כאן בשמחה. זאת בניגוד לאנשים מסוימים שמצהירים על עצמם שהם באים רק לעשות פרובוקציות, לא תורמים דבר וחצי דבר להתנהלות הפורום ובסך הכל רוכשים את האנטיגונציה של הבאים לכאן. אני מאמין שאתה בסה"כ בסדר והעידו עליך אנשים (וחברים מכובדים בפורום) לזכותך, אבל דחילאק- די עם הטון הפסיכולוגי/מתנשא הזה; זה לא במקום וחלקנו לא רוצים לשמוע את זה. נ.ב אם אתה רוצה, אתה מוזמן להצטרף לפורום כחבר מהמניין- לתרום לדיונים ולהשתתף מבפנים ולא כמשקיף מבחוץ שהחליט לעשות פרובוקציות (אתה תמצא אותנו כמכניסי אורחים מצוינים כלפי אלו אשר באמת רוצים להיות אורחים ולא להציץ עלינו מהחלונות).

Ferenheit

New member
איכשהו מר מנדלסון מצליח להוציא את

הצד הפחות יפה של הפורום לאור. באופן אישי, אני לא חושב שהוא היחיד שאשם בכך.

Super Monkey

New member
אולי מחקר ה"גיקים" שלו הוא רק מסווה

למחקר האמיתי שלו:"מפלצות הפורומים" - על פרובוקציות בפורומים והמפלצת הפנימית שמסתתרת בכל חבר פורום תמים למראה ומחכה לצאת החוצה... הה

JuffoWup

New member
BUWAHAHAHA

Fool! you have awoken me from my deep slumber and now i shall feast upon your bits and bytes! It is I, the dreaded Forum Monster!

טוב די אני מפסיק

טוב אני מרגיש שעיצבנתי יותר מידי.. יש משהו בחוויה של הפורומים באינטרנט שמוציא את הציפורניים החוצה, אולי כי זה כל כך קל כשלא רואים פרצופים.. דווקא בסביבה שפרטית שלי אני ידוע כאדם מנומס להחריד.. בכל אופן אני מצטער אם גרמתי למישהו להרגיש אי נוחות כזו או אחרת אני מתאר לעצמי שבעצם העלאת נושא כמו מחקר גיקיות גורם לחלק מהאנשים להרגיש יחס מנוכר מתנשא מדעי וכו'(מישהו מהאינטרנט אפילו שלח לי פעם שאני מתייחס לגיקים כמו שפני ניסוי דבר שציער אותי מאוד בהתחשב באופי המחקר שאני עושה בפועל). אני חייב לומר שפירסמתי הודעות גם באתרי קומיקס, מד"ב ופנטזיה ומסע בין כוכבים של תפוז, ובעוד אתרים נוספים. בחלק מהמקומות התפתח דיון מעניין ועשיר על גיקיות, בחלק מהמקומות לא היו תגובות רבות אבל בשום מקום לא זכיתי לתגובות עוינות ותוקפניות כמו אצלכם לא יודע למה זה. היה עוד מקום אחד שבו קצת כעסו וזה פונדק הכוכבים אבל זה היה המקום הראשון שפירסמתי ולכן לא נכנסתי בכלל לראות תגובות אלא חיכיתי למיילים וראיתי את כל התגובות רק שלוש שבועות כשפנה אלי אחד החבר'ה אז כך שהאקשן פרץ שם בין חברי האתר לבין עצמם ולא נגדי. בכל אופן מעניין אותי מה אתם חושבים על זה, אבל אני כשלעצמי מפסיק לעשות בלגן.

DDN

New member
תראה, גם פעם שעברה שהיית

זה עורר דיון. ישנם אנשים שאינם אוהבים את התיאור "גיק" וכשאתה כותב "מחפש גיקים" זה יוצא מעליב. וכן, ישנה הרגשה שאתה מתייחס לאנשים כאן כ"שפני ניסוי".

DDN

New member
אנטר נלחץ בטעות

חוצמזה, רוב הפורום מכיר אחד את השני בפרצוף ובשם אמיתי.

0Pandemonium0

New member
מעניין באמת למה רק אצלנו התגובות

היו כל-כך עוינות כלפיך. אוף, אוף, aho! kuso wo taberu yo! itsumo kaeranai! >< טוב, הוצאתי את זה
העיקר שהפסקת...

JuffoWup

New member
אני מניח שזה כמו כדור שלג

אחד מתרגז והשאר אחריו. זאת דרכו של עולם. נ.ב מה זאת היפנית הזו?

0Pandemonium0

New member
לפחות זיהית../images/Emo3.gif

שמע, חייבים להוציא עצבים איכשהו, אז לפחות שזה לא יעליב אף-אחד. כולם מוזמנים לשרשור הזה לקלל בשפה האהובה עליהם (בתנאי שהיא לא עברית או אנגלית)! בואו בהמוניכם! D:

למעלה