מחקר גיקיות, שוב

מחקר גיקיות, שוב

שלום לכולם! חלקכם אולי מכירים אותי מאתרים אחרים. שמי גבי מנדלסון, אני סטודנט לפסיכולוגיה קלינית גיק בהווה ושחקן מו"ד בעבר. אני עושה את מחקר סיום התואר שלי בנושא גיקיות. במחקר אני מראיין אנשים ומקשיב לסיפורי החיים שלהם. כאשר המחקר מאמץ עמדה אמפטית לסיפורים, ומתמקד בנושאים של גיל ההתבגרות , זהות ייחודית בתוך תרבות של גיקיות.דיסקרטיות מובטחת, וכמו כן למי מתלבט אני יכול להפנות למי שהתראיינו ויספרו על החוויה שהיא בדרך כלל מעשירה ומעניינת. למי שמעוניין , מוזמנים ליצור קשר במייל: gabby_men_yahoo.com

תוספת חשובה:

אני זקוק לגברים בלבד בגילאי 24-32 שנחשבו או השתייכו לקבוצות של גיקים בתיכון או אחכ.תודה

DDN

New member
חלקנו גם מכיר אותך מפה. . ..

היית כאן לפני חודש, עוררת הרבה רעש בפתיל על אאוטינג ועל הגדרות עצמיות. . . .

נכון

נכון הייתי לפני חודש ועוררתי רעש אבל לא זכור לי שום דבר על אאוטינג. בכל אופן הרווחתי כמה מרואיינים ואני מנסה את מזלי שוב..

טענות קשות לפורום

מה קורה פה? לפני חודש קיבלתי ים של תגובות זועמות ורצח אופי ובאותו הערב קיבלתי עשר פונים (לצערי רובם צעירים מידי אם כי מלאי כוונות טובות). עכשיו אני מפרסם מדבר בנימוס, נרשם בפורום, ואף אחד לא תוגע גרעפס לכיוון שלי!! מה צריך פרובוקציות בשביל לדבר איתכם?

Sabre Runner

New member
יכול להיות שפשוט כבר קיבלת את כל מה

שתקבל מהפורום הזה בפעם הקודמת. אולי אם תבוא בעוד שנה-שנתיים אז דברים ישתנו. אחרי חודש, אל תצפה לגדולות.

מירטל

New member
לא, באמת.

מצטערת להגיד לך את זה, אבל מדובר פה בפורום שלא מתחדש הרבה - כנראה שכל אלו שאכן ענו על הקריטריונים שלך כבר פנו אליך, אני לא חושבת שראינו הרבה חדשים מאז, כך שאולי כדאי לפנות לעוד פורומים ולחפש משתתפים אחרים. זה, כמובן, בהנחה שאתה מחפש מרואיינים ולא פרובוקציות, אם אתה רוצה וויכוח טוב, אתה לא באמת צריך את התירוץ של מרואיינים.

פשוט זוכרים אותך כפרובוקטור

זה שנרשמת מחדש, למשל, לא ישכנע אותי להשתתף במחקר המטופש שלך. ואל תאיים בפרובוקציות בבקשה, לכל היותר תיבעט מהפורום ברגל קלה. אז די להיות קרצייה. אם אף אחד לא רוצה להשתתף במחקר שלך, תסיק מסקנות. אם אתה מחפש "גיקים" להתקרצץ עליהם (רחמי על המטופלים שלך בעתיד) תנסה בפורומי "דגמי רכבות", "איסוף מפיות", "עישון אומנותי" וכיוצא באלו תחביבים לא-נפוצים. רק אל תתפלא אם גם שם לא יתלהבו מלשתף איתך פעולה. אולי תכתוב מחקר על עצמך, שיעסוק בנודניקים.

JuffoWup

New member
אוי נו באמת

לא עברנו את השלב של לעשות פרובוקציות בשביל לקבל תגובה? מצד שני- הנה זה עובד, אני מגיב לך ובכל לשון אומר שגם אם התלבטתי האם להצטרף למחקר שלך בעבר- בהחלט הצלחת להניא אותי מהנושא. אולי באמת כדאי שתפנה למקום אחר (עם מלאי חדש של "חנונים" מתבגרים)?

המטרה מקדשת את האמצעים

אם צריך להאריך את הפתיל ולעשות קצת אקשן בשביל ליצור באזז והתעניינות.. הכל שווה לי את הפונים במייל (בשעתיים שעברו כבר קיבלתי שניים נוספים). חוץ מיזה תודו שאתם מתים על הויכוחים האלה: תראה את הבלש איך הוא פורח כשנותנים לו הזדמנות להוציא קיטור! בלעדיה הוא היה מת משעמום.

JuffoWup

New member
ויכוח זה טוב, אבל פה זה כבר גובל

בטרוליות. הפורום הוא לא האמצעי שלך לגיוס אובייקטי מחקר. נ.ב אני ממש לא אוהב את הויכוחים מהסוג הזה, במיוחד כשהמטרה של הצד השני זה להקים כמה שיותר רעש ולא באמת להציג דעה מסוימת- ואם זה היה תלוי בי אני הייתי מוחק את ההודעות שלך החל "מטענות קשות לפורום" שאין בהן דבר ואינן תורמות כהוא זה לפורום או לשיח שבו.

Sabre Runner

New member
צודק. גם אני חשבתי על להצטרף.

פשוט מחוסר זמן לא התעסקתי עם זה. שמרתי את הכתובת של ב-Gmail שלי אבל כרגע אני מוחק אותה ואת ההודעה ששמרתי.

ננסק

New member
אני מקווה שזה נכתב בהומור

וגם אם כן, ברור שאף אחד כאן לא הבין אותו. עדיף להימנע.

תלוי מה מנסים להשיג

לירון הקטן ידע שהוא עושה משהו לא בסדר כאשר מילא קונדום במים, שירבב אותו דרך פתח הרוכסן שבמכנסיו והתרוצץ כך ברחבי בית הספר בעודו קורא קריאות-זימה כלפי תלמידות הכיתות הנמוכות והמורות. הוא הרגיש בתת-הכרתו שהוא עושה משהו לא ראוי, אבל התחושה החמימה שבתשומת הלב לה זכה פיצתה על כך. הוא ידע שאנשים צוחקים ומצביעים עליו, הוא ידע שהוא שם את עצמו ללעג, אבל לפחות הוא זכה להתייחסות - הסתכלו, דיברו, הצביעו, צחקו וזרקו חפצים - ועליו. לירון רצה תשומת לב, וקיבל אותה - מהר ובקלות. עובדה שעד היום אם יפגשו כמה חבר'ה מהימים ההם, ויתחילו להעלות זכרונות, זה יגיע לסיפורים עליו: על הקטע עם הדובים, על הזיקוקים שהוא שיגר על לאסי המורה לספורט, על הפעם ההיא בה קפץ עירום-למחצה מתוך קופסת קרטון ברחוב במסגרת סרט מתיחות מאולתר, או על כל הפעמים בהן חשף את עצמו מול זקנות מזועזעות או השתין על מכוניות חונות.

גשש בלש

שים לב בלש אתה מאשים בפרובוקציות אבל בינתיים הטקסט שלך הוא הצעקני ביותר: מיניות, אגרסיות, אקהיביציוניזם, פרוורסיות והשפלות. הכל משפריץ אצלך ללא בקרה. אז תגיד לי מי כאן מת לחשוף את עצמו? יותר מתאים ומקובל חברתית לחשוף את עצמך בראיון דיסקרטי מאשר מול כל העולם ואחותו על האינטרנט. אתה יודע מה המייל שלי.

למעלה