מחקר בנושא הפועל

יואב ק.

New member
מחקר בנושא הפועל

סתם, לא מדובר במחקר אבל סתם התעניינות: כל השחקנים שיצאו ממחלקת הנוער של הפועל ב-5 שנים האחרונות (לא כולל אלה שמשחקים בהפועל כיום), איפה הם היום? אני יודע שעידן סרור בהפועל פ"ת עמאר מנצור ווילי כחלון שוחררו מהפועל פ"ת ואין לי מושג מה איתם רון ברבי בהפועל חיפה מסאי דגו הושאל לאשקלון אבל היו עוד רבים וטובים (ואולי לא כל כך טובים) שנעלמו, איפה הם? לדוגמא - אביב אלחדד, ניר חדד, יוסף אובה, אייל אחוואן (היה בצפרירים אני יודע), ועוד. אז יאללה, לספר!

daniel341

New member
:)

אני יודע שזיו כבדה משחק כיום בהפועל אשקלון, אממ אבי סופר עבר לפני מספר ימים להפועל רעננה, גם הג'ינג'י, ברך לי השם שלו משחק בהפועל רעננה.

יואב ק.

New member
גיא קואז?

וזיו כבדה הוא לא בדיוק יוצא מחלקת הנוער של הפועל

יואב ק.

New member
זיו כבדה לא כזה צעיר

הוא בן 27, את הנוער שלו הוא עשה בצפרירים ובהפועל הוא שיחק עונה וחצי.

daniel341

New member
...

לפני שהוא עבר לאשקלון, הוא שיחק בעוד קבוצה חוץ מצפרירים ?

יואב ק.

New member
ולשאלתך

היתה לו תקופה קצרה בבית"ר (עונה אם לא פחות) ואם אינני טועה לפני אשקלון הוא היה בהכח.

יואב ק.

New member
ואגב כבדה נכנס לקטגוריה

של כשרונות שלא התממשו. דברו עליו הרבה כשהיה צעיר בתור כשרון גדול, והמעבר שלו להפועל היה צריך להיות הקפיצה הגדולה שלו ובסוף לא יצא מזה כלום.

daniel341

New member
הנה...

נזכרתי בעוד מישהו .... מה עם ציקי קוטלר ?! אני זוכר שאחרי שהוא שיחק בהפועל הוא עבר לאשדוד, ואז אם אני לא טועה הוא הוחזר להפועל , ומאד לא שמעתי עליו ...

daniel341

New member
....

לקטגוריה הזו אתה יכול להכניס עוד מספר לא מבוטל של שחקנים ...!!!

daniel341

New member
יש גם את...

אביב וולנרמן, מה איתו ?!הוא בהפועל הרצליה עכשיו ...

יואב ק.

New member
אם כבר מדברים על החבר'ה

אז עכשיו ראיתי שרון ברבי עבר לרמה"ש וחטף אדום היום, וגם מסאי דגו חטף אדום היום...

daniel341

New member
מעניין ...

מעניין אותי לדגעת עם אביב סופר שיחק בשורות הפועל רעננה היום ...

למעלה