מחקרים נגד חלב

• פותח הנושא dckur
  • פורסם בתאריך

Gidi Shemer

New member
האמת היא

שלא הכל שם בסדר גמור וההערה למטה בקישור שהבאת מתייחסת לכמה נקודות, אבל אני מבין שיש מבחן ושאתה סגור על חיפוש מאמרים שהם רק בעד, אז לא ניכנס לדיון המקצועי.. אכבד את הגישה שלך. דרך אגב, במה המבחן?

dckur

New member
תביא ציטוט

אי אפשר ללמוד בלי הפסקה כל הזמן(לפחות לא מקצוע אחד)
ויש לי מבחן בחדו"א
קראתי את כל הפול טקסט, ולא שמתי לב למשהו בעייתי חוץ מזה שהכותב צמחוני (או הכותבת, אני לא זוכר)

Gidi Shemer

New member
דוגמא קטנה

אני מתנצל שכרגע אני לא יכול להיכנס לפרטים רבים (גם לי יש מבחן. לשמחתי אני רק צריך לכתוב אותו...) אבל אשמח להשלים אח"כ. דוגמא קטנה מהאבסטרקט: Osteoporotic bone fracture rates are highest in countries that consume the most dairy, calcium, and animal protein. (יש גם section שלם במאמר המלא) so? זה אומר לנו משהו על העובדה שחלב גורם לאוסטאופורוסיס, או שאולי מדובר ב- 7000 גורמים אחרים ששונים בין האוכלסיות של אותן מדינות? רוב (לא כל) הציטוטים שהיא עושה הם לדווחים והמלצות מארגונים שונים ואלו, מכובדים ככל שיהיו, אינם מחקרים, אלא המלצות. אני מרגיש מוזר להגן על "מוצרי החלב" כי אני לא חושב שחלב בריא במיוחד. הבעיה פה היא לא שהחוקרת צמחונית. הבעיה היא שהחוקרת מתעלמת כמעט לגמרי עם המחקרים שלא מתאימים לה, לדוגמא אותו מאמר שהיא מנסה לסתור. כמעט לסיום, שים לב בבקשה שמדובר פה ובמאמר השני בחשיבות/אי חשיבות החלב לדיאטה טבעונית ולא באופן כללי, כלומר על רקע של מחסור יחסי ברמות סידן, לא על רקע של תזונה בשרית (וביצים) שבהם מדובר באספקת סידן מוגברת, לא רק ממקור חלבי. שהו, באמת צריך לסיים. אה, שכחתי, ללמוד למבחן בחדו"א אני לא ממש אוכל לעזור, אבל אם יהיה משהו בביולוגיה, שלח לי מסר אם יש שאלות (זו לא עקיצה, אני מתכוון באמת).

ואתה ../images/Emo191.gif וחקיין של דדי שי, לך יקשיבו ?

אתה מחבל בפורומים על צמחונות. הנה דדי שי האמתי. http://www.tapuz.co.il/olamot/UserProfile.aspx?adult=ok&profileID=117997 מידע מורחב בכמה דפים בגוגל. http://www.google.co.il/search?q=דד...RTtmwHoyc-wa7vuDbDQ&sa=N&aq=f&aqi=g3&aql=&oq= ובכ"ז, הנה תשובה למה ששאלת. הוא לא ביקש שתקשיב לו, הוא הציג מידע מחקרי. יש לך השגות ? תפנה לכותבי המחקר. וכאילו מה ?! אכילה מהחי זה טוב ? מה שמקצר לאדם את החיים (ויש גם לזה סימוכין מדעיים) ומה שהורס את עולמו, זה לא סילוף שמפיצים את זה כדבר טוב ? המציאות אינה סילוף של האמת ? כל המציאות הזו בה אנשים חיים היא שקר אחד גדול והמניע הוא כסף... מה המניע שלך ? האמת ??? אין מצב.

dckur

New member
קיצר אני נשבע לא להגיב יותר בשרשור הזה

אחרת אני נכשל במבחן
לא לשאול שאלות - אני לא מתכוון לענות, מילה שלי זו מילה.

למעלה