מחקרים אמפיריים

מלךקה

New member
אני חושב שסקס זה לא הכל!

ואני ממש לא שום דבר ממה שכתבת...דרך אגב אם שאר ההודעה אני מסכים. הבעיה שאין לי מושג מימיני ומשמאלי בעולם הסקס

yaniv1216

New member
באמת

לך מושג מ``ימינך ומשמאלך``? אז מה כן אתה עושה? או שהתכוונת לומר שחוץ מימינך ומשמאלך אין לך עוד מושגים?....

isackris

New member
סליחה על הבורות,

אתה כותב ואני מצטט: הסקס הוא בחינם סקס מרפא ממאניה דיפרסיה, מהיפומניה, מהפרעות דיסוציאטיביות וקוגנטיביות (כאמור, על בשרי בוצע המחקר). ורציתי לשאול אם יורשה לי, מה לכל הרוחות פשר המילה "חינם"? מילה שלא הספקתי להכיר במשך שני העשורים שאני מבלה עלי אדמות. ועכשיו ברצינות, סקס בחינם תמיד בסוף יוצא יקר יותר, רוצה זול? לך על זונות! לשלם צריך, והכי זול זה בכסף!

Le Fay

New member
ברוך השב. אופו הואקאנס שלך השנה

ואיך מתקדם הייעוץ הזוגי עם הקב"ה?
נ.ב. אם אתה לא רוצה להסתבך איתי אל תשלח כאן אנשים לזונות, לך זה אולי יוצא זול אבל להן זה עולה יותר.

מתלבט13

New member
זונות בארץ

זה הרבה פעמים סוג של אונס, כי הרבה מהן לא רוצול לעבוד בזה אלא מאלצים אותן. גם אצל אלה שרוצות לעבוד בזה, אם יש להן היסטוריה מינית קשה, זה לפעמים סוג של אומללות שאנשים מנצלים.

מתלבט13

New member
ידע שטחי

עיתונים כתבות שונות וכו'. על חו"ל אני לא יודע. הבעייה בארץ היא שהרבה מהתחום מנוהל על ידי מאפיונרים קטנים וגדולים, מה שמקשה מאד להניח רצון חופשי של הפועלות העמלות למחייתן.

rigoletto111

New member
כשחרדי/ערבי מוליד 13 ילדים ולא עובד

לנו זה עולה יותר, מאשר כל הכסף שיוציא בתל-ברוך.

rigoletto111

New member
לא, אבל עדיין עדיף שהערבים יילכו

לזונות מאשר שיולידו עוד מחבלונים קטנים.

עוד מחקרים אמפיריים

שערכתי בעצמי מאששים את מה שידוע זה מכבר: שינה מביא מזור לכל מכאוב וחולי ללא עזרת רופא או מטפל. שינה מרפאת ממאניה דיפרסיה, מהיפומניה, מהפרעות דיסוציאטיביות וקוגנטיביות (כאמור, על בשרי בוצע המחקר). שינה הוא בחינם. השינה הוא מתת האלים אשר על פסגת האולימפוס. שינה הינו תרפיה ומדיטציה. השינה זהו אושר שמיימי שאין שני לו בהנאות העולם הזה כולו כלל. שינה זה הכל. הידעתן? שינה מרזה יותר מפעילות ספורטיבית אינטנסיבית. על פי שינה יקום ויפול דבר, אל תתפשרו! דרשו את שלכם! (אנשים חצו אוקיינוסים ואגמים בשביל שינה. אנשים פוררו אימפריות בשביל שינה. אנשים שיעבדו את חייהם עבור שינה) אהבה בלי שינה לא שווה גרוש, תתרחקו מאהבה כזאת. זולת שינה חיינו לא היו חיים, אלא רצועה גלגל"צית שמשדרת אולדיז בלופ אינסופי. עשו שינה בכל רגע מחייהם ותזכו להגיע רחוק. אנשים שאומרים ששינה זה לא הכל הם: 1) אימפוטנטים. 2) א-מיניים (אל תתחברו אליהם!!!) 3) שקרנים. 4) שמרנים. 5) מאפנים. 6) חסרי מעוף.

Le Fay

New member
../images/Emo45.gif זה כבר יותר מתקבל על הדעת

מלבד המסקנות לגבי אנשים שאומרים.

שטויות ברוטב אלפרדו

מאיפה עלתה בראשך השורה האווילית הזו? אגב, סקס אחרי שורה הוא בכלל חוויה מעולם האצילות (סיפרו לי ככה. אני כמובן בתולה קדושה)

למעלה