מחקרים אמפיריים

סיטרא

New member
מחקרים אמפיריים

שערכתי בעצמי מאששים את מה שידוע זה מכבר: סקס מביא מזור לכל מכאוב וחולי ללא עזרת רופא או מטפל. סקס מרפא ממאניה דיפרסיה, מהיפומניה, מהפרעות דיסוציאטיביות וקוגנטיביות (כאמור, על בשרי בוצע המחקר). הסקס הוא בחינם. הסקס הוא מתת האלים אשר על פסגת האולימפוס. סקס הינו תרפיה ומדיטציה. הסקס זהו אושר שמיימי שאין שני לו בהנאות העולם הזה כולו כלל. סקס זה הכל. הידעתן? סקס מרזה יותר מפעילות ספורטיבית אינטנסיבית. על פי סקס יקום ויפול דבר, אל תתפשרו! דרשו את שלכם! (אנשים חצו אוקיינוסים ואגמים בשביל סקס. אנשים פוררו אימפריות בשביל סקס. אנשים שיעבדו את חייהם עבור סקס) אהבה בלי סקס לא שווה גרוש, תתרחקו מאהבה כזאת. זולת סקס חיינו לא היו חיים, אלא רצועה גלגל"צית שמשדרת אולדיז בלופ אינסופי. עשו סקס בכל רגע מחייהם ותזכו להגיע רחוק. אנשים שאומרים שסקס זה לא הכל הם: 1) אימפוטנטים. 2) א-מיניים (אל תתחברו אליהם!!!) 3) שקרנים. 4) שמרנים. 5) מאפנים. 6) חסרי מעוף.

כמה דברים שלא הבנתי

מה זה: אמפירים היפומניה הפרעות דיסוציאטיביות וקוגנטיביות תודה מראש. אה, בעצם, מה זה סקס?

סיטרא

New member
הסברים בגוף ההודעה:

אמפירי - יש במילון. היפומניה - זה מה שהקב"נית הכוסית שלי איבחנה אצלי ובגלל זה יש לי 21 נפשי עד היום. הפרעות דיסוציאטיביות - לא בטוח שאני יודע מה זה, רק יודע שיש כזה. קוגנטיביות - הכרתיות. סקס - הדבר הזה שבגללו לא ישנים כל הלילה וחושבים עליו כל היום.

admor

New member
עכשו הבנתי

גם לי היה סקס פעם. הלכתי לרופא שיניים והוא פתר לי את הבעיה. עכשו אני ישן כל הלילה ולא חושב על הכאב כל היום.

admor

New member
מקדחה?

ככה אתה קורא למה שיש לרופא השיניים שלך ונכנס לך לפה?

סיטרא

New member
שאני אזדיין??

פאק יו! סליחה על הביטוי האנגלי והציורי הזה שנפלט לי אבל אני שכבתי הרגע עם שוודית כוסית חבל"ז שלא דוברת עברית. לרגע הייתי בלונדיני.

למעלה