מחצית 1

מחצית 1 ../images/Emo86.gif

1-0 ל*כבי שיט אני מרגיש שכל העולם נופל עלי יש לי בחילה ואני מרגיש חרא מחר מצפה לי יום של ירידות והשבוע יש לי טיול שנתי ש 80% מתלמידי השיכבה אוהדים של *כבי כל הטיול אבל כל הטיול יהרס לי ! מישהי שאני אוהב היא אוהדת מכבי וככה גם ידיד טוב שלה איזה כיף לי מחר אני אצטרך לראות אותם מיתחבקים לכו תדעו אולי גם מיתנשקים מיזדינים שיהיה להם לבריאות ומה אני אשב אראה אותם מיתחבקים ומיסביבי אוהדי *כבי שמקללים אותי אההההההה איזה כיף אני לא יכול לחכות רגע נוסף! כל מה שניתן לקוות שיצא תקו או ניצחון לפועל אם לא ו*כבי ינצחו הכל אבל הכל אבוד לי :לימודים טיול שנתי אהובתי והבריאות שלי!!! הפועל מילחמה (בקושי רשמתי)!!!

מבאס...

באסה אחת גדולה.. לדעתי הפועל הפסידו את האליפות , למרות שהכול עוד פתוח... אבל לא נורא!!! יאללה הפועל!!

מה אפשר להגיד?!

אי אפשר להאמין זה היה משחק פשוט רע! בקושי הגענו להזדמנויות והם כל המשחק שלטו, מה נגיד? פשוט חבל.

|../images/Emo141.gifכן אני מאוד עצובה ../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo46.gif

עצובה מאוד שהצהובים ניצחו. אבל אי אפשר להחזיר את הגלגל אחורה . שביט אלימלך לפי דעתי שחקן המצטיין של הפועל. הוא המלךךךךךךךךךך מה היינו עושים בלעדיו? בכל זאת אנחנו בנתיים מקום ראשון תתעודדו . יבואו עוד משחקים טובים לפועל אני בטוחה . באש ובמים ננצח את כולם כפליים חמסה חמסה שום בצל יין

XSuperKi11erX

New member
מכבי זונה../images/Emo47.gif

באסה!!!!!חרא של משחק. וקשטן עשה כמה טעויות אני אכתוב על המשחק יותר מאוחר או מחר

Red Spirit

New member
אוווווווווף!!!

אני לא מאמין,אני לא מאמין שזה קרה... אני הייתי הבנאדם האחרון שנשאר במגרש, אני פשוט ישבתי ובכיתי. בחלומות הכי גרועים שלי לא חלמתי על דרבי כזה. כשאני אומר כזה אני לא מתכוון לתוצאה. אני מתכוון לאופן המשחק של הפועל. אנחנו שיחקנו פשוט מגעיל. אין מילה יותר טובה לתאר את אופן המשחק שלנו,פשוט שיחקנו מגעיל. אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם אלימלך לא היה בשער. חוץ מזה זה פשוט היה סיוט לראות את ה*הובים שמחים בסוף. כל הגוף שלי רעד,הרגשתי פתאום ברע. אחרי הגול ניסיתי לצרוח ופשוט לא יצאו לי המילים. אולי כי לא היה לי מה להגיד. אבל אני מסתכל קדימה,ואני מאמין בקבוצה שלי, ואני בטוח שננצח פעם הבאה. בסך הכל גם ל*כבי מגיע לנצח דרבי פעם ב-4 שנים. ולסיום תשמעו משהו מצחיק. בדרך הבייתה איזה ילד קטן צעק לי "לך הבייתה" אז עניתי לו "מי שמדבר על בתים"... חחח

XSuperKi11erX

New member
אפילו לפיסטוק יש ../images/Emo82.gif../images/Emo47.gif

שער 10-11 כי השרותים תפוסים

danistar

New member
ממש מעצבן !!! ../images/Emo46.gif

זה היה נראה כאילו המשחק מכור בחיי .. זה הפועל זה ?? שיסגרו את העסק וילכו הביתה בחיי ... איך אמרו הגשש .. אם היה לי צבע הייתי מצייר בן אדם מת היה יוצא יותר חי מזה .. אני מאוד מקווה שבהפועל יתעשתו מהר כל עוד האליפות בהישג יד כי כמו שהם שיחקו לאחרונה הם לא יקחו אליפות .

איזה משחק גרוע! אבל תתעודדו

איזה משחק גרוע היה היום, אללה יסתור...כלום לא הלך,שום דבר לא התחבר ומכבי הצליחה לעשות לנו בית ספר על המגרש,וכנראה זאת הנקמה הקטנה שלהם על זה שכבר כמה שנים שהפכנו את תל אביב לאדומה...ולמרות זאת,הם לא יצליחו לשנות כלום.מבחינת הקהל למשל,בתחילת המשחק אנחנו שוב הבאנו אותה בתצוגה יפה,בניגוד לזיקוקים המפגרים שההנהלה שלהם קנתה,ואם המשחק היה קצת יותר מאוזן אז אני בטוח שגם היינו ממשיכים ככה,אבל עשינו את כל המאמצים. היה ממש עצוב לראות בדרך הביתה את הצהובים בשמחתם,אבל אנחנו עשינו להם את זה הרבה יותר פעמיים וחוץ מזה שום דבר עדיין לא סגור,בניגוד לשנה שעברה למשל... יש לנו עוד סיכוי,והכל תלוי במידת האמונה שלנו,הקהל,ושל השחקנים שלנו חייבים להמשיך להאמין שאפשר לעשות את זה למרות כל האכזבות בדרך...

skito

New member
תמונות מהדרבי

לא נורא יהיה טוב דברו בפרחים

אם אתה מעוניין בתמונות מהדרבי...

אם אתה מעוניין בתמונות מהדרבי... כנס לאתר: www.red-hell.up.co.il מחכות לך 40 תמונות!

אח ....איזו אווירה.....(לפחות זה)

הייתי במשחק ,ונהניתי לאללה........אז הפסידו אז מה:)

XSuperKi11erX

New member
גדול אתה גדול!!!../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif

אופטימי!!! יאללהפועלמלחמה אני עומד במילה שלי הפועל תהיה אלופה!!!(לא מאמין בנאחס)

מה שלומכם אדומים יקרים?

יש לי רק דבר אחד לומר לכם... יש לכם מזל ענק ששביט אלימלך עמד בשער...אם לא הוא אתם חוטפים 4... ניצחנו ובצדק...שיחקתם גרוע...ולא הגעתם לשום מצב...הגיע הזמן שת"א תהייה צהובה...אני תמיד טוען שלמכבי הולך נגדכם בר"ג... ואני אגלה לכם סוד קטן...בעוד חודש בערך אנחנו מארחים אתכם שוב... ותנחשו איפה???נכון מאד בר"ג...ושם כבר תחטפו תזכרו את המילים שלי... אז עד לפעם הבאה שתשחקו נגדנו...פשוט תשתקו...כי כמו ששיחקתם היום לא מגיע לכם לקחת אליפות...ואיך קשטן אמר אנחנו בתקופה לא ממש טובה... אז אני מקווה שהתקופה הזאת תמשך לכם עד סיום העונה...ותתפללו שמכבי חיפה לא ינצחו ביום שני...אבל בלי קשר תשימו לב אני לא מקלל אתכם... והפרוייקט שלנו יצא כבר לדרך...אומנם הוא עוד בחיתוליו...אבל הוא ימשיך ויהיה גדול...אז תזכרו את הססמא שלנו... אלימות זה מגעיל אותי... כדורגל זה הכייף שלי... שיהיה לכם לילה טוב...ושבוע צהובבבבבבבבבבב... אך אך ברונו הייס...שחקן ענק...

Red Spirit

New member
מקסיקני...

ניצחתם את הדרבי,נכון. אז מה? אז בשביל זה אתה מזלזל בהפועל? להזכיר לך שהפועל כבר ניצחו אותכם השנה,לא כי אולי שכחת. אתה מדבר כאילו לקחתם אליפות. אז נכון תל אביב צהובה,אבל זה לא סימן לדבר כאילו אתם אלופים. בכל זאת גם לכם מגיע לנצח דרבי פעם ב-4 שנים. אז כל הכבוד על הניצחון,באמת שיחקתם יותר טוב, הרבה יותר טוב, אבל אנחנו עדיין {לפחות עד מחר} מקום 1. אז די לדבר בזילזול.

2cookie

New member
~אחיי האדומים כנסו לכאן~

החלטתי לכתוב לכם שיר קצר שיעלה לכם את המוראל: גאווה אדומה נראה לכולם אחווה אדומה ביחד לעולם אהבה אדומה הצבע שלי *כבי צהובה בתחת שלי ~סוף!~

pentagon89

New member
עזבו היה חרא עידוד

אנשים ראסמי אתם לא יכולים לעודד?!?!? ל*כבי היה פי 2 אוהדים ובקושי שמעו אותנו.. היה הרבה דגלים אבל בקושי עודדנו.. יוו איזה מעצבן זה היה את כל הקולשלי ביזבזתי על אנשים שלא עודדו לידי.

fclubber

New member
לוזרים!

אני מקוה שהבנתם סופית שת"א צהובה! פנטגון מה יש לך להגיד עכשיו...

למעלה