מחצית שניה ב-L.A

OrEl74

Well-known member
מנהל
מחצית שניה ב-L.A

לטובות אלה שנמחקות להם הודעות, נמשיך לקשקש על המחשק (לעל ההכתרה שתבוא אחריו) בשרשור הזה, אח"כ אני אחבר את שתי ההודעות. ואני רק רוצה להגיד פעם נוספת שרונדו חתיכת סתום!

OrEl74

Well-known member
מנהל
שמעו, אני לא יודע מה איתכם

אבל פירס פשוט מטביע את חותמו כאחד משחקני הקלאץ' הגדולים ביותר. אפשר לבוא אליו בטענות על כך שהוא נעלם כמה פעמים במהלך הפלייאוף אבל למשחקים הגדולים האיש הזה מגיע ובענק!

כך היה בכל הקריירה שלו בפלייאוף

רק שהיא נפסקה לפני אי-אלו שנים
אבל לא ראיתי שהוא הטביע אולי הלילה יטביע יגונו?

bostonForever

New member
גאסול הוציא צו הרחקה נגד גארנט???

כל פעם שגארנט עובר לידו הוא מקבל עבירה... מזל שאודום כזה שחקן טיפש. ושוב תודה לפיל ג'קסון שהחזיר את בוסטון למשחק.

OrEl74

Well-known member
מנהל
העבירות של גארנט

זה מה שמחזיק את הלייקרס במשחק. בלי פרקיס ובלי גארנט ההגנה של בוסטון הרבה יותר חדירה וזה מאפשר לאודום לטייל מתחת לסל. אני מקווה שהשופטים לא יכריעו את המשחק בשריקות מוזרות נגד גארנט ברבע האחרון.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אההה הם גם הדביקו רביעית לקובי

לפחות השיפוט מקזז עבירות בין הסופרסטארים

tristan79

New member
סוף סוף רבע בסדרה הזו

שבו אני נהנה לראות את גאסול - רצון ולחימה מתחת לסלים (זה עדיין נראה שהוא לוקח עם קצות האצבעות כדורים ששחקן של 30 סנטימטר פחות בגובה אבל קצת יותר שחום עור היה לוקח בין הברכיים, אבל הוא לוקח את הכדורים האלו) והוא גם מניע את ההתקפה סביבו - נכון לעכשיו הוא המוסר המצטיין בלייקרס עם 5 אס', והיו עוד כמה מסירות יפות שהוחטאו... (אם כבר מסירות של גאסול שהוחטאו - זו שהוא הוציא לפישר לזרוק מהפינה, זה נראה לכם בסדר שחוץ משני שחקני ההגנה הבוסטונים שהיו על המגרש וקפצו לחסום אותו מלפנים, גם חצי מהספסל הירוק קפץ מאחור??? פישר קיבל כדור ופתאום הקיפו אותו 6 כושים עם מבט עצבני... פלא שהוא החטיא?)

מעניין אותי

מה התוצאה אצלך? כי בדיוק קראתי מה רשמת ואז אני רואה שלשה של פוזי עם נפילה של פירס (נראה לי) על הפרקט אני חושב שאני רואה יותר מאוחר :S

עוד פעם מותחן בסוף?

או בעצם אפילו לא יהיה מותחן והסלטיקס יברחו? מה זה? Rק 2 הפRש היה 12 לפני כמה דקות

OrEl74

Well-known member
מנהל
מה נסגר איתך?

גם אתה התחלת לכתוב לי פה בצורה הזאת?

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני רוצה אליפות לבוסטון

ובכל זאת אני רוצה שהלייקרס ינצחו את השישי (מה שלדעתי לא יקרה)... תנו לנו משחק שביעי!!!!!!!

OrEl74

Well-known member
מנהל
איזה לוזר!!!!!

אולי נבקש מיותם הלפרין שישאיל לגארנט זוג אשכים?

למעלה