מחצית שניה ב-L.A

../images/Emo45.gif

עד עכשיו בקומונה ניחשתי כל משחק לאיזה קבוצה תלך
ולפני זה המרתי בוסטון ב6 נקווה שזה ייגמר שם... ו
בעיקר לזה שפרקינס היה חסר...לא היה מי שיקבל את ה3-4 "עבירות" המהירות שגאנרט קיבל ולכן זה שיתק אותו... מעבר לזה...ה"חטיפה" של קובי...איזו בדיחה...לא סתם אמרתי לפני המשחק (בשרשור השני): "אוי לא, Dick Bavetta שופט את המשחק..."...אותו אחד ש"סידר" ללייקרס משחק 6 בסקרמנטו. חסר לליגה שאותו דבר קורה במשחק הבא...כלומר הליגה רוצה משחק 7 דרמטי שיביא המון רייטינג והם "גורמים לזה לקרות"...אני אפסיק לראות NBA אם זה יקרה.
 
אגב בוסטון שברו שיא אני חושב

הכי הרבה הפסדים בפלייאוף... זה היה המשחק ה25 שלהם - שגם זה בשיוויון לשיא והם ישברו אותו ביום שלישי (הניקס והפיסטונס ב2005 שיחקו 25, שניהם הפסידו במשחק 7 בגמר). הם הפסידו 10 משחקים סה"כ - שאני חושב (קראתי על זה לפני 2-3 משחקים, אז אני כבר לא בטוח) שזה השיא להפסדים בפלייאוף (הפיסטונס הפסידו 9 למשל)
 

סלים וארזה

New member
מנהל
אם זה שיא הפסדים, אז זה גם שיא משחקים + אם בוסטון תזכה באליפות, יהיו לה 16 נצחונות כמו לכל אלופה בשנים האחרונות (ואולי עוד הפסד אחד של משחק מספר 6) + אם תפסיד את האליפות יהיו לה 15 נצחונות + שני משחקים בהם תפסיד, כלומר מספר משחקים לפחות כמו בסעיף הקודם
 
למעלה