מחפש

dopey_wizard

New member
מממ

אנחנו מתרבים!, אכשיו לא תוכלו לנגד אותנו יותר!!! חה חה חה.. HAIL SATAN ---> דוד

Justin Angel

New member
אני לא מסכים.

בתור התחלה, אני חושב שיסדו יחסית יפה את עובדה שאתה נעל ולא שטניסט. דבר שני, האיש הזה רוצה ללמוד (הנושא לא משנה) ,וזה דבר המעיד על אינטלקט, משהו שברור לך חסר. שלוש שלישי, הוא רק רוצה ללמוד וכמו שאני אוהב ללמוד כימיה (*ג´סטין מכניס כדור אחד לאקדח תופי ומסובב*) אני לא מתכוון להיות כימאי. דבר אחרון, טל, אני מחזיק אותו, אתה מרביץ?

dopey_wizard

New member
מממ

שוב שכחתי לכתוב |ציניות| * דוד לוחץ על כפתורי המקלדת*.. ---> דוד

dopey_wizard

New member
ועוד משהו קטן..

גם אני אוהב כימיה... אז תזהר שאיזה פצצת צינור לא תיפול עליך ***|ציניות|*** ***|ציניות|***|ציניות***|צינית|*** ---> דוד

Justin Angel

New member
מעניין אם אני זוכר...

תראה, בתור מיני-אנארכיסט מוצהר אני יודע מספיק על פצצות וחומרי נפץ מאשר שהמוח הקטן שלך יוכל אי-פעם לתפוס. מה זה היה להכין פצצת פלאש? קצת AgNo3 לערבב עם אבקה כלשהי שהיא תרכובת של טיטניום עם אדמת גינה (כזאת שעשירה בזרחן) , להוטסיף מים ולהשאיר את זה להתייבש. שתטחנו את התרכובת הזאת או תזרקו אותה בחוזקה על משטח קשיח כלשהו יהיה פיצוץ מאוד גדול בגודל בערך 500 kJ/gr/s (זה בהנחה שמתמשים בכמויות יחסית קטנות כל פעם). ילדים, תנסו את בבית ולא יישאר לכם בית. אז ככה שאולי לא כדי שתנסו :) וד"א זה לא מומלץ לאיים עליי באלימות, אני נוטה להכאיב לאנשים שעושים את זה (במיוחד שהם נמוכים ממני ב30 ס"מ).

dopey_wizard

New member
תראה..מיני אנרכיסט...

רק שתדע שבמקרה גם אני כזה מיני אנרכיסט... תזהר שאני לא ישים לך איזה טרמייט בתוספת נפלם בתוך בקבוק שעומד ליפול מעל לדלת שלך...| ציניות| ---> דוד --יש לך אי סי קיו?

Justin Angel

New member
לא אתה לא...

אתה מאמין בחוק שיגן אלייך, אתה מסתמך בחוק שיגן עלייך, אתה בעד החוק. אתה לא אנארכיסט. אני מצטער, אבל ילד לא יכול להיות אנארכיסט. אין לילד תפיסה של מוסדות גדולים ,עקרונות ואידאולוגיה ובלי זה אתה לא יכול להיות שום דבר בעל נטיות אידאולוגיות אנטי-פוליטיות.

Justin Angel

New member
ועוד אנשים שואלים...

מאיפה מכשפות קיבלו את הדימוי הזה של לאכול ילדים קטנים...

למעלה