מחפש....

מחפש....

שלום, אני מחפש חבל איכותי, בערך 10-20 מ"מ עובי ואורך שיספיק לי לכל קשירה שרק תתחשק לי, שהנשלטת שלי לא תצליח לזוז מילימטר.
איפה אתם משיגים?

Dan_Kap_

Active member
הקוטר נשמע לי קצת גדול מדי

חבל בקוטר של 2סמ אומר שכל קשר בו הופך לכדור די גדול ומציק. כל קשר בקטרים הללו גם אוכל די הרבה מהאורך של החבל שלך.
&nbsp
אני מעדיף למרבית קשירות הגוף חבל בקוטר 6ממ, ומשתמש גם בחבלים בקוטר 8ממ וחמישה ממ.
&nbsp
אורך חבל נוח עבורי הוא 8 מטר - ואם אני צריך יותר, אני מאריך ע"י חיבור בין החבלים.
&nbsp
החבלים שלי נקנו מ-jack elfrink ומ-aja rope, בכנסים בארה"ב כדי לחסוך את עלויות המשלוח. סוג החבלים המועדף עלי הוא חבלי hemp.
&nbsp
האם תוכל לעזור לנו לעזור לך ע"י דוגמאות של סוגי קשירה שאתה מעוניין בהם?
&nbsp

UltraL

New member
נשלטת או סירה?

20 מ"מ זה נראה כמו חבל לקשור סירה למעגן.
לקשור אנשים בד"כ זה בין 5 ל 8 מ"מ.
ואורך.... מי שקושר הרבה בוחר בין 8 ל 10 מ' ומשתמש במספר חבלים ולא בחבל אחד באורך 50מ

לגבי שלא תזווז, אם תקשור ממש ממש חזק אולי היא לא תזוז מילימר כי תאבד את ההכרה
לאומת זאת אם תקשור יציב ובטוח אולי היא לזוז טיפה אבל אין מצב שתשתחרר.

איכותי זה jute או hemp ולרוב קונים בחו"ל במשלוח או בחנות סקס אחת בארץ באזור ת"א.
ואם לא איכותי אז אתה יכול להכנס לכל חנות סקס ולקנות חבל כותנה 8 מ"מ על 8 מטר.

UltraL

New member
זה דורש הסבר ארוך אז נקצר

חבלים שמיועדים לשיבארי או בונדג' באופן כללי הם יותר דקים כדי להתאים לגוף האדם
בחבלים האיכותיים יותר קל לקשור קשירות מורכבות וגם יותר מחוספסים לכן הנשלטת נהנת מהמגע של החבל על העור.

יש אפשרות לחפש ב EBAY או בכל מיני אתרים/חנויות כמו Jaderope

אם מה שאתה רוצה זה לקשור אותה לכיסא או למיטה אז תקנה כמה חבלים מכותנה או תקנה חבל ימי סינטטי דק ורך יחסית
עד 7 מ"מ , למשל יש חנות במרינה בת"א

UltraL

New member
תנסה בחנות סקס הקרובה לבית

תמצא חבלי כותנה שחורים או אדומים.

G מאסטר

New member
ריקושט

יש להם מיתרים לסנפלינג וקמפינג בעובי 8 מ"מ ..זה מגיע בצבעים שונים.
המחירים סבירים ונורמליים.
אם אתה ממש לא רוצה שהיא תזוז.....תקנה גם אקדח סיכות :)

קניתי משהו היום אבל מרגיש פראייר

חבל קלוע (וסינטטי) 10 מטר ב-190 שקל, 8 מ"מ.
&nbsp
פראייר או לא פראייר?

UltraL

New member
מחיר כפול או משולש?

אני חושב שחבל כותנה עולה עד 100 ש"ח לחבל אחד כזה. או ב EBAY 5 במחיר כזה כולל משלוח

Dan_Kap_

Active member
הכנת חבל

כדאי להשקיע את קצת עבודה על חבל סינתטי חדש לפני שמשתמשים בו לקשירת אנשים:
-בודקים האם שני הקצוות שלו נחתכו בחום - כדי הקצוות לא יתחילו להיפרם. אם לא, ממיסים מעט את הקצוות מעל להבה של גאז או נר. ברגע שהקצוות של הסיבים נמסו, טובלים אצבעות בהרבה מים ומעצבים קצה מעוגל - בזהירות, כי אפשר לקבל כוויות מהחום שבו הניילון נמס!
&nbsp
-לוקחים שקית רשת לכביסה או ציפית שנסגרת עם ריצ'רץ' לכל האורך ומכניסים לתוכן את כל החבל. מכניסים למכונת כביסה בתכנית הכי עדינה. הסיבה לשימוש בציפית או בשקית הרשת היא למנוע מהחבל להסתבך במכונה.
&nbsp
-לאחר הכביסה תולים את החבל לייבוש.
&nbsp
-לוודא שהחבל יבש היטב לפני שהוא מאוחסן בתיק, אחרת עלול להתפתח עליו עובש.
&nbsp
הכביסה מנקה את החבל מכל הלכלוך שהצטבר עליו בין בית החרושת לחנות ועושה אותו רך יותר לעבודה. בחלק מהחבלים היא גם עושה אותו יותר מפוספס, דבר שמקל עליו להחזיק קשרים.
&nbsp
-חשוב לקרוא את הפרק שקשור לבטיחות בנושא של קשירות - יותר מדי אנשים נפגעים עקב קשירות וחלק מפגיעות גורמות נזק בלתי הפיך....
&nbsp

semenawa

New member
סטופרים, שריפה, וניקיון

אם עושים סטופרים אין טעם לשרוף את הקצוות. בחבל שזור אין ברירה אלא לעשות קשר סבתא (לעומת Thistle Knot) ובחבל כותנה זה בסדר כי הוא הסיבים נמעכים. בשאר חבלים סינתטיים אני מאוד ממליץ שלא להשתמש.
אם החלטת לשרוף אל תשתמש בנר כי הוא יעשה שחור על החבלים.
במקום מכונת כביסה תשתמש במדיח כלים, שם אין סיבוב ולכן זה לא יהרוס את החבלים - שים על התוכנית הכי עדינה עם ממש מעט סבון כביסה, וזה יעשה את העבודה טוב יותר מכל דבר אחר.

Dan_Kap_

Active member
קצת overkill

הצעות יפות, אבל הן די overkill לחבל יחיד שמתואר כ"חבל סינתטי קלוע".
&nbsp
בחבלים סינתטיים עלולה להיות בעיה של היפרמות הקצוות, במיוחד בכביסה, ולכן חשוב לטפל בקצוות מראש. ניתן לעשות זאת ע"י שרוול בידוד מתכווץ או המסה. ההמסה איננה נעשית בתוך הלהבה או ע"י שריפה אלא בחום שמעל הלהבה.
&nbsp
שטיפת החבל הסינתטי לניקויו היא רק מטרה אחת של הכביסה. הסיבובים של החבל והחיכוך שלו עם עצמו במהלך הכביסה גם עושים אותו נוח יותר לעבודה ומחספסים מעט את פני השטח של החבל, כך שהוא יוכל להחזיק קשרים טוב יותר.
&nbsp
במדיח כלים אין תנועה של הכלים ולכן אבקת הניקוי מכילה חומרים שוחקים כמו גיר כדי ליצור את אפקט הניקוי. לכן כששמים אבקת כביסה במדיח לא מקבלים את התוצאה שמקבלים במכונת כביסה.
&nbsp
במדיחים עדיין יש ממטרה שמסתובבת - איך אתה מונע מהחבל להסתבך בה?
&nbsp
האם יש לך המלצות לגבי שמירה על טמפרטורה סבירה במדיח שלא תפגע בחבל?
&nbsp
איך אתה מנטרל את התוספת של חומרי הברקה לקראת סיום ההדחה?
&nbsp

semenawa

New member
מה שחשוב זה התוצאה

אתה עושה מה שאתה מבין ואני עושה מה שאני מבין. אין בשיבארי תקנים מחייבים - יש אסכולות דינאמיות.
מה שחשוב זה התוצאה. לי יש 17 חבלים שהם אולי הדבר הקרוב ביותר ל asanawa ואני משתמש בהם לפחות פעמיים בשבוע, וכפי שתראה בתמונה הם מתוחזקים היטב ועושים את העבודה.
אשמח לראות עבודות שלך ולדבר על דברים יותר מעניינים מאשר מדיח כלים או מכונת כביסה.

Dan_Kap_

Active member
תמונה יפה, רק מה הקשר שלה לנושא השרשור?

אני שמח שהבאת את התמונה, אביס מצלם יפה מאד.
&nbsp
נושא השרשור קשור לחבל הראשון של מישהו, חבל סינתטי.
&nbsp
לא ברור לי איך הגעת משם לדיון על החבל של מי יותר ארוך וכו'.
&nbsp

semenawa

New member
הקשר הוא שאני אומר את דעתי על סמך הניסיון

הקשר הוא שאני אומר את דעתי על סמך הניסיון ואין לי כוח או עצבים לחפור ביתרונות וחסרונות מכונת הכביסה, מדיח הכלים, קשר סבתא או שרוול מתכווץ. אני מעדיף לעשות קינבאקו ומוכן מדי פעם, בכפוף לרצוני הטוב, לנדב מהידע והניסיון שלי.
די מציק לי שכל פעם שאני אומר משהו מכוונה טובה, המבוסס על הניסיון שלי - שאותו אתה רואה היטב בתמונה שהיא רק דוגמה אחת מתוך עשרות תמונות שנלקחו מסשנים (אין אצלי קשירה לצורך צילום), הופעת סספנשן שנעשתה בחודש שעבר אותה ראו כמה ממשתתפי הפורום הזה, וכמה קבצי וידאו שפיסמתי - חייב מישהו לקפוץ ולהגיד לי כמה אני טועה ולא מבין.
אם אתה חושב אחרת זאת זכותך המלאה, רק שהייתי מצפה לראות קודם כל הוכחות ורק אז דיבורים, ובינתיים יש הרבה שורות כתובות אבל אפילו לא קשירה אחת ראוייה לשמה ממנה אוכל להסיק על היכולות והניסיון שלך.

A לוןA

New member
נראה לי שאתה נכנס למגננת יתר

אם אתה לא רוצה לדון על נושא מסויים כי הוא נראה לך טפל/שולי/לא רלוונטי/סותר את דעתך- אתה כמובן לא חייב. כל תרומה של ידע (וביחוד ממביני ויודעי דבר)- היא מבורכת, אבל אף אחד לא מכריח אף אחד לכתוב או לענות.
&nbsp
מצד שני- בוא ונשמור את הדיונים ענייניים ולגופו של עניין- ולא לגופו של כותב.
&nbsp
(והתמונה אכן מעולה, אני אשמח לראות עוד כאלו, ואם יש סירטונים- אז בכלל)

למעלה