מחפש...

MotiAd

New member
מחפש...

יש את הספר פסיכופט אמריקאי. שיצא לא מזמן אני מחפש את השם שלו באנגלית. תודה, מוטי.

Boojie

New member
הסרט מדהים.

קשה מאד לצפייה, זה כן. מכאיב בעיניים, לא סרט לראות כשעייפים או כשלא מרוכזים לגמרי. אבל אי אפשר לצאת ממנו אדישים.

Boojie

New member
ח-מ-ו-ד???

סליחה על התדהמה, אבל "חמוד" היא בערך המילה האחרונה שהייתי מדביקה לסרט הזה. מזעזע. קשה לצפייה. מתאכזר לצופה. כואב. נותן אגרוף בבטן. כל אלה כן. אבל חמוד? אה... איך בדיוק את מגדירה "חמוד"?

MotiAd

New member
זאת בעצם המטרה...

אני מנסה לצאת מהשגרה ולראות עד כמה הוא שונה. שמעתי עליו ביקורת בעיתון המקומי. והתעניינתי בו מאוד. אני בכלל חובב של ז´אנר אימה. בכל אופן מישהו מכיר את השם שלו באנגלית? או איפה אני יכול לקנות אותו ובאיזה מחיר?

slightly

New member
American Psycho

באנגלית הוא נקרא American Psycho . כתב אותו Bret Easton Ellis. ניתן לרכוש באמזון חדש או משומש. בעברית - ב ibooks ב 67 ש"ח. ב booknet ב 64 ש"ח, ב dbook ב 73 ש"ח. ב mitos ב 70 ש"ח.

*GormE*

New member
אני מאוד ביקורתית בסרטים, מה לעשות

כיום אלימות לא מספיקה בכדי לזעזע. צריך לערער את הביטחון בעצמך על מנת להשיג מטרה זו והסרט הזה לא משרת את המטרה מי יודע מה. הוא מבקר, יופי, אבל זהו.

Boojie

New member
הא??? [ספוילרים לאמריקן פסיכו]

אמריקן פסיכו הוא לא סרט שעוסק באלימות, למרות הכמות הגדושה של אלימות בו. הוא סרט שעוסק באדם שמרגיש תסכול עמוק מהחיים שהוא חי (מהבחינה הזו הוא מזכיר את מועדון קרב) ומנסה להלחם בתחושת חוסר האונים שלו באמצעות אלימות קשה כלפי האנשים שמייצגים עבורו את חוסר האונים הזה, את החיים בתוך קליפה מזויפת. סוף הסרט מהמם מהבחינה הזו, כי הוא מראה לנו את חוסר האונים של הגיבור בצורה הקשה והמוחצת ביותר - מתגלה לנו (ולו) שכל פעולות הזעם והמרד שלו למעשה לא היו ולא נבראו. הוא היה ונשאר אימפוטנט מוחלט, חסר יכולת לשנות דבר בעולם שלו. הסרט הזה יכול להיות הרבה דברים, אבל הוא בטח לא סרט "חמוד".

*GormE*

New member
חוסר אונים, חמוד.

:) סתאם.. אבל באמת לא התרשמתי, רק קצת. עבורי חמוד זה המון- אני לרוב מאוד מאוכזבת מסרטים. אבל בתכלס, זה לגיטימי על טעם ועל ריח אין על מה להתווכח אני שמחה שנהנית, אבל אם יש סרט שממש אהבתי הרי הוא פארינלי.

למעלה