מחפש...

BiGuy3000

New member
מחפש...

חבר שלי מחפש פולחן\שיטה לגירוש שדים... וזה דחוף... אנא עזרו לי לעזור לו
תודה,

L e s t a t

New member
שינסה

בספרי קבלה נוצרית או בספרי "מפתחות שלמה המלך". זה אמור להיות ברור, אחרי הכל, אם הוא כבר מתעסק עם שדים הוא צריך להיות ברמה יחסית גבוהה שלא לדבר על רמת ההבנה בנושא...

BiGuy3000

New member
הוא...

חיפש... אין לא ספרים כאלו... יש חומר כזה כתוב אונליין
או אם מישהו יכול להסביר לי בע"פ בפורום...

BiGuy3000

New member
אוקיי...

הוא יושב בבית שלו בפאניקה... עזרו
מצטער להתנדנק, אבל זה ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש דחוף

BiGuy3000

New member
חלאס../images/Emo70.gif

אני לא רוצה להיות מעצבן...... קפצי למעלה, הודעה

shay+

New member
הי

אפשר לשאול איך הגעתה לסיטואציה הזו? (בתקווה לעזור) שי

BiGuy3000

New member
אני...

לא הגעתי לשום סיטואציה... זה הוא... הוא עשה סיאנס איתי ועם עוד כמה ילדים רציניים, ומאז צצות לו נוצות של תרנגולת בחדר בלי שום סיבה (הוא גר בעיר...), יש ריח רע בחדר שלו, דברים נעלמים ונמצאים במקומות אחרים כמה שעות מאוחר יותר, ולמשל, הייתה אבן בחדר שלו שזזה כל הזמן... אז הוא זרק אותה מהחלון... ואחרי 3 דקות הוא מצא אותה באמצע החדר... אז הוא רוצה לעשות טקס לגירוש שדים כדי לשמור על ביתו... עזרווווו

כבר עלה כאן נושא ממש ממש דומה

על איש שנרדך ע"י רוחות לאחר שעשה סיאנס!!! וזה לא היה לפניי הרבה זמן, אז הצעתי היא תעבור כמה דפים אחורה, אם ממש חשוב לך, ותראה שרשור דיי ארוך שההודעה הפותחת שלו היא (תראה בקובץ המצורף להודעה)!! אני ממש מקווה שהחבר שלך למד לקח והוא לא יעשה את זה שוב!!! (וזה רק לטובתו!!!)

shay+

New member
קרוב לוודאי

שזה אחד מהסיאנסים הראשונים שלכם, ומן הסתם זה טבעי שיהיו לחברך פאראנויות לגבי תופעות "על-טבעיות" ופאראנורמליות שמתרחשות בחדרו או בבית שבו ביצעתם את הסיאנס. מניסוני האישי מדובר בהשפעה פסיכולוגית בלבד ללא ביסוס אמיתי, המוח פשוט עובד שעות נוספות. בוודאי שיכול להיות שבאמת יצרתם במזל קשר עם ישות שדונית וכולי כ"כ עילאית שיכולה ליצור שינוים ברמה הפיזית ולהטריד את חברך, למרות שהסיכוים הם בהחלט כלושים, ושואפים לאפס. במקרה שבאמת מדובר בתופעות פאראנורמלית וביתו של חברך באמת רדוף ומוטרד ע"י ישות כולשהי, אני אישית ממליץ לך לפנות לאדם בעל ניסיון בטיהור בתים ולשלם לו כמה שקלים, כי מן הסתם אם אתם לא יודעים איך לטהר בית או לגרש שד, ואין לכם את הניסיון, אם יביאו לכם איזה לחש או כישוף להגנה, קרוב לוודאי שהוא לא יעבוד! הדבר דומה לניתנת מתכון להכנת עוגה לאדם שלא בישל בחיים, דרוש הרבה התנסויות ידע והצלחה. אז אם אתה רוצה אני יכול לנסות להפנות אותך למישהו או שאתה יכול לחפש בעל מיקצוע באינטרנט זה שווה את הכמה שקלים. במקרה השני שקרוב לוודאי שמדובר בפאראנויה די טבעית, תמיד אחרי הסיאנסים הראשונים פתאום אתה שם לב לרעשים שהבית שלך עושה וכל דבר קטן נקשר כהיתרחשות על-טבעית. במקרה הזה אני ממליץ לך לנסות להכין לחבר קמע דמיוני או להגיד לו שטיהרתה לו את החדר ואולי הוא ירגע ויחזור לשיגרה, אין שום דבר מפחיד בסיאנס, הדבר היחידי שצריך לפחד ממנו בסיאנס הוא מהפחד עצמו שתקבל לאחר הסיאנס. בכל אופן בפעם הבאה אני ממליץ לך לעשות את הסיאנס עם אדם בעל ניסיון לא רק בשביל ההצלחה של הסיאנס אלא בשביל השקט הנפשי שלכם. בהצלחה

למעלה