מחפש/ת

שתי אלטרנטיבות

האחת-ללכת לטיפול פסיכולוגי אינטנסיבי ולראות מה השתבש בדרך. אתה בן 49 ואומר שאתה לא יכול ליצור קשר עם אף אחד או אחת בלי שום קשר לרומנטיקה. מה אני יכולה להגיד? זה מצב מאד עגום בשבילך אבל בגלל שאני חושבת על עצמי קודם כל, מבחינתי, זה מדליק לי את כל הנורות האדומות בקשר לבנאדם. משהו לא תקין כאן ויש לזה השלכות לאורך זמן. השניה-עפ"י ההגיון שלך-לחפש אישה הומואית. לפי דעתי יש כאלו במיליונים רק שהן לא מתהלכות על הפלנטה הזו. אפשר לנסות על נגה או מאדים. עדיין לא החלטתי לאן הן שייכות. אולי תנסה בשניהם. בכל אופן, אישה כזו היייתי מתחילה לחפש בפקולטה ללימודי מגדר וחירטוט אינסופי באוניברסיטה. הנה, מכל אלו שהתעצבו כאן בשבילך (אפילו דמעו!!!) והזדהו עמך עד עמקי נשמתן במילים יפות, אני נתתי לך את העיצה הכי מעשית. כאן לא תמצא את מבוקשך. אין כאן נשים הומואיות. רק מעט מאד נשים לסביות (הנה, אני כבר פרופסור למגדר וחירטוט אינסופי) וגם אותן אפשר למנות על אצבע אחת. אני
בהצלחה שיהיה!

realnowhereman

New member
היי

הייתי גם הייתי בטיפול פסיכולוגי, מה שאני כותב זה מסקנות של הרבה עבודה טיפולית. אני שפוי עם תעודות... נטיה לא קונבנציונאלית זו לא הפרעה נפשית. גם גברים שעשו ניתוח לשינוי מין כי הם אשה כלואה בגוף של גבר זו לא הפרעה נפשית. ולא כל אחד כזה עושה ניתוח מלא או ניתוח בכלל, יש בזה הרבה הבדלים אינדיבידואליים. יש אנשים שפשוט נולדים ככה וזה מה שהם, זה לא אומר שמשהו אצלם בנפש לא תקין. גברים שעושים שינוי מין בעיני גברים הם לא אשה אמיתית, ובעיני נשים (אם זו הנטייה שלהם) גם לא, לכל היותר יש גברים שרואים בהם קוריוז פורנוגרפי ומנצלים את הבדידות שלהם. ברוב הפעמים הם חיים לבד כל חייהם, ולא בגלל שהם לא נורמליים מבחינה פסיכולוגית. מאוד קשה לראות באדם כזה את האשה שהוא רואה בעצמו בלי שהמציאות הפיזית תשפיע על זה. כתבתי גם בפורום טרנסג'נדרים, לשם אני יותר שייך בעצם. רק שגם לי אולי יהיה לא קל לראות בגבר שעשה שינוי מין שהוא באמת אשה ממש, וגם גבר כזה כמעט תמיד מעוניין בגבר, ואני לא גבר. ואם הוא אשה לסבית הוא ירצה אשה ולא אותי. זו קוביה הונגרית מסובכת שלא בדיוק מסתדרת. את צודקת שלסבית נורמלית יודעת מה היא רוצה וזה לא אותי. אבל אולי גם על כדור הארץ יש אנשים שהם לא חד משמעיים כל כך בעניינים האלה ומסוגלים להיות פתוחים למשהו שלא נכנס לתבניות המקובלות. מסובך לי כרגע לעבור דירה לנגה או מאדים ולא צריך לזרוק אותי לשם בכח, וגם לא לבית משוגעים. אין פורום לאנשים כמוני, אז אני מוכרח לנסות גם בפורומים שלא מתאימים. אני יכול באותה מידה לנסות גם בפורום של מועצת ענף הלול, אולי זה קשור באותה מידה, אבל בכל זאת... אני לא מביע דעה או עמדה על שום דבר ולא בא לקבוע אם יש נשים הומואיות בעולם או לא. מבחינתי בני אדם יש בהם פוטנציאל לגיוון אינסופי ואני מנסה להילחם בכח להיות אופטימי ולא לקבוע מראש שאין בעולם אפילו אחד שיכול להתאים לפני שניסיתי לחפש. למרות שהחיפוש באמת פתטי ומשפיל. אני לא יודע איך אוכל להתמודד עם מסקנה שבאמת אין בעולם שום אדם כזה ולמה לדחוף אותי לשם. אני לא טוען על זכויות למקום כאן, סתם רוצה לעמוד בצד בשקט עם הפתק שלי ולקוות לסיכוי האפסי אולי מישהו במקרה יתעניין. למה צריך לצעוק עלי, מה עשיתי?

מי צועק?../images/Emo268.gif

הצעקות הן בראש שלך ואל תתפוס לי כאן פוזה של ילד כאפות כי עוד מעט כל המנחמות שלך תבואנה להתעצב יחד איתך.. אני לא מומחית להפרעות נפשיות ולא קבעתי שום דבר כזה. אני גם לא מומחית בשפיות עם תעודות. רק רשמתי שילד בן 49 שלא מסוגל ליצור קשרים חברתיים עם נשים וגברים צריך לבדוק את עצמו. זה מה שאמרתי. אני מודה שכל השאר יותר מידי מסובך בשבילי. נראה, אולי בפנסיה אלך לי ללמוד לימודי מגדר וחרטוט אינטנסיבי ואז הכל יתבהר.. מחפש מישהי שמעוניינת בגבר לסבית? לבריאות ובהצלחה מרובה.

אלפא - שאלה

לא ממש קשורה, רק מעניין אותי לדעת. יש משהו לא טוב בלימודי מגדר? האם פגשת בנשים שלומדות מגדר ועשו משהו לא בסדר? חשוב לי לדעת, כי ההתרשמות שלי היא מעט שונה, ואשמח לדעת מה גרם לך לכתוב את זה. רק לידיעה, אני לא לומדת מגדר.

תשובות

אין שום רע בלימודי מגדר. לא פגשתי נשים שלומדות מגדר ועשו משהו לא בסדר. אני, אישית, לא הייתי מבזבזת את זמני על לימודי מגדר. נשמע לי כאב ראש אמיתי ובזבוז זמן אטומי. העדפה שלי שגם אותה צריך לכבד.

מכבדת בהחלט

לא שאלתי מהמקום ששופט או מבקר את ההעדפה שלך, שאלתי מפני שאני מתעניינת בזמן האחרון בתאוריות מגדריות. אני רחוקה מללכת ללמוד לימודי תואר מגדריים, מעדיפה להשקיע בתחומים אחרים אותם אני אוהבת, אבל בהחלט מתעניינת וקוראת. והיה חשוב לי לשמוע את דעתך, אחרי מה שקראתי. האמת היא שרוב הנשים שאני מכירה שלמדו מגדר, למדו את זה אחרי לימודי תואר בתחומים אחרים. ויש נשים מדהימות שיודעות לדבר מגדר מהסתכלות אקדמאית, מבלי שהן "מלאות בעצמן" ומתנשאות (כי יש גם כאלה). ובכל מקרה, כל אחת מתחומי העיניין שלה. תודה אלפא. הקללתי, נכון? :)

realnowhereman

New member
רק להבהיר

אני לא פונה רק אלייך אלא כדי להבהיר באופן כללי לכל מי שאולי קוראת. לא התכוונתי למודעת היכרויות בהקשר של זוגיות דווקא, זה לא לוח היכרויות כאן. לא שאני לא מעוניין בזה, אבל הכוונה העיקרית היתה קודם כל סתם לחפש נפש חיה שאפשר לדבר ולהקשיב או להתכתב איתה בפתיחות וכנות מלאה והבנה וידידותיות בלי שום כוונות מעבר לזה. זה מה שמעסיק אותי כרגע יותר מחיפוש זוגיות. וזה יכול לקרות גם עם מישהי שאין לה שום עניין בי בהקשר של זוגיות. למה שלסבית לא תוכל להיות סתם ידידה של גבר אם הוא לא ניאנדרטל כמו רובם. זה קשה לי ולכן אני בקלות מפרש דברים כצעקות גם אם זו לא היתה הכוונה. אבל לקחתי בחשבון שזה יכול לקרות והחלטתי מראש לא לסגת בגלל זה. אני לא מצליח לדבר פתוח וקרוב עם אנשים במסגרת של קשרי חברה וידידות, אני תמיד קובע מראש שהם לא יידעו איך לאכול את התופעה ושותק מראש, ובקצת שניסיתי זה באמת לא עבד גם במישור של סתם ידידות. והמיומנויות החברתיות שלי בכל מקרה מאוד חלודות. והחלטתי עכשיו לעשות נסיון להפסיק להסתיר את עצמי כל הזמן ולהחשף ולבדוק איך ואם בני אדם יכולים להכיל, ואם יש סיכוי שמישהי תוכל להתייחס אלי ברצינות וכאל אדם נורמלי שאפשר ומעניין לשוחח איתו גם אם הוא לא אופציה לזוגיות. נושאים של זוגיות ומשיכה זה הרבה יותר מסובך ומבחינתי זה עוד שלב נוסף, לא מזה אני מתחיל ולא רק את זה אני מחפש. זה יפה בעיני שאנשים מנחמים אחד את השני, אם כי אני לא מחפש כאן ניחומים אלא יותר שיחה כנה בגובה העיניים. בעיני הגישה שלי בוגרת עניינית ברורה אינטיליגנטית ואמיצה, ואני לא רואה מה מכל זה מזכיר ילד. וכבר כתבתי שבדקתי את עצמי היטב.

שאלה אליך-

ורק להבהיר שאני שואלת כי אני באמת רוצה לנסות ולעזור. אתה באמת חושבת שהדרך לפתח ולהוריד חלודה מהיכולות החברתיות שלך, זה דרך האינטרנט? נראה לי שזו בדיוק הבעיה לא? כי הקושי הוא במפגש פנים אל פנים... אם הבנתי נכון. ואני יכולה להבין למה נשים נרתעות מגבר נשי. אבל יש הרבה נשים עם הרבה העדפות. בטוח יש נשים שיסתכלו על עולמך הרגיש והמכיל וייפלו מהרגליים. באיזשהו שלך המאצ'ו כבר לא כל כך מושך. אבל באמת באמת- מה היא הבעיה? העובדה שאתה "כזה"... או שזה גורם לאנשים להירתע ממך? ועוד שאלה- מה אתה חושב שאתה צריך לשפר בשביל לקדם את עצמך? כי אתה לא יכול לשלוט או לשנות אחרים, רק את עצמך. אז לא- נרתעים ממני. למה אתה מרתיע?

realnowhereman

New member
שלום

תודה על ההתעניינות, רוב חיי חשבתי שאני פשוט גבר מאוד עדין ורך על הקצה של הסקאלה הזו. הייתי נשוי למישהי חכמה וטובה ועדינה מאוד שהתאים לה הגבר הכי רך ועדין שיכול להיות ושיהיה הכי מחובר לצד הנשי שלו. ברור שיש נשים כאלה. וזה לא עבד בכלל אפילו לרגע אחד. היינו בודדים נורא והיא נחנקה נפשית ברמות קשות ואני לא יכולתי לתפקד רגשית בכלל, חסום וחנוק לגמרי, למרות שאני מאוד חי מבחינה רגשית ואפילו סוער. היא אמרה לי מה שיש בך זה דבר שיכול להיות רק חברה טובה שלי, אני לא יכולה להיות נשואה לחברה. ואני לא יכולתי להיות חברה של אשה שרואה בי גבר וצריכה אותי כגבר. והצורך להיות בשבילה גבר, לא חשוב כמה עדין, פשוט שיתק אותי טוטאלית. רציתי רק להיות אשתו של מישהי, לא בעלה. יש הבדל מאוד מהותי ועמוק בין גבר רך ועדין שמחובר לצד הנשי, לבין נפש של אשה שכלואה בגוף של גבר. זה שני דברים אחרים לגמרי. בשנתיים האחרונות הייתי בהתבודדות גמורה וניסיתי להבין מה קורה ולמה בנישואין הייתי ממש זומבי גמור והם לא התחילו לעבוד גם לא באחוז אחד, למרות שמאוד התאמנו ומאוד רצינו ומאוד מצאנו חן זה בעיני זה, ונעזרתי בטיפול מקצועי רציני ואיכותי, והבנתי שזה לא מקרה של גבר עדין מדי, אלא של נפש של אשה כלואה בגוף של גבר. זה דבר אחר לגמרי לגמרי. אני מסתכל על עצמי פנימה וברור לי כשמש שאני ממש אשה, לא גבר עם תכונות נשיות אלא פשוט ממש אשה. השם הפנימי שאני קורא לו לעצמי הוא שם של אשה, אני לא מחובר לשם הגברי שלי, כשקוראים לי אני לא מגיב מייד כי אני לא זוכר שקוראים לי ככה. כעת אני בדעה שחוסר ההבחנה בהבדל הזה דפק לי את החיים וגרם שלא אוכל לנהל שום קשרים. זו מסקנה שהיה לי מאוד קשה להגיע אליה, נולדתי גבר ולא העליתי על הדעת מעולם לשאול על זה שאלות. כי לא התחברתי אף פעם לרצון לשינוי גופני או למניירות נשיות או תלבושות נשיות ולא נמשכתי לגברים בכלל וכן נמשכתי לנשים, אני לא א-מיני. אז לא היה לי שום תמרור שיעורר לשאול שאלות על הזהות המינית שלי וקיבלתי כמובן מאליו שאני גבר עדין. נכון שהעדפתי חוג בלט וסריגה ובכיתי בסרטים ושנאתי כדורגל ולא יכולתי מעולם לסבול חברת גברים והם נראו לי ניאנדרטלים לגמרי ודחו אותי, גם העדינים ביותר שבהם עוררו בי המון אנטגוניזם (כנראה אני לסבית אמיתית שאלרגית לגברים כמו אלפא המכשפה), אבל זה עדיין לא עורר אצלי שום מחשבות על זהות מינית. אני בהיסטריה מהתובנה הזו. חוץ מהפסיכולוגית לא דיברתי על זה עם אף אחד, זה מבהיל אותי ואין לי מושג מה לעשות עם זה. לפסיכולוגית אין שום עצות מעשיות. עברתי הרבה מהפכים בחיים ונדדתי בין מקומות שונים, כרגע אין לי שום קשרים חברתיים משום סוג. גם בעבודה אני חדש. ברור לי שמיומנויות חברתיות זה לא באינטרנט, אבל אני לא יודע מה לעשות. לא התחלתי את החיים היום, ניסיתי המון, הלכתי לטיפולים, עבדתי על עצמי המון, ועם כל זה תמיד בכל סיטואציה חברתית כלשהי הייתי חנוק ומת וכבוי ומסוגר על אלף מנעולים ומנותק ומרוחק ועב"ם וקפוא ואילם בצורה ממש מוחלטת. למרות שאני אדם ורבאלי מלא חיים ומלא רגשות ערים וחום ופתיחות ואהבת אנשים, אני לא ביישן ולא פחדן ויש לי המון מודעות ואינטיליגנציה רגשית. באמת לא חסר לי במיומנויות חברתיות, כשהייתי ילד הייתי ממש מלך הכיתה, אני עובד עכשיו עם נוער במצוקה ושם אני כריזמטי וסוחף ומדבר המון ופורח וחי ובמרכז העניינים והכי פתוח וחם ושוחה כמו דג במים. אני מרגיש שאני האמא החמה שלהם ולהם זה מתאים והם קוראים לי אמא ולכן זה עובד. אבל אני לא מפסיק להיות בודד מאוד שם, אפילו מידת החברות שנערים כן יכולים לתת באופן בריא למי שעובד איתם אני לא יכול לקבל שם, כי ברגע שהקשר נעשה אישי ובצורת דיאלוג ולא רק להעניק חד-צדדית, הם מתייחסים אלי כאל גבר ואז אני מייד נחסם לחלוטין וכל הנפש שלי מרגישה כמו עין שמישהו מכניס לתוכה אצבע והיא מתקפלת פנימה מייד בלי שאני יכול לשלוט על זה. כשאני מצייר בראש סיטואציה חברתית כלשהי שבה אני יכול להציג את עצמי כאשה במוצהר, אני מרגיש שאני אוכל להיפתח ולחיות ולפרוח ולהתבטא ולהיות אני ולא יהיו לי שום בעיות של מיומנויות חברתיות. זה מצטייר בעיני כגן עדן. כמובן חוץ מהיסטריית הפחד של ההתחלה, לעכל את המוזרות של המצב הזה שלא התנסיתי בו מעולם. אבל אם עכשיו אגיע למקום העבודה כשאני נראה כגבר לגמרי (ואני לא מסוגל לחשוב על שינוי מין גופני ושינוי לבוש ולא רוצה את זה), ואומר יש לי בשורה, גיליתי שאני בעצם אשה, בבקשה תתייחסו אלי ככה ותדברו איתי בלשון נקבה. מייד יאשפזו אותי. מה כבר אפשר לצפות שיקרה, זה לא ביישנות וחוסר בטחון אלא צפי ריאלי לגמרי. לאן כן אני יכול ללכת ולהציג את עצמי ככה אין לי שום מושג ואני מיואש לגמרי מזה. הכתיבה שלי כאן זה לא תחליף לחברה ולא לשום דבר, אני פשוט מרגיש אבוד וחסר אוריינטציה בלי שום מושג קלוש מה לעשות ולאן לפנות. כבר קבעתי לבקר בבית הפתוח, אבל שם זה מקום לאנשים שעושים שינוי שמתבטא בחיצוניות שלהם, וזה נושא מרכזי שמעסיק אותם, ואני לא כזה בכלל ואין לי שום עניין במראה חיצוני ולבוש נשיים ומניירות קוויריות כלשהן ושום דבר כזה, אולי רק להיקרא בשם נשי ושידברו אלי בלשון נקבה, אבל אני לא חושב שגם שם יוכלו לעשות בטבעיות ורצינות דבר כזה כשאני נראה ומתנהג חיצונית כמו גבר סטרייט סולידי ורגיל לגמרי, אפילו עם רישול גברי אופייני. אין לי תכונות של הומו, אני לא קולט אם מישהי משנה את התסרוקת כמו כל הגברים הקלוצים. שינוי הלבוש וכל הצד הגופני ההופעתי של טרנסג'נדריות זר לי לגמרי ואין לי שום חיבור ונטייה לזה ושום התעניינות בזה ואם ידברו על זה ויתעסקו בזה אני אשתעמם וארגיש שוב מנותק לגמרי. קשה לי מאוד לראות שאמצא שם את מקומי. אולי אני צריך לשבור מוסכמות תרבותיות ופחדים ואז אולי אוכל להיפתח לרעיון שאני כן צריך לעבור שינוי של מראה חיצוני, אבל אני עוד רחוק מאוד משם ויש לי המון ספיקות אם אוכל אי פעם להתחבר לזה, ממש ברור לי שאין בי את זה. אני בכל זאת מתכנן ללכת לבית הפתוח במטרה שאולי אתרגל לזה ואשתחרר, אבל זה צעד שאני גורר את עצמי אליו בכח רק מההגיון, ורגשית מהכי בפנים ברור לי שזה בכלל לא הכיוון בשבילי. זו הפעם הראשונה שאני מדבר על כל זה מחוץ לחדר הפסיכולוגית, אני לא יודע בכלל מה אני עושה פה ולמה אני כותב, זה אקט סתמי של יאוש והיסטריה ובלבול ומצוקה קשה. זה חלום בשבילי להיות בחברת לסביות ולהתקבל כאחת מהן ושידברו אלי בלשון נקבה, אבל אני מבין לגמרי שזה בלתי אפשרי לחלוטין, אין שום אפשרות שהן תוכלנה לראות בי בטבעיות ואמון אשה כשאני בגוף ומראה של גבר. אני באמת לא רואה מה טוב יכול לצאת מזה שכתבתי פה, ומפח נפש ובושה מחפירה וכאב גדול כבר יש ובטוח רק יהיה יותר, ואני בעצם מתחרט שבכלל כתבתי. אני בוכה עכשיו. זה באמת מיותר, הלוואי שהייתי יכול למחוק את הכל. בכל מקרה תודה לך, גם לפרוק זה משהו.

../images/Emo11.gifעכשיו תגידו לי אתן...

מי מהיפות נפש שכאן היתה מוכנה להפגש איתו בסמטה חשוכה? בחיאת...!!! מלח מים מלח מים מלח מים מלח מים מלח מים מלח מים מלח מים מלח מים

בלוז10

New member
תבדוק למה

אתה מחפש את הבלתי אפשרי ואתה מודע לזה אצטט קטע שלך "אני מבין שזה בלתי אפשרי לחלוטין" ועל זה הייתי הולכת לטיפול לדעת למה אני רוצה את הבלתי אפשרי , שיהיה בהצלחה

realnowhereman

New member
כבר כתבתי

שהלכתי לטיפול בדיוק על השאלה הזו. המסקנה עלתה שפשוט ככה אני. בתקופות אחרות היו אומרים ככה לכל הומוסקסואל, למה אתה רוצה את הבלתי אפשרי, אולי את הבלתי טבעי, אולי אתה מבולבל וצריך טיפול כי לא יכול להיות שבאמת אתה פשוט כזה. אין דבר כזה ברפרטואר האנושי להיות פשוט כזה. אני לא מתכוון לומר שאני שומע נימה כזו בדברים שלך. ברור שגם ממקום טוב של רצון לעזור אפשר לומר לאדם שכדאי לו לבדוק היטב מה קורה איתו, כי הרבה פעמים תחושות נפשיות הן באמת לא משהו פשוט ומובן, והרבה פעמים דברים הם לא איך שהם נראים, והרבה פעמים יש מתחת לפני השטח סיבות נפשיות כגון טראומות או פצעים כלשהם או כל מיני הפרעות נפשיות שהאדם לא מודע להן, וזה גורם שלא כל מה שנדמה שמרגישים זה באמת מה שקורה בתוך הנפש. אני מקבל ככה את הדברים שלך וזו באמת עצה טובה ונכונה. אני מבין את זה, ובאמת התאמצתי זמן ארוך בכל הכח והמשאבים שיכולתי לנסות לברר את זה בסיוע מקצועי מתוך פתיחות מלאה לרעיון שלא בטוח בכלל שמה שאני מרגיש זה באמת כמו שזה נדמה. אבל מתישהו לחקור ולהתעמק ולחטט זה ממצה את עצמו, ומוכרחים להתחיל להתקדם לפי מה שכרגע נראה הכי אמיתי ואחרי שמתקדמים רואים דברים חדשים ומתנסים בדברים חדשים ואז אולי דברים יתבררו עוד. מאוד יכול להיות שבאמת אני רוצה את הבלתי אפשרי. אבל אם זה לא בגלל הפרעה נפשית או משהו דומה אלא כי פשוט זה מי שאני, זה אומר שבאמת אשאר לבד כל חיי. זה דבר שצריך לעכל ולהתמודד ולהשלים. מאוד עוזר לי לפחות סתם לדבר על זה עם מישהו. זה שאין מי שיתאים לי לזוגיות לא חייב להכריח שלא יהיו לי ידידים או ידידות שאוכל סתם לדבר איתם. חוסר המודעות שלי לנושא המגדרי הבעייתי גרם גם לחוסר אפשרות לבנות קשרים של ידידות סתם. התייחסו אלי כמו אל גבר סטרייט וזה גרם לי להתקפל פנימה בלי יכולת לתקשר. אני צריך מישהו שאוכל לומר לו בגלוי שבתוכי אני אשה כדי שאוכל להיפתח ולתקשר אפילו בשביל רמה של סתם שיחה ידידותית. ולא קל למצוא אנשים כאלה שלא מייד ישלחו אותי לטיפול או ינוסו על נפשם. כתבתי כבר שמה שכתבתי מונע גם מהצורך סתם לדבר עם בני אדם ולא רק בגלל חיפוש זוגיות. אין צורך לשלוח אותי לטיפול, כבר הייתי שם, ומשם שלחו אותי אל בני האדם לנסות להתחיל למצוא איך לתקשר איתם לאור מסקנות הטיפול. אם תשלחו אותי שוב מכאן לטיפול ארגיש כמו בעירייה כששולחים אותך מפקיד לפקיד וחוזר חלילה.

בלוז10

New member
הכל בה ממקום טוב

אחרת לא הייתי בכלל מגיבה . אני רחוקה לשלוח אותך מכאן וזאת לא היתה גם כוונתי גם לא חושבת שיש קשר בין לחפש מה הסיבה לבין למצוא ידידים אפשר לשלב את יחד מה שאני כותבת לך בה ממקום טוב ,יכולתי לומר לך ללכת לרב או למתקשר העיקר לדעת באמת מאיפה זה בא מה הסיבה שאני כך לא הייתי מרימה ידיים ומסתפקת בידידות שיהיה לך אחלה שבת ומאחלת לך שתמציאי את שאהבה נפשך בלוז

מה קרה ?

עוד פעם מישהו לא התאים לתפיסת עולמך הצרה. תרחיבי אופקים! יש הרבה אנשים שונים ותפיסות עולם שונות את לא יכולה להרגיש מה אדם אחר מרגיש ולא חייבים לפגוע באף אחד עם שנינות יתר.

מי תתעניין בגבר לסבית ??

גם עם אשה לסבית קשה להתמודד....
ואל תעצבו מההודעה הזו...

נכון, לרוב אני

קוראת סמויה בהנאה רבה. אך הפעם לא הצלחתי לשתוק. אלפא המכשפה- מי שמך?? כמה ביקורת? כמה ציניות? כמה ארס? ביקרת אותו, את הלומדות מיגדר, את לימודיי המגדר, את הפורום הזה, את המנחמות ועוד, ועוד ועוד... מה נסגר איתך? מה את מסתירה מתחת לכל העוקצנות הלא תמיד מוצלחת שלך? מי צועק??? את צועקת! בטוחה שלא סבלת יום אחד מגזענות, מחוסר סובלנות כלפיי העדפותייך, בחירותייך ומי שאת- אחרת לא רוצה לחשוב על האפשרות האחרת לחוסר האמפתיה הנוראי שלך. למה שלא את "תלכי לטיפול פסיכולוגי אינטנסיבי ולראות מה השתבש בדרך" כי משהו בהחלט השתבש. אני קוראת אותך פעם אחר פעם, בכל פעם המותקפים הם אחרים (או אחרות) אך תמיד הביקורת חוגגת. תשתי כוס מים! תירגעי!! נראה שממש פוחדים ממך כאן. כל תשובה אלייך זהירה ומתפתלת, מתנצלת... ולמה? בגלל מעט שנינות תוקפנית? פוחדות להיות הקורבן הבא שלך? שנינות לא שווה כשאת עושה בה שימוש לרעה! בהינף יד את מוחקת מגדר וזהות של נשים רבות ומחליטה שאת הלסבית היחידה כאן. מה אומר לך...? עצוב.

איזה כיף שיש כאן דובונית אכפת לי...../images/Emo85.gif

לידיעתך דובונית חביבה..זכותי לבקר את מי שאני רוצה. אותו/ה
, את לימודי המגדר (לימודים שהומצאו לכאלו מתוסבכות שיש להן מספיק זמן וכסף ופסיכומטרי שלא עולה על 300), את הלומדים לימודי מגדר וגם את הספתה שלך. את צודקת. לא סבלתי יום אחד מגזענות וגם לא מאפליה ולא במקרה. אף פעם לא היו לי רגשי נחיתות ואף פעם לא הייתי מבולבלת בזהותי. גם לא זוכרת שאי פעם ייללתי שקשה לי. אם היה קשה, התמודדתי. לאלו שסולדים מהומואים ולסביות אני אוהבת לעשות שוק תרפי. לומר להם בפרצוף שאני לסבית ולהסתכל עליהם ישר לתוך העיניים ולצפות בהם מתפתלים. הנאה צרופה. בטח שלא להשפיל מבט או להתנצל על מי שאני. זו אני ולכן, אף פעם אף אחד לא העז לפגוע בי על רקע נטייתי המינית. אני רגועה. לא צריכה כוס מים ובטח לא דובונית שתאמר לי מה לעשות או איך לחשוב ומצד שני, אני אוהבת חוצפניות
בשורה התחתונה-תשארי

אולי לך לא היו רגשי נחיתות

אך יש אנשים שהחברה מוקיעה מתוכה -בדיוק כמוך!- וגורמת להם להתנצל על עצם קיומם, מה שאת קוראת לו רגשי נחיתות. אז יש המפתחים עור של פיל (או של מכשפה) ויש שמשתבללים ונא/עלמים. ובוודאי שזכותך לבקר. גם לצעוק על כולם, לקלל, להשתולל ולהתחפש למכשפה כל בוקר, כדי להשלים את התדמית הפנימית שלך לתמונה המלאה. אך האם את לא חושבת שלכל דבר שאת עושה יהיו השלכות? יהיו גם יהיו. זה שלא נולדת עם משהו שנראה לעין, לא נותן לך את הזכות להתנהג כמכשפה. תתפלאי אך את עלולה לפגוע במישהו. מאוד! ואם לא נכבית, את חושבת שאת חסינה במעבר ליד אש?? נסי לסגל לך מעט אמפתיה. לא יזיק לך ובטח לא יזיק לנו. כל הכבוד לך על הגאוה שלך על מי שאת אבל מה הקשר? מי שמתקשה להתמודד עם הסביבה אינו ראויה למעט סובלנות? הבנה?. בטוחה שאם היית חיה כאן לפני 70 שנים, היית מרגישה בדיוק כמוהו. היו מסתכלים עלייך כמצורעת, כמטורפת. בדיוק כמו שאת עושה לו. אני ממש לא אומרת לך מה לעשות. אני אומרת את דעתי על מה שאת עושה. תרצי, תקחי. לא תרצי- תשליכי. אני מאוד מקווה שאת לא רואה בי רק "חוצפנית" ושתצליחי לראות ולשמוע מתחת לכל המגננות. כי מתחת אני מנחשת, מסתתרת נפש טובה.

למעלה