מחפש תשובה-

miromiro

New member
תודה למשיבים!!!

כמה נקודות- יש לי נסיון מה בטיפול במכורים לסמים, אפילו מוצלח (בחלק מהמיקרים) בבעיות מבית(קיבוץ) אין לי אפשרות לטפל בעצמי. אני מעוניין להמליץ על מטפלים או שיטות טיפול למשפחות ולנערים\עצמם. הנסיון לימד אותי שבכל הקשור להתמכרויות הפסמיזם יותר קרוב לריאליזם. גם כאשר האדם קרוב למוות, לנידוי משפחתי" נידוי חברתי, והופך לעיתים לחסר כל. גם אז קשה לו לאסוף את עצמו ולקחת את עצמו בידיים, האמירה "זה חזק ממני" אולי לא מדוייקת אבל "זה כבר לא בשליטתי" זה משפט קרוב יותר למציאות ולכן נדרשת עזרה חיצונית ולא פחות חשוב (אולי אפילו יותר) זאת התמיכה המשפחתית. אכן, לכל אחד יש את ההתמכרויות הקטנות שלו, אבל הגבול בין הנורמאלי והלא נורמאלי הוא דק ולא חד ולפעמים עוברים אותו בלי אפילו להרגיש. ואני גם מסכים שבמקרים רבים (אבל לא תמיד)מדובר בבריחה מכאב (גופני\נפשי) ובבריחה מהפחד מהכאב. וההתמודדות הזאת קשה מנשוא ומובילה מאות, אלפים, עשרות אלפים ויותר אל אותה תחתית של הבור עליה דיבר דוד לפעמים בלי יכולת להחלץ. אור- אני מאד מעוניין לקבל פרטים על אותו עו"ס שעובד עם צעירים עם בעיות שתיה\התמכרות. ולסיום אגיד שאני מאמין בטיפול משולב, לא שולל מתן תרופות או כל חומרים חיצוניים אחרים. מבחינתי תרופות הומאופטיות, תמציות ותרופות שנרקחו במעבדה מצריכות אותה התיחסות באותו אדם שמכניס אותן לגופו .וזה בשילוב עם שיחות ופעילות גופנית. שוב תודה מאיר

קיימת שיטה שנקראת

'אנרגיה אוניברסלית' כל אחד יכול ללמוד, היא קלה לישום, נקיה אנרגטית יותר מרייקי והעלויות של הלימוד מועטות. אני לא למדתי זאת אך ראיתי בוגרות שלמדו אצלי אשר השתמשו בשיטה זו בהצלחה במגוון עניינים כולל הפסקות עישון, אולי גם מאלכהוליזם אפשר להתנתק. נושא ההתמכרויות הוא דפוס עובר במשפחה, לא האלכהול אלא 'התמכרויות', יש ללחם, לסוכר, שוקולד, ספרים, תקליטורים, שתיה, סמים......... אפשר לשחרר את האדם מהדפוס המשפחתי הזה אך אנשים יכולים במודע להכריח עצמם להמשיך בדרך זו עד שההתמכרות הופכת לאופי. שבוע טוב אסתיה

מאיר72

New member
משהו לא ברור לי

נושא ההתמכרויות הוא דפוס עובר במשפחה, לא האלכהול אלא 'התמכרויות', אני מבין את זה כאשר משהי בזמן הריון מעשנת סמים הילד נולד מכור, אבל מה קורה כאשר ילד נולד בצורה תקינה וטבעית ואין שום התמכרות במשפחה (לא סוכרים/מלוח/חמוץ) ואותו אחד מתדרדר להתמכרות זו או אחרת עקב דבר רע שקרה/ראה וכו'. האם גם אז זה עובר במשפחה?

שלום מאיר, הנושא מעניין לדעתי ולכן

לכן חקרתי ברשומות שונות ואנשים במשך כמה שנים (משנת 1994 למעשה). תאי המוח הם הנוצרים בעת העיבור. הם קולטים את כל ההסטוריה לבית אבא ובית אמא לדורותים, מההורים, קולטים את כל הקורה וכל תהליך ממשי או תדרי בסביבת האמא, כל מהלך ההריון. כאשר דבר שאיננו בהרמוניה עם התוכנה, תכולת תא מוח כלשהו, דופקת על המציאות של תאי המוח של העובר תהליך דמוי הצטמררות, רתיעה קורה לתא המוח שהיה אמור לעשות ההפך - לפעול כשורה. המשוב של זה הוא חשמל סטטי העוטף את תא המוח, חונט אותו ומתוכנת כזיכרון האירוע שאיננו חיובי, במקרה אותו אנו מזכירים כעת זה נושא ההתמכרויות. בשלב כלשהו של החיים זה עלול לפרוץ לכלל פעילות, לעיתים לא, תלוי כנראה בהיבטים נוספים של התפתחות האדם. אם אכן הוא פורץ הוא מעצים את דחיסות ההולוגרמה וכך יוצר מעגל פעולה בעל תדירות שהולכת ונעשת תדירה יותר מפעם לפעם.

מאיר72

New member
ומה קורה אם אותו אדם

עבר טיפולים לנקות בעיות מגלגולים קודמים ובכל תקין ולאחר תקופה מסוימת קרה משהו ואז הוא התמכר, האם גם אז זה בגלל העבר?

אתה שואל על שעורי חיים שלכאורה

שלכאורה הנפש באה לבצע? ארה לך דוגמה למה אני מתכוונת כדפוס כללי: סיפור קין והבל מראה על שתי הולוגרמות מגנטיות של האנושות - קנאת אחים ושנאת אחים. הנשמות לא הגיעו כדי לפתור את העניין הזה אלא כדי להגשים רצון בריאה. ההולוגרמות האלו הן פעילות ברמות שונות אצל אנשים או אצל מעטים הן אינן פעילות. כדי להשתחרר מהן יש לשחרר אותן. דבר לא יכול לנגוע או לקלקל שלמות אלהית כמו נפש ונשמה, מה שחוזר זה עניים של מעשי אדם והזכרונות שיש לשחרר את האנושות מהן נקבעות לפי שייכות לאומית, אתנית, אזורית, עץ משפחתי לדורותיו וכיו'. עודת המחקר שלי בנומרולוגיה מ 1976 והלאה הביאה מידע זה כחלק די מדוייק, כולל מספרי המאסטר כך שהספר נומרולוגיה לחישוב עצמאי שנכתב ב 1994 כתוצאה של מחקר כ 1000 מפות לידה כבר אז מרמז על הנושא למעמיקים בו. ולא לא ניתן למצוא את הספר כי 1500 העותקים אזלו והמעט שנותרו מיועדים לתלמידים שלי. כך מאיר שזה לא פרסום אלא תשובה לשאלתך.

Yin

New member
אנרגיה אוניברסלית ורייקי

כיוון שלמדתי את ה'אנרגיה אוניברסלית', וקיבלתי טיפולי רייקי כמה פעמים, אני מבין שיש הבדל טכני מסוים (בצורת הטיפול), אבל מהו ההבדל האנרגטי? ומה זה אומר "נקיה אנרגטית יותר..."? תודה, עדי

מאחר והמטפל מטפל רק 5 דקות

מדובר על ההשפעה על המטפל, לא על המטופל - הכוונה בעת הטיפול העצמי או בטיפול באנשים אחרים. הוא מושפע פחות מעירבול אנרגטי פנימי הנוצר משימוש בשתי הידים = מעגל חשמל סטטי סגור.

Yin

New member
הטיפול באנרגיה אוניברסלית לוקח יותר

מחמש דקות, למיטב נסיוני (הלא רב במיוחד). בכל מקרה, תודה עדי

Yin מורה של תחום זה העוסקת כמעט 10א

אמרה לי כי כל טיפול הוא 5 דקות, וזו סדרת טיפולים. הידע שלי איננו אישי אלא מצפייה בעבודתה וממידע שקיבלתי ממנה. ברכות, אסתיה

למעלה