מחפש תשובה......

linuxius

New member
מחפש תשובה......

כבר קיבלתי תשובות ב"מתגייסים" אבל הם לא ממש חד משמעיות ולא ממש עזרו לי ( למרות שאני מודה למי שמנסה כל עזרה מתקבלת בתודה...) פה אני דיי משוכנע שאני יקבל תשובה מפני שהרבה ממכם הסדירים בקיאים בעניני הצבא ובעלי מידע אמין יותר(אני לא מזלזל באף אחד אבל כנראה שאנשים כאן יותר מבינים ) . תראו אולי אני עדיין קטן יחסית ( 17 וחצי ) אבל הסיפור ככה: אני בכיתה יא ולא קיבלתי אף זימון עדין, גם לא מבדקי צוות אויר ( כנראה שהקבא שלי מתחת ל54 אני לא יודע) אני יודע את הפרופיל שלי (97 ללא סעיפים) אך הבעיה המרכזית שלי היא שאני לא יודע שום דבר לגבי הנתונים שלי ( משתמע מכך הקב"א כמובן) אני מאוד רוצה לקבל יום סיירות אך אני מבין שצריך קבא 52 , האם אני יכול להתקשר למדור סיירות ולשאול אם אני יקבל יום סיירות ,אני מבין שלא יכולים להגיד לי קבא אבל האם הם יגידו לי אם אני יקבל יום סיירות??? זה מעצבן אותי וממש קשה לי לחכות עוד 6 - 7 חודשים כדי לראות אם אני יקבל זימון ואני מעוניין לדעת אם אני יקבל כי זה ממש יתן לי תחושת הקלה (כמובן שזה לא אומר שאני יתקבל למשהו אבל לפחות לנסות) מי שיכול לעזור אז בבקשה.....

יניב100

New member
זימון לטיס

אז ככה אם אתה חפץ כ"כ ליהיות טייס דע לך שאתה יכול להגיש בקשה להתנדב לקורס טייס. ישלחו אותך לבדיקות בירפ"א ואם תעבור אותם תשלך למבדקים פסיכוטכניים עברת גם אותם יופי עכשיו תחזור שוב לירפ"א לבדיקות מקיפות ובזה מסתיים הסיפור.

למעלה