מחפש תמיכה דחופה

כשאת מרגישה ממש לחץ אז לדחוף

אבל לא דקה אחת קודם. ככה אמרה לי המיילדת. אז דגיג לשים לך קרח על הלשון מגבת רטובה על המצח קרטיב?(מי אמר שקרטיב טוב לצירים,מי?) רק אל תשבר . ארבע שעות מאז הלחץ הראשון זה לא רציני בת הדודה של בלומה הייתה שש שנים בחדר לידה, תחזיק מעמד . אל תשבר ורק כאשר הקול הפנימי שלך יורה לך אז.. תלד לנו בבקשה את מכסי הביוב אבל לא דקה אחת קודם כי מי יש לו כוח לבקר מכסי ביוב עגולים באינקובטור שלשה שבועות?

כשיוצא לך משהו טוב

אין לך מתחרים!!! אבל לא הבנת. אני מתחנן שיבקשו ממני את התשובה. תנסי עוד פעם... דניאל כמעט נשבר. ואת הורסת. לא רוצה לחכות. תבואו כולם לאינקובטור.

Amir33

New member
מה אתה אומר!

אולי לביוב בארץ יש מכסה עגול. אבל באיטליה,ספרד,דרום אפריקה ואולי גם בגרוזיה הם מרובעים!!!

מייקי69

New member
גם ביפו היו מרובעים

<צריך להיות אייקון של מגרד בראש> דנוש, אתה מאבד את המומנטום והקהל שלך פורש.... הרגשת? האם אתה מודע לזה שבעוד מספר דקות ישודר הפרק האחרון ב"לחיי האהבה"? אני במקומך לא הייתי מזלזלת במתחרה!

../images/Emo124.gif תשובה תשובה

ברוב המקומות בעולם זה - עיגול. למרות שבשנים האחרונות מצאן פטנט חדש. אבל הרעיון המרכז זה שעיגול הצורה היחידה, בכל צורה שתנסו לעולם, המכסה, לא יפול לבור הביוב!!! למשל ריבוע יכול ליפול דרך האלכסון.... מדהים שחשבו על זה. דניאל שונא טלנובלות...וריקודי עם...ו...

מייקי69

New member
אוף !!!!

יש! מעניין! מדהים!!! לא פלא שביפו לא חשבו על זה
עכשיו אפשר ללכת לראות את הפרק האחרון? דניאל, זה האחרון, האחרון.... הפרק האחרון....... אתם חושבים שיונתן ואתי.... או לא? אוף, אני במתח. להתראות בתשע! ונשיקות לדג המכיר ויודע את דרכו בביבים...... בלופ!

*חתולה*

New member
נורא חבל שאתה שונא

ריקודי עם. אבל בעצם כבר לא רקדתי שנים מפאת חוסר זמן... ובכלל תולה כל כך אוהבת לרקד ולפזזזזז......

למעלה