מחפש תמיכה דחופה

מחפש תמיכה דחופה

שאלתי שאלה. למה לביוב יש מכסה עגול? יש לי תשובה לביוב.מתחננת לצאת. מת לספר לכם למה המכסה של בורות הביוב עגול. אני יודע שלא אכפת לכם. אבל אני צריכה ת-מ-י-כ-ה תעשו כאילו שאתם נורא רוצים לשמוע. דניאל מוכן לענות. כוס אומק (מייקי אמרה שמותר) תשאלו כבר!!!

dona flor

New member
../images/Emo92.gif../images/Emo92.gif../images/Emo92.gif

אני לא יכולה יותרררררררררררררר נו?????????????
זה מספיק? אני על הברכיים... כבר לילות לא ישנה...

אטיוד5

Active member
יש לי , יש לי

פכרתי וחפרתי במוחי ומבין התאים הלבנים (האפורים נטחנו מזמן) עלתה התשובה המקורית הבאה: מכסה הביוב עגול בגלל שהוא לא מרובע. חחחחחחחחחחחחחחח מה יש? רק נסיון. אסור? ואם זה לא זה, אז אני חוזר לשולחן החול או השרטוט, מה שבא קודם. מישהי אמרה לי פעם שיש לי יותר שכל בתחת. אז אולי לנסות שם? נו, דניאל, תגיד כבר. אני מת אם אתה לא אומר. רחם עלי!!!!!!!!!!!!

piter pan

New member
הם עגולים ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif

אאת ממש לוחצת...

פרח בכותרת כותבים "בבקשה תענה לנו" ובגוף ההודעה כותבים מה שחושבים. לא הפוך - גוטה!! דניאל מסביר

"בבקשה תענה לנו".....

עכשיו הבנתי....מסבירים לי לאט אני קולטת מהר! פרח-תלמידה טובה!!!

פרח לא הבנת

"בבקשה תענה לנו" - זה כאילו אנחנו... בלי גרשיים בבקשה. תנסי שוב. ובכלל לא כתבת משהו אישי בהודעה. דניאל מסביר ומסביר...

דניאל-פליזזזזזזזז

שונא הכפלת אותיות- יחיה!!!
ו...... משהו אישי!!! הנה כתבתי משהו אישי(כבקשתך)-תשובה אני אקבל היום???? רצה להחליף ת´סאטן-חם....חם היום ודניאל מתיש.......

תומכת, תומכת

ונורא רוצה לשמוע את התשובה או קיי? זה היה משכנע? דינה.מית תממת

למעלה