מחפש תל אביבית לקשר

• פותח הנושא lark
  • פורסם בתאריך

lark

New member
מחפש תל אביבית לקשר

סוף שבוע מגיע, אני מוצא את עצמי לבד מדי, בא לי מאוד להכיר מי שהיא נחמדה, סתם לשבת בבית קפה ולברבר,או באיזה פאב נחמד על כוס בירה או סתם בטלפון ואולי מזה גם יתפתח משהוא יפה בנינו..... תשלחי לי מייל ונחליף טלפונים שלי..... ואם אתה גבר נחמד שבא לו את אותם דברים אז בטח אשמח להרחיב את חוג החברים ולהנות משיחת גברים.....

איזה מודעה מלבבת

אתה איש אמיתי? לא מאמינה איזה ניסוח מקסים אבל אני לא נוסעת בשבת

ben 911

New member
בהצלחה לארק. ../images/Emo23.gif

נהנה לקרוא ניסוח קצר קולע ולעניין. רק שתל אביביים/יות? מצמצם את האפשרויות לא?

תטיילי בטיילת בת"א בלי שעון ונראה אם תדעי מה

השעה. בת"א הקטנה יש פקקים באשמורת שנייה של הלילה .

lark

New member
תודה BEN

תודה על הפירגון....אני כרגע לא נייד בגלל בעיות חניה טיפוסיות למרכז תל אביב כך שאני מעדיף תל אביבים או כאלה שמגיעים לעיר בקלות....זה לא בא מנציונליזים לוקלי חלילה למרות שנולדתי בתל אביב....אלה מטעמי נוחיות גרידא.

היי lark

מודעתך מעודנת וזועקת איזושהי כמיהה לחברה ולאו דוקא נשית שאלה מאוד חשובה אתה נשוי? שאלה נוספת חייב להיות מישהו מתל אביב עצמה? שתהיה לך שבת נפלאה

ככך שמתקדמים בגיל

החברה הזמינה מתמעטת ומחפשים חברה תקשיבי לנתיבה בן יהודה בשידור שלה איך היא מחפשת הקשר לחברים לשיחה מהנה

maxima

New member
לארק...אתה יכול להצטרף לפורום...כאן תכיר

חברות וחברים נחמדים.

lark

New member
להצטרף לפורום ?

נדמה לי שהצטרפתי כבר והפניה שלי לחברים תל אביבים גם בנים וגם בנות ( או כאלה שנגישים מאוד לעיר הגדולה והמשגעת הזאת תל אביב ) היא ממש בתוקף, הייתי הרבה תקופה ארוכה בחו"ל והמאגר של החברים לשעבר הוא ממש לא מצאים למצבי בשטח - או נשוי כבד, או התמסד, או שהתאדה....לא נותר אלה להרחיב את המעגלים כי הרי אין כמו חברים....

למעלה