מחפש שם לניק חדש

מחפש שם לניק חדש

החלטתי לשנות את הניק,משנה ניק משנה מזל. אבקש שמות לניק.מקווה שהספקתם כיצד להכרני. תודה.

אהובה.א

New member
בוא נאמר....

מה רע בשם האמיתי שלך? אתה מפחד מהשם שלך? אתה מתבייש בו? גנבת אותו מהיכנשהוא? אם התשובות לכל השאלות הן "לא" אז שים אותו יום נעים לך

Mוניk

New member
גבר בדרכו בוקר טוב}{

1 קרלוס 2 חיימקה 3 מרשמלו 4 יגואר 5 וולוו 6 גולף 7 וולנטינו 8 נטו 9 אדם 10 גולדסאטר 11 מכבי 12 פפה ליאו 13 דלקטיב 14 בוסטון 15 אוונגרד 16 פאולינו 17 בליני 18 בלקסטיר 19 אודאון 20 ריימונד טוב יש עוד המון-או כנס בשמך הפרטי וואלה גמלי בא לנחליף את הניק שלי, תעזרו לי גם בהצלחה לי ולגבר טדאם

חן (*_*)

New member
גמ'ני...גמ'ני...רוצה שם חדש../images/Emo68.gif

מה ההצעות שלכם??????????.

Mוניk

New member
את אני צריכה לחשוב בכובד ראש

זה לא פשוט אבל קודם נימצא שם לגבר בדרכו אחורי זה לי ואחורי נעשה חושבים טופ טופ ונביא לך שם הולם,,,כזה עם ג'ינג'ים יהווווווווווו יאאלה זזה מפה צ'או בנתיים מואהההההההה

אהובה.א

New member
את תשבי בשקט

כי אחרי כמה שנים עם אותו ניק חשבת שאזהה אותך? ממי לה , כמו שאני מכירה פה כמה בלי בגדים (שיטטטטטט) אם את תנסי להחליף בגדים לא אדע מי את. אז דירבאלאק לנסות לשגע לי ת'שכל תישארי כמו שאת עם כל ה"חן" שבך ואני אשאר כמו שאני עם כל הדרך ה"אהובה" שלי לאהוב אתכם

חן (*_*)

New member
חחחחח...לא הייתי פה- הייתי בעבודה..

גם זה צריך לעשות לפעמים אין ברירה-נכון?
(צוחקת,- אני מאוד אוהבת את עבודתי)

חן (*_*)

New member
מה עם שם בשבילי???????????../images/Emo68.gif

מילא השם, בסדר, כי כך גם מכנים אותי במציאות, אבל- לצייר כל פעם פרצוף?????????? יש למישהו הצעה?????

תלתלית

New member
השם לניק יבוא ממך

אני באופן אישי חושבת שיש לך שם מצויין הוא מזכיר לי את השיר "גבר הולך לאיבוד".. בגלל השורה הנפלאה "יש לו דרכים משונות לומר לך שהוא אוהב"... תמשיך בדרך שלך, נראית לי יופי של דרך
..

טאKילה

New member
גבר בדרכו שלו..../images/Emo39.gif../images/Emo24.gif

רק הצלחות בכל מהכל,מכל הלב..

גבר בדרכו שלו.. מה דעתך על....

אינדוודואליסט? או: גבר בדרכי שלי... גבר גברי במיוחד... גבר מיוחד גבר יחיד ומיוחד וכו'............

למעלה